Scudo Sports

A.S.U.S Pedal Grubu İznik Gölü ve Çevresi Turu(18.09.2010 Cumartesi)

@Kudret Kurtcebe

süper olur valla :))

tabi birde onun benzini var iyi yakar yenikapı-yalova arası

Scudo
@Goflet

işte işin can alıcı noktası bu alet suyla işleyecek yaşasın akıl ...
eninde sonunda su ile işleyen zodyaklarda olur gene uçtuk hadi hayırlısı....

:D :D :D

@Eren Boz

Karaköyden ilk vapurla sanırım 07:00 de başlıyor seferler Haydarpaşa'ya oradan tren 1 saatlik tren yolculuğundan sonra Gebze 10 dakka sonra Eskihisar ferifotla Topçular 12km sora Yalova.
07:00 den 20 dakka sonra H.Paşa tren 1 saat 10 dakka feribot 30 dakka Yalovaya pedal 30 dakka ortalama ikibuçuk saat yani 09:30 gibi Yalovada olunabilir ama Yenikapıdan giden gurup sanırım 09:00 gibi varacaklar hemen harekete geçerlerse yetişemezsiniz, ekonomik olduğu için bizde biraz erken kalkıp bu yolu takip edeceğiz A.S.U.S GURUBUNDA ZATEN KONTENJAN DOLMUŞ onlara katılmamız mümkün değil yolda yetişebilirmiyiz bilemiyorum 30 dakka ciddi bir zaman yaklaşık 12km gibi bir ara mesafe yapar onların ortalamalarında 4 puan yüksek çevirirsek 3 saat gibi bir süre içerisinde onları yakalama şansımız olabilir Yalova - Bursa yoluna çıkınca sert bir rampa var bu rampayı iyi kullanırsak iniştede cesur olursa Orhamgazide yetişebileceğimizi düşünüyorum tabiki bunlar herşeyin yolunda gitmesi durumunda ayrıca onlara yetişmek gibi bir hedef veya mecburiyetimiz yok.
Biz teknik arıza ve kaza durumları dışında İznik e kadar durmayı düşünmüyoruz sadece Orhangazide sularımızı tamamlayıp biraz yiyecek alabiliriz. İznik te uzun bir mola vererek Şehri gezeceğiz buartada yemek için A.S.U.S u bekleyebiliriz ve yemeği hepbirlikte yiyebiliriz bunu konuşacağız İznik ten hareket etmeden beslenme ihtiyaçlarımızı tamamlayıp tekrar Orhangaziye kadar çevirip orada vereceğimiz küçük moladan sonra Topçulara hareket... Buarada dönüş yolunda Keramet köyü diye bi yer var ve ılıcası var suyunun ayaklara iyi geldiğini söylüyorlar burada bir mola verilebilir bunun kararını elimizdeki zaman/mesafe durumunu değerlendirerek vereceğiz...
gurupta lider yok sadece herkes gücü ve isteği oranında gurubu çekecektir bu konuda anlaşmazlık olması mümkün değil kimse merak etmesin eğer gurupta tehlikeye mahal verecek biri olursa gurubunn en arkasından veya gidebilirse önünden fakan en az 2 bisiklet boyu ara ile sürmesi istenecektir...

amacımız herkesin keyif alması...
A.S.U.S gurubu kontenjanını doldurmuştur bu yüzden daha fazla bisikletçi ile birlikte olmak için ikinci bir gurup kurulacak üçüncüde olabilir dördüncüde hepimiz biriz sadece teknik olaylardan dolayı ayrılmak zorundayız yanlış anlaşılmalara gerek yok hepimiz arkadaşız ve bir birimizi çok seviyoruz mesela özellikle S ve S i çok seviyorum ::::)))))

:::):):):) A.S.U.S a tavsiye arkanızda bizi gördüğünüzde gidonlara daha sıkı sarılın yanınızdan geçerken rüzgarımız sert olacaktır :):):):):):):):)

İYİ OLAN KAZANSIN.....

