Scudo Sports

9-10 mayıs şehitlere saygı turu bir aldatmaca mıydı?

Tepki
184
Merhaba,
9-10 Mayısta plaplanlanan Çanakkale Şehitlerine Saygı turunu Murat Varol düzenliyordu. Fakat tur yeterli katılımın olmaması nedeniyle düzenlenemedi. Yapılamayan turun ücretleri geri ödenecekti. Fakat 2 haftadır ücretler yatırılmıyor. Murat Varol adlı kişi telefonlarını açmıyor. Ücretlerini yatıran biz bisikletciler mağdur oluyoruz. Bu durumu yalnız biz mı yaşıyoruz? Yoksa bizim durumumuzda olan başka arkadaşlar da var mı? Yoksa söylemek istemediğim bisikletçilik ahlakına yakışmayacak bi durumun içindeyiz?

Scudo
böyle bir durumun yaşanması üzücü gerçekten. Düşünüldüğü gibi olmamasını dilerim

bence peşini bırakmayın.

Çözüm bulursunuz inşallah

• Beğen
Tepkiler: Mustafa AKAN
Peki bu konuda haberi bilgisi olan kisi var mi yada yukarida belirrtigim organizasyonu yapan kisileri taniyan birileri?

Umarım 3 kuruş için insanlar böyle iğrenç işler yapmazlar. Umarım ücretinizi geri öderler.. Ücretin miktarı önemsiz.. Yapılan çok büyük yanlış. Güveniyorsunuz sonuçta..

• Beğen
Cok uzucu bi durum. iki haftadir bununla uğraşıyorum. Bahsettigim kisinin telefonu kapali, muhatap olacagimiz kimse yok organizasyonu duzenleyen. Akil slmaz bi durum. Bu tura katilacak olan tanidigi olan kimse yok mu? Bi tek biz mikayit yaptirdik acaba?

@Mustafa AKAN Bahsettiğiniz kişi Çanakkale'de bir bisikletçi, siz de Çanakkale'desiniz. Gidip görüşmeyi neden denemediniz?

@Kahveci
Ben artik canakkalede oturmuyorum. Kendisiyle 2 kez telefonda gorustum. Artik telefonu kapali. Bir sekilde kendisine ulasmaya calisiyorum.

Peşini bırakmayın bir yerden izi bulunur.Cok para istemişler neden o kadar para toplandı ki?

• Beğen
İlgili kişi aramalarınıza cevap vermiyorsa ortada bir dolandırıcılık var demektir. Yaptığınız ödemeye ilişkin belgeler, varsa aranızda geçen yazışmalar (Forum mesajları, SMS'ler, Facebook mesajlaşmaları vs.) ile birlikte cumhuriyet savcılığına bir şikayet dilekçesiyle suç duyurusunda bulunabilirsiniz.

turun tanıtımın da ıstenen ucret yer alıyordur bu tanıtım yazısının cıktısı , sızın bankada yatırdıgınız hesap numrasıylla bırlıkte bır cıktı ve turun duzenlenmedıgının bır ıspatıyla dava acılabılr sanırım.........Birde tur yapılmasa bıle 10 larca kısı basvurmustur sanırım onlarla ırtıbata gectınız mı hıc ???

Aç Mustafa abi, hemen davanı aç. Telefonu açmamak kötü niyet. Yanına kâr kalacağını zannetmesin kimse. Bir daha böyle işlere girişirken on kere düşünmek zorunda kalsın.

Not: Bence davanın sonucunu da bu platformda bayağı yüksek puntolarla ilan (ifşa) et derim.

Konuyu merakla takip ediyorum

Söylemek istemezdim ama seni çok pis dubaraya getirmişler. geçmiş olsun. 400 teleni tokatlamışlar.

@Mehmet Altuğ
Biraz bekleyip bu yolu deniyecegiz herhalde.

@mehmetsunu
Kisi Canakkalede bisiklet magazasi olan biri gecen yil Sehitlere Saygi turunu duzenlemis. Bizde bu referanslara gore katildik. Ama durum bu hali aldi ne yazik ki?

@Mustafa AKAN

Geçen seneki turda çadır alanına ücretini ödemediği, yaptırılıp satılan formaların ücretlerinin firmaya yatırılmadığı ve bu sebeplerden davalık olduğu yazılmıştı bu seneki şehitlere saygı turu sayfasında.

Geri