Scudo Sports

98 Model Bianchi RCX 372'm...

Scudo
Dehşet bisiklet Maşallah nazar değmesin :) bende de RCZ 202 var biraz toparlanması lazım:)

• Beğen
Tepkiler: SEFA YALÇIN
Teşekkürler 5-10 gün giremedim geç cevap için kusura bakmayın :D

Tek kelime ile süper beğendim ve benim olmasını isterdim:) Açıkçası çok kıskandım:D Güle güle kullanın aman nazar değmesin:) İyi bir motorsiklet kilidi alın:)

• Beğen
Arkadaşlar geçen gün arkadaşın biri bisiklete fiyat biçti bende o kadar değildir dedim. Sizce benim bisikletin fiyatı nedir?
Parçalar, bildiklerimi yazıyım.
Suntour ön maşa
Alüminyum kadro
Arka attırıcı, ön attırıcı, vites kolları full shımano acera sistem
Zoom sele borusu
Fren ve vites kabloları shımano sis+ diye bişeyller yazıyo
Shımano fren takımı, bildiklerim bunlar ve bisikletim 13 kg. civarı (eski market bisikletime göre çok iyi bir ağırlık diye düşünüyorum )
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler bu arada bisikleti satıcam zannedip saçma sapan fiyat yazıcak arkadaşlar boşuna yazıp kendinizi komik duruma düşürmezseniz çok memnun olurum :D

Vay donanıma bak :) Hayırlı olsun. Fiyat olarakta eski fakat donanımı sağlam olduğunu göz önüne alırsak 200 lira en fazla benim gözümde.

• Beğen
Tepkiler: yigitkirca
Bu donanımlara sahip sıfır bisikletler 1000 tl civarı onun yarısı kadar ediceğini düşünüyorum.

• Beğen
Dikkat çekici bir güzelliği var,gözünün önünden ayırma ve sakın dışarı kilitleme.

• Beğen
Teşekkürler sonunda bisikleti kıskanmadan yorum yapabilen kişiler oldu :D
Zaten odamda tutuyorum kilitlesem bile max 5 dk.

Geri