Pazar
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 11 °C . Rüzgar BGB 25 KM/S . Chance of precipitation 50% (water equivalent of 2.89 mm). Rüzgar Etkisi: 6 °C .
Sapanca
Pazar
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 15 °C . Rüzgar GGB 46 KM/S . Chance of precipitation 20% (trace amounts).
ben karı döverim
ben yağmura ateş ederim
ben rampaları tararım
ben rüzgara kılıç sallarım
ölmek var dönmek yok
bu yollarda
yollar bizim altımızda eriyecek
sapanca fethedilecek
patetik biçimin biçiminden
ince distörşınının
robocop karbon apaçi
kud kudusu
peki teşekkür ederiim Rotaya baktım ben de. güneyinden başlasak bile ben sizinle sapancaya kadar gelir erken de olsa orada ayrılırım olmadı, kırkpınar maşukiye civarlarında takılırım. biraz biliyorum oraları sorun olmaz benim için. Ben daha çok grupçak gidildiğinden böyle yarı yolda bırakma durumu hoş olmaz diye sormak istemiştim. Çook iyi oldu böyle anlayışınız için sağoluuun...
apaçilerin tanrısı ussen çok kızdı pazara acaip yağmur geliyor
ben şimdiden 10 poşet hazırladım ayakkabılar için
artı gizli silah hazır gece olunca göreceksin heh he
bir manga 10 kişiden oluşur
bir teğmen bir çavuş birde 8 adet er
teğmen-mert
çavuş -kudret
8 er anladın sen bu durumu
keşif mangası sapancaya haydarpaşadan hareket edecektir
efem
robocop çavuş steiner
1. İzmit - Sapanca 30 km
2. Sapanca göl çevresi 30 km
genelde yol rampasız,bazı yerlerde (off-road) olacak ,bol muhabbet,neşe,muhteşem manzara eşliğinde keyifle pedal basılacaktır.:winkenlux ....sevgilerrr
Parkurda ciddi rampalar yok, elbette ufak tefek yükseltiler var ama Poyrazköy'e, Riva'ya giden yenilmez armada :rolleyes: yolda farkına bile varmaz yani.
sapanca gölünde balık tutulmasına ve etrafında kamp yapılmasına izin veriliyormu.
mert şimdi siz keşif yapın yazın konaklamalı çadırlı gideriz o bölgeye.