Scudo Sports

80 km ile günü noktaladık!

Ben dair bazı insanların hayalini kurduğu tablo. Bi yandan keyif aldım açıkçası biraz da kıskandim :) eşiniz ve çocuğunuz ile sağlıkla mutlulukla güzel güzel pedallamalar diliyorum.

Scudo
Bisiklete binmesini hepimiz belli oranlarda seviyoruz, kafa boşaltıyor, vücudu kendine getiriyor, insana moral veriyor ancak bunların ve daha sayamadığım 10'larca güzel şeyin yanında özellikle birçoğumuzun "ölü zaman" olarak nitelendirdiği haftaiçinde(iş, mesai zamanı) işten izin alıp bu güzel havada 80km yapmak bence paha biçilemez. Hafta içi alınan mazeret ve/veya normal izinleri bu yüzden hep sevmişimdir. O saatlerde iş yerinde çalışıyor olmaktansa an'ı bisiklete binerek geçiriyor olmak gerçekten harika. Sanırım bu hafta içi bir mazeret de ben alıp gündüzün tadını bisikletimin üstünde çıkaracağım. Güzel günlerde keyifli sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Byburak
Güzel dilekleriniz için tekrar teşekkürler.
Burda şunu unutmamak lazım, hangi şehirde olursak olalım, kendi hayatımızın planı elimizde. İşten izin almak herkesin en doğal hakkı, ben bisiklete bineceğimi beyan edip zaten izin alıyorum.

Onun dışında eşiniz, sevgiliniz, aileniz ile neleri nasıl paylaştığınız insanın kendini ne kadar tanıdığı ve hayattan beklentisi ile ilgili.

Hayatın herkes için farklı zorlukları var, onlarla birlikte yaşamayı, üstesinden gelip bizi mutlu edecek bir çevreyi yaratmak kendi elimizde.

• Beğen
Tepkiler: Kerem Özbayrak
çok güzel bir tur olmuş özellikle doğanın sadeliği ve sessizliği çok hoşuma gitti pedalınıza sağlık:)

Tur harika görünüyor , çekimde ayrıca sade ve hoş olmuş ;)

Böyle güzel turlar çok hoşuma gidiyor. İstanbul da olup ada turu yapmamak olmaz.

Çok güzel Tebrikler.

Geri