@faruk karataş

Sn. Karataş lütfen sadece espirütel olarak alın çünkü A.S.U.S gurubunun sevgili üyeleri benim çok sevdiğim kardeşlerim onları çok seviyor ve takdir ediyorum bizim özel bir hukukumuz var kendileri ile evet belki diğer arkadaşlara biraz ayıp oldu ama onlarda kusura bakmasınlar biraz karikatürize etmeye çalışıyorum sadece kim kimin tozunu kaldıracağı belli olmaz ayrıca bunun peşinde de değiliz sadece herkesin keyif alması için teknik detayları düşünüp bunlara göre hareket etmek zorunda olduğumuzu düşünüyorum..
herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum görüşmek dileği ile...

hasip beyin fikri makul geldi bana ...
şimdi tcdd ile işim olmaz derken ekspres trenlerle işim olmaz anlamında idi banliyö trenleri sabah boş olmakta kartepeye giderken gebze istikametinden yapmıştık bir tarihte sabah 06.00 da haydarpaşada oldum ve gebzeye
gittim ordan kartepe yaptım ...
şimdi bisiklet ücret 1.5 ytl artı tam 1.5 ytl 3 ytl
feribot gidiş ve dönüş 6 ytl toplam 9 ytl yol parası ...
bu tur bana tuzluya km açısından pahalıya patlayacak 250 km olacak bunun 40 km sini sabahtan keserek işi 210 km de bitirmeyi hedefledim yalnız duruma göre ....
nitekim sametten ses yok eğer o gelirse ben sametle
pendikte buluşarak eskihisar üzerinden geçerim yalnız kesinlikle dönüşte gebze trenine binmem acaip kalabalık olmakta millet pazar günü trenlerde yahu ...
eğer samet gelmezse eskihisara kadar tek başımıza 44 km pedallayacağım bu da benim için zevksiz olur ....
artı eğer eren haydarpaşaya gelirse onunla buluşup gebze yapabiliriz trenle ve beraber 4 km sonra eskihisara ulaşırız ....
hasip bey ve ekibi ilede beraber olma durumu böylelikle kesin olur .....
evet dostlarımdan gelecek mesaja göre gidişimi tanzim edeceğim ....

@Eren Boz

eren ben saat 07.00 de dikileceğim haydarpaşada ilk vapur 07.00
20 dakika sonra hasip bey ve ekibini ve seni karşılarım saat tam 07.00 de hazır olda olacağım haydarpaşada......

tamam öyleyse sabah ben erkenden karaköye pedallarım.
(link) a göre ilk vapur cumartesileri 06:30 da gözüküyor yetişebilirsem ona binerim yetişemezsem 07:00 ye binerim.

etkinlik çok güzel ama 15kişi sınırlaması kötü olmuş. bende gelmek isterdim :(

Ve beklenen İznik Turu' muza gidiyoruz!

18 Eylül 2010 Cumartesi günü İznik Gölü ve çevresinin keşfi amaçlı gezi düzenliyoruz.

İstanbul' dan Yalova' ya feribot ile geçilerek İznik Gölü ve çevresi turumuzu tamamladıktan sonra, dönüş yine feribotla Yenikapı' ya yapılacak.

Orhangazi üzerinden İznik Gölü' ne varılarak, Gölün güney kısmından başlayarak doğu istikametinde çevresini komple pedallayacağız.

Toplam katedilecek mesafeyi yaklaşık 140 km olarak belirledik.

Parkur ise genel itibariyle düz fakat yine ufak tefek iniş çıkışlar mevcut.

Ortalama hız olarak ise 24-25 km/sa yapmayı düşünüyoruz. Bu durumda 10 saatlik turun 6 saatini pedallama 4 saatini de dinlenme, yemek vs. olarak değerlendirmeyi planlıyoruz.

Tarih: 18.09.2010 Cumartesi

Buluşma Yeri: Yenikapı Feribot İskelesi

Topanma Saati: 07:30

Gidiş Hareket Saati ve Yeri: 08:00 - Yenikapı Feribot İskelesi

Dönüş Hareket Saati ve Yeri: 19:45 - Yalova Feribot İskelesi

Rota: Yalova Feribot İskelesi' nden hareketle Orhangazi üzerinden İznik Gölü çevresinden tekrar hareket noktasına dönüş.

