anadolu yakası tafyası sanırım kadıköydende vapur yapacak. daha önce köprü gecisine takılmış biri olarak üsküdardan motorla beşiktaş ordan taksim yolundan lütfi kırdar. arada biraz tırmanış var. ii olur sezonu açmış oluruz paslandık. lafın kısası üsküdar iskelesinede bekleriz beyler
uskudar'dan gelecek arkadaslar, uskudar'dan bizimle kadikoy'de bulusacak arkadaslar var isterseniz onlarla bulusup Kadikoy'e gelin hep birlikte gidelim. isterseniz Besiktas'ta bulusup gidelim. nasil isterseniz.
vapurlarda gecenki kopru gecisine giderken iki kisinin yanyana gecemeyecegi hatta bir kisinin dahi duzgun bir sekilde yuruyemeyecegi kadar bisiklet doldurmustuk vapura. vapurlarda bisiklet sikintisi olmuyor. karismiyorlar. merak etmeyin. sehir hatlari ibb ye gecti ama o kaptanlar hala olmedi.
@dogukan demirbek
Aynen öyle cok guzel soyledin benim tek derdim var mtb spd pedal var ayakkabısı yok pedal çok kayıyor yağmurda dün siparis verdim merlin den ama bakalım en kotü normal pedal taktıtırıcam
"Sağanak yağmura rağmen Boğaz köprüsü tarihin en kalabalık bisikletli protesto geçidine sahne oldu. Motorlu araçlar da kornalarıyla korteje destek verdiler"
Eşim ve ben Eski Edirne Asfaltını kullarak Unkapanı'na oradan Taksim'e geçeceğiz. Unkapanı Köprüsü'nde Esenyurt'tan gelecek bir iş arkadaşım bize katılacak.
8:30 gibi çıkarız diye düşünüyorum. 500 Evler'den geleceğiz. Sizinle Bereç'te buluşabiliriz.