Scudo Sports

_-_Etiket_-_

Mert Bağcılar

Forum Bağımlısı
Tepki
1.176
Bisiklet
Cannondale
Bisikletinizi boyasaydınız,üzerine ne yazardınız..?aynı zaman bu soruya cevap vererek banada yardımcı olcaksınız...bisikleti yeni boyattım fakat alt boruya ne yazıcağımı bilimiorum...cevaplarınızı bekliyorum...

• Beğen
Tepkiler: sertacr88
Scudo
halil cok guzel stickerlar hazırlamıstı her halde onlardan birini kulanırdım ozellikle magura amble mi cok hosuma gitmekte :)

linki araması bana zor gelmisti :)

Teşekkürlerde ben onu kastetmemiştim...özel bişikastettim mesela PİTBULL gibi vs.

• Beğen
Tepkiler: sertacr88
valla ben kendi bisikletime shimanoyu buyukce yazdırdım ve yapıstırdım guzelde duruyo ama benim alt noru ince olunca pek gosterişli olmadı

linki imzamda:D

bence eğer şuan hiçbirşey yazmıyorsa öyle durmasını öneririm noname bir kardorn olur!!!

Bende Halil'in verdiği logolardan bir tane seçerdim. Ama öyle birşey istemezseniz bence başka yazılacak birşey aklıma gelmiyor :) Ama Halil'in logo packlarinden bisikleti boyayıp yapıştıranların bisikletlerini burada gördüm mesela bir arkadaş giant yazdırmıştı süper olmuştu. Bence en iyi seçim bunların içinden olur.

Kendine özel bişeyler yazdır..Pitbull o kadarda özgün birşey değil (bence:) )

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
sanada mı link vermesi zor geldi Halil :)

@HaliliOzturk

link için tesekkurler
bu arada sankı benden kopya cekmıssınız:D :D :D
@tuninger_haa

Tuninger_haa başlığı değiştirmek için konuya girmeme gerek yok :) Farkedince direk müdahale ettim... Ama ilk sen dediysen, buyur al senin olsun ;) Lafı bile olmaz...

Geri