Mesafe: 140 Km

Katılımcı Listesi:

1. Selim Siliğ
2. Selim Leylak
3. Umut Yıldırım
4. Aziz Özkan
5. Adem Ay ( Adem Ay kardeşimizin askere sevk tarihi bugün belirlendi ve İznik Turu' nda bizimle malesef beraber olamayacak! )
6. Engin Yıldız
7. Kudret Kurtcebe ( Yalova' dan Katılacak )
8. Murat Yalçın
9. Ozan Çolak
10. Faruk karataş
11. Cihan Sönmez
12. Alper Erdim
13. Samet Özdemir ( Yalova' dan Katılacak )
14. Murat Semiz ( Yalova' dan Katılacak )
15. Uğur Demirtaş

Katılım Şartları:
  • Grup güvenliği ve prensibi olarak kasksız katılım sağlanamaz.
  • Zorunlu olmamakla beraber sürüş seyrinin dikkat ve güvenliği adına eldiven giymeniz önerilir.
  • Grup ön takım kaptanı Umut Yıldırım, arka takım kaptanı Selim Siliğ ve grup yetki kaptanları olan Selim Leylak ve Aziz Özkan' ın uyarılarını dikkate alarak sürüş seyrinin güvenliğini üst düzeyde korumanız önerilir.
Bilgi: Grup ortalama seyir hızı 20 km/sa olarak belirlenmiş olsa da arkada kesinlikle katılımcı bırakılmayacaktır ve grup hızı en yavaş katılımcıya göre seyir esnasında anlık olarak grup görevlileri tarafından telsiz aracılığıyla belirlenecektir.

Bilgi: Tura Katılım fazla olduğundan ve fazla sayıda binicinin olmasının grupta kopmalara sebep olacağından dolayı İznik Tur' umuz 15 kişi ile sınırlanmıştır.

Detaylı bilgi için (link) ziyaret edebilirsiniz.

http://i969.photobucket.com/albums/ae178/kumutyildirim/iznik.jpg

Ek Bilgi:

A.S.U.S. Pedal Grubu' nun ön plânda gördüğü bir kaç maddeden ilki seyir halindeki güvenliktir. Bunu hiçe sayacak herhangi bir sözün ve davranışın da başta bizzat ben olmak üzere tüm çekirdek ekip arkadaşlarımla karşısında durduk, duracağız.

15 kişilik kontenjanımız İznik Turu için dolmuştur ve listede ismi olan arkadaşlardan bile gelmeyen olursa, yine de yeni katılımcı katılamayacaktır.

Konu hakkında, konuyu uzatacak daha fazla söze gerek yok. Lütfen anlayış gösterin.

ÖNEMLİ NOT :

Sürüş planı Aşağıdaki gibi olacaktır;

1 saat sürüş- 10 Dakika mola;

Bu şekilde 3 saat sürüş yapılacak ve akabinde takriben 13:00-13:30 gibi

yemek molası verilecektir.Saat 15:00 gibi dönüşe geçilecek ve 1 saat

sürüş-10 dakika mola şeklinde devam edilecektir.Saat 19:00 gibi Yalova

İskelesinde olunacaktır

Sürüş ve mola süreleri ön takım kaptanı tarafından tutulacaktır.

Olağan üstü bir durum olmadıkça mola harici durulmayacaktır

Mola süresine sıkı şekilde riayet edilmesi gerekmetedir.10 dakika içinde

herkesin kendisini hazırlaması ve süre bitiminde harekete hazır olması

gerekmektedir.

Son Not:

Arkadaşlar tur biraz kuralcı oldu.Umarım anlayışla karşılıyorsunuzdur.15 kişilik bir ekibin güvenli ve hızlı bir şekilde

ilerleyebilmesi için kesin ve kati kurallara göre hareket etmek gerekmekte.Bu kurallar kimseyi sıkmak için değil

tam tersine herkesin iyiliği için koyulmuştur.

