Scudo Sports

8 senedir açılamadığım kız

yaşadıklarını yaşamak isterdim.. ilk aşık olduğum kızla 6 senedir hala beraberim. Onu elde edebilmek için 2 ay peşinde koştum ağladım zırladım odalara kapandım gülemedim sonunda benim oldu çok sevindim sadece 1 sene mutlu oldum o aşkla sonra herşey bitti sadakate dönüştü ilşkimiz sevmeye çalışıyoruz hala birbirimizi.. ama şunu söyleyim onu beklediğim acı çektiğim o 2 ayda hissettiğim duyguları bu kadar sene boyunca hissedemedim.. keşke yeniden aşık olsam imkansız olsa hayaller kursam içimde yaşasam aşkımı kimse bilmeden. 8 sene benim istediğim gibi yaşamışsın ne güzel. tabi normal bi insan olmadığım için bunları söylüyorum ama senin için şunu söyleyim gelmeyeceğini bilmek onu saatlerce beklemekten daha iyidir artık rahatla ve hayatını yaşa...(gece gece nerelere götürdün bizi teşekkürler..)

Scudo
Bu bir acayip haldir bu hale kimse ermez
Alimler da’vi kılar veli değme göz görmez
İlm ile hikmet ile kimse ermez bu sırra
Bu bir acayip sırdır ilme kitaba sığmaz

Yunus Emre

Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler.Biraz daha iyiyim onla ilgili olmasada , kendi hayatım adına biraz düşündüm ve aslında işin içinden çıkılmıcak bir durum olmadığını anladım.Bazıları baştan böyleydi desede o an pek fazla düşünce gelmiyor aklınıza , sadece o geliyor.Hayat ondan ibaretmiş gibi , elim telefona kayıyor ama yapamıyor , evine gitsem mi diye düşünüyorum , sonra her ayın sonu ona deli deli mektupmu yazsam diye deli fikirler geçiyordu.Eve yeni geldim gün doğarken :) İzmir'de çok güzel bir yağmur yağıyordu.13 senelik bir arkadaşımla buluştuk , gerçekten çok iyi geldi.Şuan çok mutluyum :) bende bilmiyorum aniden böyle oldu işte anlatamam.Yazıya döksem çok uzun olur....

Kısmet ederse Haziran gibi bisiklet ile değil , otostop ile karadeniz turuna çıkıyoruz :))

Ve şunuda ekleyeyim ;

Hayatın sadece bir kişiden ibaret olmadığını , hayatın bana verilen küçük bir örümcek ağı olduğunu , bu ağda ne kadar kalsamda sonunda birinin gelip , bu ağı boza bileceğini ve ömrümün sonuna kadar bu ağda öylece asılı kalamıyacağımı düşündüm.O yaşarken neden ben ? Neden bu ağda takılı kalayım , neden her gün aynı ağda durayım ? Dünya bize bu kadar güzellikler sunarken neden ben acı çekeyim ?

Tekrardan hepinize değerli yorumlarınız için çoooook çook teşekkür ederim.Ve unutmayın arkadaşlar ; Yaşam bize verilmiş bir ağdır , bu ağı kendimiz öreriz ve kendimiz bozarız:)))

İyi uykular ve yeniden görüşmek dileği ile..........:rolleyes:

Affınıza sığınarak çok sevdiğim bir parçayı paylaşmak istiyorum:

Bu tip karşılıksız bir aşk duyduğumda aklıma hep bu şiir gelir. Muhtemelen hayatında veya aklında başka biri vardır.
Zaten ben sana bir şey diyeyim mi; eğer seni kabul etse o aşk olmaz zaten. Bence kendi şiirinizi yazın; hazır bu yaşadığınızın adı AŞK iken...

