Scudo Sports

9 Ağustos Kilyos - Dönüşte Belgrad Offroad

aa görkem bu akşam geliyorsunuz di mi cuma akşamı keyfine? yoksa pendik yolcusu musunuz? söyleyin bakem istanbulun neresindensiniz:p :D

Scudo
@burakb

wllaa haklsın burağim kendımi bedevı gibi hıssettım o gun :) inş bu hafta daha tedbırlı olucağim . anldın sen onu :)

Özkan abi günaydın. Pazar sabahı bakırköyde sahil yolundaki Gelik restaurant'ın önünde buluşuyoruz. Sabah çok güzel oluyor hava tertemiz trafik bomboş. Bir şeridi kapatıp öyle gidiyoruz Beşiktaşa. 07.30'da BJK'de olmak için 06.40'ta buluşabiliriz bakırköy ve civarı yerlerden herkes için uygunsa.

O.K Büyük bir aksilik olmazsa Sürpriz bir konuk da Oraya kadar gelip bizimle Beşiktaş yaptıktan sonra sabah antremanına devam edecek.Bu arada sabahları saat 6.20 -6.50 arası ben Florya tarafından gelip Yenimahalle'den içeri girdiğim için o yolu hep kullanıyorum.Söylediğin gibi boş ve rahat bazen rüzgarla dalaşıp kavga ediyoruz o da sos garnitür işte.
GÖRÜŞÜRÜZ.

@burakb

bu akşam ve yarın akşamın dün ve dünden önceki akşamdan bir farkı yokki benim için :) ben her akşam çıkıyorum. Dayigin içinde kendini yetiştiren gizli bi Darub hayranıyım ben :)
önce sahil yolundan düz basıyorum sonra dönüşte kafama göre bi boşluktan sağa kıvrılıp tırmanışa geçiyorum yüksek kadans tırmanmaya özen göstererek bacaklarım alev alev olana kadar tırmanıyorum ... sonra maslaktan beşiktaşa ... yakında bendimi çiğneyip taşıcam :)

Pazar ı sabırsızlıkla bekliyorum... Stabilize yol ve orman kokusu !

• Beğen
Tepkiler: CEM ATEŞ
Sevgili dostlar,İstanbul'lular;çıkan bir sağlık sorunundan dolayı pazar günü aranızda olamayacağım.Sizlere kazasız sürüşler ve keyifli saatler dilerim.(Ciddi bir şey söz konusu değil sadece tedbir amaçlı)

@TOYGAR YONTGAN

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Artık tatil dönüşü görüşüz

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
Arkadaşlar
Bütün ekipmanlarımız (iç lastik, yağmurluk, pompa vs. vs.) hazır olarak
(Kask ve eldiveni saymıyorum bile)
Sabah 7.30 da Beşiktaş'ta iskele önündeki meydanda buluşuyoruz.

Son anda karar verip benide bekleyin diyen arkadaşlar için..
GSM: 0532 245 44 50

• Beğen
Tepkiler: Buket Şahin
Beşiktaşa ilk vapur 7,15 biz 7,45 de geliriz ancak beşiktaşa.

Ben gelemeyeceğim arkadaşlar kusura bakmayın. Bizim antreman turumuz vardı unutmuşum. Size yakın sayılır belki bir süpriz yaparız. Herkese keyifli sürüşler.

Geçen 2 turunuza gelemedim.Bunuda kaçırmak istemiyorum.Bayan arkadaşların olduğuna sevindim.Zira en azından kondisyonları bana yakın olacağını düşünüyorum :) Belkide yanılıyorum.Bu benim ilk turum olacak.Malzemelerin hepsini topladım sanırım.Sadece 1 tane iç lastik var.Yama setide var.Yeterli olur inşallah.Alibeyköy'den geleceğim, varsa bu taraflardan gelecek olan beraber gidebiliriz.Umarım son anda yine bir terslik çıkmaz.

Eğlenceli ve zevkli turlar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: tolgayalcin
Geri