Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu İznik Gölü Çevresi Turu(10.07.2010 Cumartesi)

Evet..

rampalar fazla eğimli olmadığı için sorun çıkacağını sanmıyorum..Zaten grup olarak çıkılacağı için 24-25 gib hızlarla çıkarız o rampaları..

Scudo
bizde o rampayı yüksek tempoda çıkmıştık son dik rampada biras yavaşlamıştık ama yinede hızlıydık çok yavaşlamamıştık toplam 216 km yapmıştık ortalamamda 24 dü gölün etrafında ufak tefek rampalar var sadece onun dışında pek rampa yok güzel bi yol ;)

engin abi saolasın düğün olmasaydı koşa koşa gelirdim zaten tadı damağımda kaldı köftenin ve ekmek kadayıfının :)

@samet_özdemir

Bu turda diğer arkadaşlarda İznik turunu severlerse, bunda köfteci Yusuf'un payı büyük olacaktır, tekrar daha kalabalık grup olarak gider Yusuf'un yerini kapatırız. :) Tabi yol güzergahıda ayrı bir keyif.

Samet bu arada kaplıca vardı İznik yolunda Yenice'miydi adı neydi? Oraya da zaman olsa gitmek lazım aslında, havuz var demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.

ılıca kaplıcası vardı abi evet orayada gitmek lazımda fırsat yokki bea abi bütün haftasonları dolu :( bisiklete binemiyorum uzun zamandır haftaya izmire gitcez inş. kondisyon düşüklüğünden arkada kalmam :)

@samet_özdemir

Tamam hatırladım şimdi Ilıca'ydı, sen işlerini hafiflette gideriz grup olarak, hem sana kondisyon ne gerek, Atom karınca gibiydin rampalarda. :p

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
abi atomdan eser kalmadı :) 1 aydır doğru düzgün hiç binemiyorum çok düştüm haftaya sıkı bi antrenmana giricem kendimi toparlamam lazım izmir turu öncesi.

dostlar;

ben 5 adet gidiş dönüş biletini aldım;

Umut Yıldırım
Selim Siliğ
Selim Leylak
Aziz Özkan
Adem Ay.

Engin,Recai siz gelişi karşıdan yapacaksınız..Dönüş biletlerinizide 19.45 feribotundan yapabilirsiniz.Bizim koltuk noları

418,419.420.421.422... bu noları yakın alırsanız iyi olur

• Beğen
Tepkiler: Aziz Özkan
@Goflet

Dostum,

Düşündüğün için çok teşekkürler, Pendik İdo otoparkına araç bırakıcaz dönüş mecburi yine oraya olacak.

İtiraf ediyorum; Recai'nin yüzünden Pendik'ten çıkış yapıyoruz, bakmış ki Yalova'dan Pendik'e geç saatlerde Feribot var, İlla gel oradan gidip gelelim.
Eğer geride kalırsa ve gruptan kopma ihtimali olursa, ben onu bırakmazmışım O yüzden rahat rahat Yalova'dan Pendik'e geçebilecekmişiz.

Aslında Recai anadolu yakasında oturuyor ama iş yeri bizim yakada. Cuma akşamı ben de kalır, sabahta Yenikapı'ya gidecektik.
Yoksa arkadaşlar hep birlikte gidip gelsek ne güzel olurdu.

Recai dostum Affet. :) :) :)

puhahahahaa :)) hocam eminim cok güzel bir tur olacak şimdiden çok eglenmeye başladım :) hepsi arkada kalmamak adınaydı itiraf ediyorum :)

@Engin YILDIZ

:)) valla iyiymiş...ama geride kimseyi bırakmayız....rahat olabilirsin recai

@Goflet

Umut Dostım,

Recai kardeşimle konuşup, olursa aldığımız bileti Yenikapı olarak değiştireyim. Yoksa işimiz çok zor. :)

A.S.U.S. Pedal Grubu İznik Gölü Çevresi Turu(10.07.2010 Cumartesi)
Değerli Arkadaşlar;

10.07.2010 Cumartesi günü İznik Gölü ve çevresi turu yapıyoruz

Pazar günü feribot seferleri geç başladığından dolayı bu turumuz Cumartesi olacak.

Sabah Yenikapı'dan feribota binerek Yalova'da ineceğiz.Ufak bir hazırlıktan sonra Orhangazi üzerinden İznik Gölüne varacağız.

Gölün güney kısmından başlayarak doğu istikametini takip ederek çevresini komple pedallayacağız.

Daha sonra tekrar Orhangazi üzerinden Yalova yaparak feribot ile Yenikapı'ya döneceğiz.Son feribot 19:45 de olduğundan biraz yüksek tempo çevireceğiz

Mesafe yaklaşık olarak 140 km dir. Parkur düz olup ortalama 24-25 yapmayı düşünüyoruz.Bu durumda 10 saatlik turun 6 saatini pedallama 4 saatini de dinlenme yemek vs olarak planlıyoruz.

Buluşma Yeri: Yenikapı Feribot İskelesi

Tarih Saat: 10.07.2010 Cumatesi 07:30

Hareket: Feribot 08:00'da hareket edecektir

Dönüş: 19:45 Feribotu ile yapılacaktır

Katılımcı Listesi:

1.Selim Siliğ
2.Selim Leylak
3.Aziz Özkan
4.Adem Ay
5.Engin Yıldız
6.Umut Yıldırım
7.Recai Ertaş
8...
.....

katılmak isteyen arkadaşlar listeye isimlerini ekleyebilirler

Arkadaşlar;

Son bilgilere göre cumartesi günü Yalova-İznik bölgesinde sağanak yağmur tahmin ediliyor

Yağış sürüş güvenlik ve kalitesini hatırı sayılır seviyede düşürüyor.

Önce güvenlik diyorum.

Eğer yarın akşam vakitlerine doğru bir düzelme olmassa turu ertelemeyi düşünelim.

Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Selim Leylak
@Goflet

Evet kaptan hava durumu sitelerine göre yağışlı olacakmış. Yarın akşama kadar bekleyelim olmazsa erteleyelim ne havalara ne de hava durumu sitelerine güven oluyor.

@Goflet

ben herşeye ragmen gitme taraftarıyım . bakalım yarın ne olucak

@Adem AY

Yaz yağmuru deyip geçmeyin haberleri izledim yağış uyarısı var metre kareye yanlış hatırlmıyorsam 160 kg yağmur yağıcakmış tabi ne kadar tutar bilemem :D

Yağmur bizleri eritmez tabi ki fakat telsiz , fotoğraf makinası vb. kullanmamız gereken elektronik aletleri kullanamıcaz. Sürüş güvenliği azalıcak. Ayrıyetten benim gibi oraları gezip görmek isteyen var ise tadını çıkaramıcak :D

Yaz yağmuru ancak..ıslanınca insanın çoraplarına kadar ıslatıyor..sonra ayakkabı ve çorapların kuruması mümkün değil..açık alanda yakalanılırsa yağmura kaçacak biryerde olmuyor.

Ayrıca kaza ihtimalide büyük ölçüde artıyor.

Geri