ÜÇÜNCÜ ŞAHSIN ŞİİRİ

gözlerin gözlerime değince
felâketim olurdu ağlardım
beni sevmiyordun bilirdim
bir sevdiğin vardı duyardım
çöp gibi bir oğlan ipince
hayırsızın biriydi fikrimce
ne vakit karşımda görsem
öldüreceğimden korkardım

ne vakit maçka'dan geçsem
limanda hep gemiler olurdu
ağaçlar kuş gibi gülerdi
bir rüzgâr aklımı alırdı
sessizce bir cıgara yakardın
parmaklarımın ucunu yakardın
kirpiklerini eğerdin bakardın
üşürdüm içim ürperirdi

akşamlar bir roman gibi biterdi
jezabel kan içinde yatardı
limandan bir gemi giderdi
sen kalkıp ona giderdin
benzin mum gibi giderdin
sabaha kadar kalırdın
hayırsızın biriydi fikrimce
güldü mü cenazeye benzerdi
hele seni kollarına aldı mı

[Attila İLHAN]

@A.Aşkar

Bence dünyanın en güzel aşkıdır gizliden sevmek. Hayal gücünün sınırlarını zorlatır insana. Ama gerçekle bir yerlerde karşılaşırlarsa büyük yıkım olur. Ama yine de güzeldir...

@M.Cevat Bayhan

Abi çok güzel şiir :) Atilla ilhan ile yatıp kalkarım her akşam pencerenin önüne çıkıp mutlaka bi şiirini okurum.Dediğim gibi geldi , geçti ve bitti :)

öncelikle hayırlısı olsun her şey için hakkınızda. eğer o kişiyi hala seviyor ve onunla bir ömür boyu olmak istiyorsanız -ki öyle olduğunuz anlaşılıyor- peşini bırakmayın sevdiğinizin. ama yorumladığım kadarıyla onun sizden istediği iyi bir işe ve iyi bir kariyere sahip olmanız sadece. yani duygusal anlamda bi sorun yaşamıyor, sizi istiyor belki ama gelecek kaygısı yaşıyor sizle ilgili. ama ailevi, ama arkamda/yanımda güçlü bir erkek olsun tarzı kadınsal bir düşünce ile. bu durumda sizin yapmanız gereken iki durum var gibi görünüyor. ya hayatınızı onun istediği gibi değiştirip -onun istediği tarz bi iş sahibi olup- onunla evlenme düşüncenizi daha somut ve daha güvenli olarak ona ve ailesine açacaksınız, ya da kendi istediğiniz hayatı yaşayacaksınız. Eğer tercihiniz kendi hayatınızı yaşamak yönünde olursa, yaşadığınız herşeyi bir kenara bırakıp, onu unutarak, geleceğe güvenle bakmanızı naçizane tavsiye ederim. her şey için hayırlısı olsun tekrar hakkınızda...

@İbrahim Eren

Teşekkür ederim fakat yukarıda yazdığım gibi ;;;

Hayatın sadece bir kişiden ibaret olmadığını , hayatın bana verilen küçük bir örümcek ağı olduğunu , bu ağda ne kadar kalsamda sonunda birinin gelip , bu ağı boza bileceğini ve ömrümün sonuna kadar bu ağda öylece asılı kalamıyacağımı düşündüm.O yaşarken neden ben ? Neden bu ağda takılı kalayım , neden her gün aynı ağda durayım ? Dünya bize bu kadar güzellikler sunarken neden ben acı çekeyim ?

Dediğim gibi o psikolejiden çıkıp mantıklı düşündüğüm zaman bunu anladım ve acı çekmenin sadece beni yıpratacağı sonucuna vardım.Değerli yorumun için teşekkür ederim hocam geçti gitti bitti işte :))

insan ne isterse o oluyor... kime aşık olucağımız seçiyoruz, kime olmayacağımızı da... zor ve acı zamanlarla nasıl başa çıkacağımızı da...
sizi seven ama sizin istemediğiniz kişiler de olmuştur mutlaka... sonuçta olmadı mı olmuyor işte... silkinip hayata devam etmek lazım...
(yalnız, çok güzel anlatmışsınız da... "beğen"e tıklayamadım....)