Listede ismi olmadığı halde gruba katılmak veya grupla sürmek isteyecek arkadaşalara kesinlikle izin verilmeyecektir.

Özür dileyerek söylüyorum arkadaşlar ben gelemeyeceğim. Umarım sizler için güzel bir şekilde tamamlanır tur. İlerki turlarda görüşürüz.

@ Samet Özdemir; Kudret Kurtcebe' ye gelmeyeceğinizi söylediğiniz için listeden çıkarıldınız.

Cuma akşamı saat 22:00' dan sonra verdiğiniz kararlar ve kendinizce olan değişiklikler grubu etkilemeyecektir. 22:00' da listedeki durum ne ise tura katılım bu şekilde olacaktır.

--

Ve beklenen İznik Turu' muza gidiyoruz!

18 Eylül 2010 Cumartesi günü İznik Gölü ve çevresinin keşfi amaçlı gezi düzenliyoruz.

İstanbul' dan Yalova' ya feribot ile geçilerek İznik Gölü ve çevresi turumuzu tamamladıktan sonra, dönüş yine feribotla Yenikapı' ya yapılacak.

Orhangazi üzerinden İznik Gölü' ne varılarak, Gölün güney kısmından başlayarak doğu istikametinde çevresini komple pedallayacağız.

Toplam katedilecek mesafeyi yaklaşık 140 km olarak belirledik.

Parkur ise genel itibariyle düz fakat yine ufak tefek iniş çıkışlar mevcut.

Ortalama hız olarak ise 24-25 km/sa yapmayı düşünüyoruz. Bu durumda 10 saatlik turun 6 saatini pedallama 4 saatini de dinlenme, yemek vs. olarak değerlendirmeyi planlıyoruz.

Tarih: 18.09.2010 Cumartesi

Buluşma Yeri: Yenikapı Feribot İskelesi

Topanma Saati: 07:30

Gidiş Hareket Saati ve Yeri: 08:00 - Yenikapı Feribot İskelesi

Dönüş Hareket Saati ve Yeri: 19:45 - Yalova Feribot İskelesi

Rota: Yalova Feribot İskelesi' nden hareketle Orhangazi üzerinden İznik Gölü çevresinden tekrar hareket noktasına dönüş.

Mesafe: 140 Km

Katılımcı Listesi:

1. Selim Siliğ
2. Selim Leylak
3. Umut Yıldırım
4. Aziz Özkan
5. Adem Ay ( Adem Ay kardeşimizin askere sevk tarihi bugün belirlendi ve İznik Turu' nda bizimle malesef beraber olamayacak! )
6. Engin Yıldız
7. Kudret Kurtcebe ( Yalova' dan Katılacak )
8. Ozan Çolak
9. Faruk karataş
10. Cihan Sönmez
11. Alper Erdim
12. Murat Semiz ( Yalova' dan Katılacak )
13. Uğur Demirtaş

Katılım Şartları:
  • Grup güvenliği ve prensibi olarak kasksız katılım sağlanamaz.
  • Zorunlu olmamakla beraber sürüş seyrinin dikkat ve güvenliği adına eldiven giymeniz önerilir.
  • Grup ön takım kaptanı Umut Yıldırım, arka takım kaptanı Selim Siliğ ve grup yetki kaptanları olan Selim Leylak ve Aziz Özkan' ın uyarılarını dikkate alarak sürüş seyrinin güvenliğini üst düzeyde korumanız önerilir.

Bilgi: Grup ortalama seyir hızı 20 km/sa olarak belirlenmiş olsa da arkada kesinlikle katılımcı bırakılmayacaktır ve grup hızı en yavaş katılımcıya göre seyir esnasında anlık olarak grup görevlileri tarafından telsiz aracılığıyla belirlenecektir.

Bilgi: Tura Katılım fazla olduğundan ve fazla sayıda binicinin olmasının grupta kopmalara sebep olacağından dolayı İznik Tur' umuz 15 kişi ile sınırlanmıştır.

