ilhan abiyle tam çaylarımızı yudumlayacaz bi anda baktım abi yerde kolundan tuttum kaldıraym dedim o an 2. dalga geldi bn de kaybettim dengemi . dolaptki içecekler her tarafa dağıldı dolap bi gidip bi geldi allahtan düşmedi ucuz atlattık.
@mhmmd167
mhmmd 167 bisiklet dostum
ilhanbabayı kolladığın için sana teşekkür ederim
biz aşağıda bisikletlerl kollarken yukarda siz bayağı tehlike geçirmişşiniz tekrar geçmiş olsun robocop
Ilhan Bey'e ve size buradan gecmis olsun diyorum...Neyseki size bi sey olmamıs...Tekne sahibine de ders olmustur umarım bu durum ve gerekli tedbirleri alırlar...
bizde yarışmacılar olarak üşenmeyip bizi desteklemeye geldiğiniz için teşekkür ederiz bu arada mert beyle de tanışmış olduk bizi desteklemeye geldiğiniz için hepinize tekrar teşekkür eder bol pedallı kazasız sürüşler dileriz kapıdağı turu için heveslendik bakalım hayırlısı
Kaybolmayan sakız,patlamayan lastik,yagmurda seker gibi erimeyen bayan bisikletciler aranıyormus....zuahhahahahahaha
sevgili Elmas, yağmurda erimeyen bayan bisikletçi bulmak neyse de iett otobüslerinin sıçrattığı sudan ıslanmayacak bayan değil erkek bisikletçi de bulmak kolay değil.... iş ki buna aldırmayacak yüreklilikte olmak...üstelik de poşete girmeyi dert etmemek...
ayrıca Sibel nerelerdesin? sesin çıkmıyor! rampalar sana göre değil ama yağmurda pedal çevirmekten hoşlandığını söylüyordun....!? artık bir dahaki turda görüşelim....
buarada İlhan Beye geçirdiği ufak kaza için geçmiş olsun...
herkese selamlar sevgiler,
esin
esin kardeşim
geçenlerde bana telefon etmişti sibel hanım fena halde grip olmuştu
bende çabuk iyileş dedim
bisiklet forumu belki bilmiyor söylemek lazım
robocop karbon apaçi
gezi boyunca kafamda uçuşan projeler ,:rolleyes: fikirler , ışığında , bir kaç malzeme temin ederek bir projeye başladım , şuan tasarım aşamasında , bu aşama tamamlandığında, deneme yapıp, size bir fikir açıklamayı düşünüyorum. fotoğraflı anlatım.
ayaklarımızı, en ucuz ve en güzel şekilde sudan nasıl koruyabiliriz ? sorusuna cevap arayalım hep beraber , herkez fikrini söylesin ve beyin fırtınası oluşturalım. iyi birşeyler bulabilir ve hep beraber paylaşabiliriz. 100 € luk ürün tavsiyesi değil , fikir bekliyoruz.
yahu benim fikrimi sorarsan sezgin kardeş evde marketlerden aldığım bir sürü naylon poşet var sağlamlarını seçeçeğim bir kaç yedek alırım yanıma
şimdilik en iyi çözüm bu herhalde
robocop
Sanırım Sezgin'in düşündüğü proje birkerelik kullan at mantığından ziyade, uzun süre tekrar tekrar kullanılabilecek bir çözüm istiyor Kudret Abi. Böylece yaptığı proje neticesinde bunu nakitede ( $$$$$$$$, £££££££££, TL, TL, TL, TL, TL, TL ) çevirme imkanı bulacak.:04: ( tabiki bende bu projenin fikir babası olduğumdan %50 payımı alacağım :lick3::27
@BERKERO
vay desene zengin olacaksın
dur yahu bende düşüniyim
yüzde 5 alırım gerisini
beylik düzünün pedalşörleri alsın
hihohaaaaaa
fikir fena değil
bakalım kim icat edecek
robocop
Bu hafta yineeeeeeee yağmurrr warrr yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Anket sonucu Gezi yapalıım oluncaaa Ben de en uygun parkur olarak,B.Ada yı
seçtiiim hem rampasever,heem rampa no sever leriii memnun etmeek hem de bisikleti olmayanların yanlarında KASK larını getirip bisiklet kiralayarak katılabileceğini düşünerek .......sevgilerrr