Sezai karakocun muazzez akkayasi geldi aklima. Hani meshur siir mona rosa.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi ki söylemişsin, İnsanın keşkeleri arttıkça dertleride artıyor. Bazen pişmanlıkları ilerleyen zamanlar da düzeltemiyoruz keşke demek zorunda kalıyoruz sonra. Bayanlar biraz kırılganlar ve düşünceleri farklı oluyor. Bir süre sonra oda keşke diyebilir. Ama içinde tutmaktan sa söylemen isabet olmuş. Birileri yüzünden bişeylerden vaz geçmek bana göre deycek bişey değil yani. Zamanla düzelir sanırım. Fazla konu üzerinde yoğunlaşmamanız gerekiyor.

@Betül özkal

Evet zaten kendime geldim.Bir kişi için fikirlerimden ve benimsediğim yaşamımdan vazgeçmiyeceğimi 3.sayfada açıkladım.Biraz mantıklı düşününce nereye kadar diye soruyor insan.Günler , aylar , haftalar ve yıllar geçicek ben hala onu isticem onu hayal edicem , ona sevgi duyacam fakat önemli olan şu ''O BUNU İSTEYECEK Mİ ?'' Ben neden tüm hayatımca boyunca olduğum yerde debelenip durayım ? O hiç bir şey olmamış gibi yaşarken ben neden hayatımı boşluğa sürükleyim ? diye düşündüm betül abla :) Abla diyorum kızmazsanız :) Yorumlarınız için çok teşekkür ederim , varsa aynı durumda olan gerçekten yardıma ihtiyacı olan özel mesaj atsın yardımcı olayım :)

Konuyu ve bütün yorumları okudum. Hani derlerya ''En güzel aşk zor olandır'' diye belki de elde ettiğinizde o kadar büyütülecek birşey olmadığını düşünecektiniz. Bilmiyorum.. Fakat Hocam herşeyi söylemekle çok iyi yapmışsınız en kötüsü de ''keşke'' oluyor..

Hayırlısı olsun. Zaman herşeyin ilacı. Hemen hemen Bütün insanlar hayatının bir döneminde aşk acısı çekiyor. Yanlız ilk bölümü (kıza açılamadığınız ve sürekli beraber takıldığınız dönemler) okurken kıza baya baya açıldığın belli oluyor. Bence kız bunu anlayamamışsa senin adına iyi bile olmuştur:)

Loading.. %61

@Hakan Genç

Geçti gitti bitti işte hocam tecrübe oldu.İlerde yaşlandığım zaman ve eskileri düşündüğüm zaman çayımı yudumlarken gülücem.Evet diyecem , bi kız vardı bundan yıllar önce.Söyledim ama olmadı diyecem.Belkide onu evlendiği zaman bir yerde görücem yada birisiyle dışarda.Ve içimden ''Neden'' kelimesinin geçmesine izin vermicem.Ona baktığımda içim acımıcak ve pişman olmıyacam.Konuyu açtığım zaman ona 3 gün önce söylemiştim yani 4-5 gün sonra kendime gelebildim.Daha fazla uzun sürmedi çok şükür.Kimsenin başına vermesin böyle bi dert :))

• Beğen
Tepkiler: H.Genç
Böyle durumlar için biçilmiş kaftandır bu şarkı; (link) şahsende çok severim:)

Loading %61..

Sevgili dostum;
Öncelikle forumumuzu bu kadar özel düşüncelerini paylaşacak kadar yakın bulduğun için (tabii dolayısı ile bizleri) gururlandım.

Hissettiklerini açıklaman ve buraya yazman da ap ayrı bir medeni cesaret ve duruşun göstergesi. Doğrusu ben asla yapamazdım:utn:
Sonunda kendini daha iyi hissetmen de en güzeli zira aşk da dahil olmak üzere hayat o kadar takılmayacak şeyler ile dolu ki, insan ancak yaşadıkça anlıyor.

Başlığı görünce ahan da dedim benim alanım.müzmin platonik olarak çok fikrim vardı halbusem...2-3 gün foruma bakmadık neler konuşulmuş.geç kaldık :rolleyes:
neyse Çetin ŞAHİNÖZ abimize katılmamak mümkün değil.forumu bu kadar yakın bulduğun için teşekkürler.

A.Aşkar

Ruhuna huzur ve güzellik diliyorum.
İzmir e geldiğimde karşılaşırsak yüz yüze konuşuruz pedaldaş ;)
Esenlikler olsun.

Geri