Detaylı bilgi için (link) ziyaret edebilirsiniz.

http://i969.photobucket.com/albums/ae178/kumutyildirim/iznik.jpg

Ek Bilgi:

A.S.U.S. Pedal Grubu' nun ön plânda gördüğü bir kaç maddeden ilki seyir halindeki güvenliktir. Bunu hiçe sayacak herhangi bir sözün ve davranışın da başta bizzat ben olmak üzere tüm çekirdek ekip arkadaşlarımla karşısında durduk, duracağız.

15 kişilik kontenjanımız İznik Turu için dolmuştur ve listede ismi olan arkadaşlardan bile gelmeyen olursa, yine de yeni katılımcı katılamayacaktır.

Konu hakkında, konuyu uzatacak daha fazla söze gerek yok. Lütfen anlayış gösterin.

Sürüş planı Aşağıdaki gibi olacaktır; 1 saat sürüş- 10 Dakika mola; Bu şekilde 3 saat sürüş yapılacak ve akabinde takriben 13:00-13:30 gibi yemek molası verilecektir.Saat 15:00 gibi dönüşe geçilecek ve 1 saat sürüş-10 dakika mola şeklinde devam edilecektir. Saat 19:00 gibi Yalova İskelesinde olunacaktır.

Sürüş ve mola süreleri ön takım kaptanı tarafından tutulacaktır. Olağan üstü bir durum olmadıkça mola harici durulmayacaktır.

Mola süresine sıkı şekilde riayet edilmesi gerekmetedir. 10 dakika içinde herkesin kendisini hazırlaması ve süre bitiminde harekete hazır olması gerekmektedir.

Son Not: Arkadaşlar tur biraz kuralcı oldu.Umarım anlayışla karşılıyorsunuzdur.15 kişilik bir ekibin güvenli ve hızlı bir şekilde ilerleyebilmesi için kesin ve kati kurallara göre hareket etmek gerekmekte. Bu kurallar kimseyi sıkmak için değil tam tersine herkesin iyiliği için koyulmuştur.

Listede ismi olmadığı halde gruba katılmak veya grupla sürmek isteyecek arkadaşalara kesinlikle izin verilmeyecektir.

şimdi eskihisara malesef gelenler içinden benle pedallayacak yok bu yüzden
saat tam 07.15 de gebze treni var saat 08.20 de gebzedeyim eren dostumla ,yalnız eren dostum bursaya konaklamaya gitmekte aynı yalova güzergahı kullanılacak ....
15 dakika sonra eskihisar saat 08.35 ..
feribotdan 45 dakika sonra topçular ...
saat 09.20 de topçular 12 km yi 10 dakikada almak durumundayız ki zor
o gün rüzgar sıfır ...
buluşma yerine en geç 25 veya 30 dakika gecikme olabilir bu da saatin 09.50 olması demek .... son olarak şöyle düşündüm bu 30 dakika için beni beklemeyin derim ben yarım saatlik geçikmeyi egale etmeye çalışacağım ...
benim için beklemeyin dostlar.... yolu biliyorum sizi yakalamaya çalışacağım

@Kudret Kurtcebe

15 dakika kadar bekler hazırlıklar sonrası harekete geçeriz biz Çavuş.

@Selim Siliğ

o.k selim dostum
15 dakika bekleyin baktınız gelemedim o vakit topuklayın aradaki 5 dakikalık zaman farkını yüksek tempo mecburen basarak yakalamaya çalışacağım ....

:in: :in: :in:

günaydın iznik yolcuları hava durumu bizden yana ...

accu

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg

Saturday 18/09/2010
plenty of sunshine
High Temperature: 26°C
RealFeel: 29°C
(link)(link)

wunder

http://icons-ecast.wxug.com/i/c/a/sunny.gifCumartesi
Açık. Yüksek: 28 °C . Rüzgar Kuzey 10 KM/S .

http://icons-ecast.wxug.com/i/c/a/nt_sunny.gif
Cumartesi Gecesi
Açık. Düşük: 14 °C . Rüzgar KKD 10 KM/S .

@Kudret Kurtcebe

kudu dost..sende bizle feribotla gel...sabah 7.30 da yenikapıda olamaz mısın?

Geri