Scudo Sports

9 Eylül Taksim ve 10 Eylül Suadiyede buluşuyoruz

Aslında bende gelmeyi düşünüyorum belli bir yere kadar ancak dönüşümüz saat kaçı bulur...?
Çünkü avrupa yakasında ve güngörende oturuyorum bide eve dönmesi var...

Scudo
önder abi pazar günü için kesin konuşmayayım ama gelebilirim.seninle birlikte geçeriz karşıya

Çağatay ve önder abi bende avrupadayım bende sizinle gelebilirim dimi karşıya pazar günü...

Bi aksilik çıkmazsa tabi...

@Önder

önder abi ayıp oldu sanada ama ben c.tesi gün ki organizasyona katılacağım. pazar günü gelincem diye yazdım ardından 1 saat geçti pazar gününe işim çıktı. c.tesi gelen arkadaşlar varsa beni taksimde bulabilirler.

değerli arkadaşlar izmite milli sporcularla gidilmesinin pek mümkün olmayacağı kanısındayım. Altlarındaki yarış bisikletleri ve performansları dikkate alındığında ortalama hızlarının 35 - 40 km lerde olabileceği dikkate alınarak konvoyla pedal çevirmek bir kez daha düşünülmelidir.

@çağatay_çankaya

Önemli değil çağatay..;)

Pazar günü herhalde kafama göre takılıcam böyle giderse..:rolleyes: Sabahtan 10 gibi beşiktaş dan kadıyöye geçebilirim haberiniz ola...gelmek isteyen arkadaşlarla buluşabiliriz..;)

Saygılar..

Selam Pedalsever Dostlar

Tatilden yeni döndüm;) hepinizi çok özledim,gelin birlikte pedallayalım,bisiklet kardeşliği ve dayanışmanın bir örneğini daha yaşayalım.

Aynı Duygu ve Heyecanı Paylaşan..............Tüm Spor ve Pedalseverleri
Bu Onemli misyonu olan Gezimize bekleriz.....sevgiler

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Bisikletsevenler Derneği
Ist.Anadolu Yakası
Temsilcisi
0533 263 21 69

Pazar günü bende suadiye de olacağım...

Barb.

@Önder
önder sen toplayarak gelirsin bende besiktasta barbaros heykelinin orda bekliyor olacagım sizi beraber geceriz karsıya.heralde bizleride kadıkoyden birileri karsılar ? :)

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
@hdeveci
Sevgili Harun;

Suadiye'ye direkt olarak vapur yok. Orada iskele de yok zaten. Kadıköy üzerinden gelmeniz gerekecek. Eminönü veyahut Karaköy'den Pazar günü direkt Bostancı'ya vapur var mı bilmiyorum. Bazen adalara gidecek vapurlar Sirkeci'den kalkarak Bostancıya'da uğruyorlar diye biliyorum. Ama saatleri nedir bilgim yok.

Sevgiler

MFG(+)

@Fatih - MFG(+)
cok tesekkurler fatih sanırım kadıkoy yapacagız :) bir sekilde sora sora ulasmaya calısırız suadıye oteline.

• Beğen
Tepkiler: acumur
Avrupa yakasından katılmak isteyen arkadaşlar,sabah saat 08:30 da Beşiktaş Barbaros Meydanında buluşup 08:45 vapuru ile Kadıköy'e oradanda Suadiye'ye buluşma noktasına gideceğiz bilginize.

acumur demiş ki:
Avrupa yakasından katılmak isteyen arkadaşlar,sabah saat 08:30 da Beşiktaş Barbaros Meydanında buluşup 08:45 vapuru ile Kadıköy'e oradanda Suadiye'ye buluşma noktasına gideceğiz bilginize.[/quot
bende katılmayı dusunuyorum sizin guruba :)

bugünküne katılamadım ama, yarın(pazar) 08:30 da barbaros meydanında olacağım.
ramazan umarım bisikletin sorununu halledebilmişsindir.
daha vapurda dönerken kürek çekeceğiz.
:)
dimi harun?

Tabi olabilir.Yaşın kaç senin bakiim

:)
hımm!
yaşı tutmazsa velisinden imzalı kağıtmı getirmesi gerekiyor yoksa...!

@kuark

Ben Harun'dan ayrıldıktan sonra Beşiktaş Bike and Outdoor mağazasında Ramazan'la karşılaştım,bisiklet bakmaya gelmiş kendisine fikir edinmeye çalışıyordu.Kendi bisikleti pek iç açıcı halde değil anlattığı kadarıyla.Bakalım yarına ayağa kaldırabilirsem geleceğim dedi ama pek ümitli değildi.Yinede olur inşallah diyelim.

Geri