Scudo Sports

" 8 Şubat " Pazar...Belgrat Ormanı Rampa + Ekşııın (:

@tunacalis

yaniiiiiiiiii:) yesssssssssssssssss beaa:D

Reşat bulundumuu abi;)

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Scudo
@tunacalis

Klasik Tuna sorusuna Bontrager, Michelin ve Continental yol bisikleti jantına uygun tırtıklı dış lastikleri ile cevap verebilirler mi? :)

Selamlar, sevgiler, bisikletle kal
Ercan

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@sports-man
kaptan mert gerçekten
reşadı bende merak ettim
martın biri pazara geliyor
1 martta su düşen yapalımmı
robocop

@kudu

Onu konuştuk Robocop biliiosun:) hallederisss beaa:D

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
Tepkiler: BERKERO
@sports-man

Reşatı buldum, merak etmeyin sağlık durumu gayet iyi. Eklem yerlerine WD-40 uygulamasında bulunduk, bu onu kısa zamanda kendine getirecektir....

Toprak arazi, delik deşik yollar olursa külahları değişiriz, sölim şimdiden :D

merhaba arkadaşlar ,

sizinle ayakkabı izolasyonu projemi paylaşmak istiyorum . bazı konularda , çok hassas olduğumu belirtmek isterim .

dalga geçmek isteyenler olabilir , bunu lütfen mail yoluyla yapsınlar , bu alanı meşkul etmeyelim .

dalga geçmek isteyenler için : sezgihan@msn.com

projeyi görmek isteyenler içim .

(link)

sevgi ve muhabbetle

Hatta Desenli , Bakıldığında Spor Ayakkabı şeklinde Çorap olsa ,

Hemen hemen farkedilmeze yakın olur düşüncesindeyim :rolleyes:

@szgn

@szgn

sezgin! sende tasarımcı ruhu seziyorum... poşete girmekten hoşlanmayacakların hislerine de tercüman olmuşsun... şaka bir yana gerçekten uygulanabilir bir çözüm olmuş, eline sağlık.

selamlar sevgiler,
esin

esin hanım merhaba , ilginiz için teşekkür ederim , fakat john isminde br ingiliz arakadaş bana yazdığı mektupta , ayak kokusu buraya kadar gelebilir demiş. ya şu ingilizler neden bu kadar ukala , neden bazı yanları bu kadar kıt anlamıyorum. neyse ben onunla halledeyim bu konuyu . sevgiler , görüşmek üzere .

• Beğen
Tepkiler: esin
Geçmişte yapılan tur ve yarışalarda, Belgrad çok eğlenceli geçmiş. İlginç ayrıntılar söz konusu: (link)

Anadolu Yakası'nda oturduğum için pek sık gidemiyorum. Ama Kudret Ağabey'in düzenlediği tur gibi fırsatarı değelendiriyorum. Sezgihan'nın fotoğrafları çok hoşuma gitti.

Teşekkürler...

@sports-man

Ne günlerdi yağmur çamur demez pedallardık nerde o eski kadromuz :(

Geri