Scudo Sports

800-1300 TL arası seçim kararı

Kayhan ONOL

Aktif Üye
Tepki
32
İyi Günler beyler,

Küçüklüğümden beri hep hayalini kurduğum özleme artık çok yaklaşmış durumdayım. 800-1300 TL arası bir bisiklet alacağım ve olabildiğince en iyisi olmasını isterim. Size bir kaç bisiklet yazacağım bir bakarsanız sevinirim.
Önerilerinizi bekliyorum.
İzmir'den almayı düşünüyorum.

İSTANBULDA GERÇEKTEN BİSİKLETLER EPEY UCUZ İZMİRE GÖRE. ALMAYI DÜŞÜNSEM NASIL ALACAĞIM FİKRİM YOK. BİKEANDOUTDOOR NASIL BİR YER FİKİRKLERİNİZİ YAZAR MISINIZ?

1 Numarada --> TREK 3700 Disc (490 Euro)
(link)

2 Numarada --> 2011 Giant Revel 3 Disc (519 Euro)
(link)

3 Numarada --> 2011 Scott Aspect 40 (539 Euro)
(link)

4 Numarada --> MERIDA MATTS TFS 100 D (640 Dolar) İSTANBULDA
(link)

5 Numarada --> MERIDA CROSSWAY TFS 100 D (640 Dolar) İSTANBULDA
(link)

6 Numarada --> SCOTT ASPECT 40 BEYAZ (2011) DAĞ BİSİKLETİ (360 Euro) İSTANBULDA
(link)

7 Numarada --> Giant Revel 3 Disc (347 Euro) İSTANBULDA
(link)

Scudo
Bence ikinçi el al çünki burdaki bisikletlerde öle aham şahım bir donamım yok sadece kador var :) yada sıfır bir kadro bul kadroya sen diz daha iyi olur bence tabi benim düşüncem :)

• Beğen
Tepkiler: Kayhan ONOL
Selam, yukarıda yazmış olduğun bisikletlerin tamamı iyi markaların kaliteli kadroları ama donanım olarak, gerek maşa, gerekse vites sistemleri olsun hepsi çok zayıflar. Ben mutlaka bu yedi bisikletten birini alıcam diyorsan MERIDA MATTS TFS 100 D'yi öneririm. Ama ben senin yerinde olsam bu bisikletlerin hiçbirisini almazdım. Benim sana önerim Whistle Miwok 1160 D. Bu bisikleti 1200 TL civarı bir fiyata İzmir'de de bulabilirsin. Kadro olarak çok kaliteli bir bisiklettir ve üzerinde full Deore set var, yani donanım olarak yukarıdaki yedi bisiktettende çok daha üstün. Whistle'a bu link'den bakabilirsin (link)

gerçektende donanımlar
hepsinin şüpheli

en az alivio olsun vites sistemi
veya deore
slx xt xtr olursa tadından yenmez

seni üzecek olan, yolda
vites sistemi olur

kadro
duvardan atlamazsan zaten kıramazsın
1 kilo eksik 1 kilo fazla
onu kadro belirlemiyor

ön maşan kilitli amotisörlü olsun

listedekinlere dönüp bakma

• Beğen
@Gokalp Gokmenler

Arkadaşım tamam ama adam bütçesini belirtmiş. Senin koyduğun bisiklet 1600 lira civarına geliyor. Alabiliyor olsa zaten onu koyardı listeye.

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
Valla gerçekten çok sağolun arkadaşlar böyle dünya markalarının demekki ucuz bisikletlerinde eksiklikler var. Tam olanlarınıda zaten biliyoruz Bin Eurolardan aşağa inmiyor.
Dediğiniz gibi Whistle a bakacağım. Daha önce çok bakmıştım :)
Bide Salcanodan tavsiye edeceğiniz bir model var mı o fiyat aralığında?

@Berkhan Bayraktar

Daha bakmamıştım nekadar olduğuna :) Evet gerçektende 657 Euro. Benim maksimum verebileceğim 500 Euro civarı

Bide benim boyum 1.85
Whistle MIWOK 1160D nin kadrosu aşağa doğru eğik. Düz kadrolu yokmu?

@Berkhan Bayraktar

1600 TL bisikletin liste fiyatı, sen bu bisikleti gidip bir bisikletçi'den pazarlığını yapıp maksimum 1200 TL'ye rahatlıkla alabilirsin. Yukarıda bir arkadaşında yazdığı gibi senin 1600 TL dediğin bisiklet peşin 1150 TL ye rahatlıkla alınabiliyor. Liste fiyatına inanma, eğer biraz araştırırsan ve pazarlık etmeyi biliyorsan her bisikleti liste fiyatının %30 altında bir fiyattan peşin para ile satın alabilirsin. Zaten benim bu konudaki ilk yazımı tam olarak okusaydınız ben ordada Whistle Miwok 1160 D modelinin maksimum 1200 TL'ye satın alınabileceğini yazmıştım.

@Gokalp Gokmenler

Bisiklet piyasasında pazarlık payı yüksek demek ki. Bunu öğrendiğimiz iyi oldu. Bu sektöre yeni girişimiz. Son soruma bakabilirseniz sevinirim :)

Peki arkadaşlar 1 aydır bakmaktan benimde kafam karıştı. 1200 TL yi geçmicek bisiklet önerilerinizi bekliyorum. Boyum 1.85 kilo 88. Önerilerinizi bekliyorum

@Armagan Hop

Bianchi leride değerlendirmeye alayım bari. Hiç hesaba katmadığım bir markaydı :)

Salcanolara bakmanızı tavsiye ederim şuan yeni sezona çok az var ama fiyatlarını belirli yerlerlerden öğrenebilirsiniz kaliteli ve hesaplı bir markadır.

• Beğen
Arkadaşlar bugün bir bisikletçiye gittim. Merida TFS 200 D yi gördüm çok hoşuma gitti. Hemde indirim varmış baya makul geldi. Yarın alacağım.

Merida TFS 200 D
(link)

Yeni gördüm. Hayırlı olsun. Benim bisikletimin aynısını almışsınız. Memnun kalacaksınızdır... :) Resimleri bekliyoruz.

• Beğen
Geri