Yani demem o ki: Ben sıcak su servisi yaparım, isteyenenin suyuna nescafe de eklerim, ama isteyen sıcak suyuna hazır çorba da koyabilir, sallama çay getirip onu da sallayabilir.
Sağol Elmas,ben de Sapanca Organizasyonu,Ekip Lideri olmam dolayısı ile sizlere iyi pedallar dileriiim Amaaan yağmura DİKKAT umarım yağmur yağmaz,hava şartları müsait olur,Organizasyonunuz iptal olmaz ....sevgilerrr
Katılım sayımız ve trenle karşılaşabileceğimiz sorunları DİKKAT e alarak,Haydarpaşa Gar Müdürü ile yaptığım görüşme neticesinde,gidiş ve dönüş için kullanacağımız tren 08:30 ve 20:00 Doğu Ekspresi olarak değiştirilmiştir.Alakanıza teşekkür ederim ......sevgilerrr
kaptan büyüksün yaa gelirsem sırf bu yüzden gelicem doğu expressi ile karsa kadar bile giderim adapazarı treni çekilmezdi bu iyi oldu teşekkür ederiz doğu expresinde yük vagonu oluyo rahatlıkla sığar bisikletlerimiz zaten hemde daha çabuk gidiyo ve az duruyo
Pazar
Fırtına Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 13 °C . Rüzgar GGB 36 KM/S . Chance of precipitation 40% (water equivalent of 2.44 mm). Rüzgar Etkisi: 5 °C .
Forum ahalinden çok özür diliyerek kişisel bi soru sormak istiyorum kaptanımızaaa Ben sanki 7 gibi istanbulda olacakmışız gibi düşünmüştüm. Benim farım alet edavatım yok, bir de her halükarda 8 treni beni çok zorlayacak ertesi gün sabah sabah okul var.. Acaba benim öğleden sonra ne bileyim 3-4-5 gibi bi trene binmem mümkün olur mu? Grup için sorun oluşturur mu? rota nası bilmiyorum ama yapabilir miyiz öyle birşey??