Scudo Sports

8 li sisteme geçiş

observer

Forum Bağımlısı
Tepki
560
Bisiklet
Salcano
arkadaşlar 7 li tourney sistemden 8 li sisteme geçmek için neler gereklidir?küçük bir araştırma yaptım anladığıma göre ön-arka vites, vites kolları, ruble, zincir.

Scudo
8 li sisteme geçmek için okadar masrafa deymez geçeceksen 9 lu yaad 10 lu sisteme geçeceksin.

7 li ile 8 li sistem arasında senin performansını etkileyecek hiçbir fark yoktur,boşuna masraf yapma...

herkese cok tesekkurler peki bu jant seti k
acli sistemler ile uyumludur?
(link)

Linkteki jantların Arka rublesi net çıkmamış

bense saymaya cistim ama olmadi belki tecrubeli kisikler.gobegin.urun.numaasindan falan amlayabilir.

O jant setinin üzerindeki ruble 8lidir.

öncelikle 7li sisteminin arka dişli diş sayıları kaçtı ? 8linin en küçük dişlinin sayısı 11dir. senin 7li sisteminin en küçük dişli kesin 14tür. 11 ile 14 arasında % 27 fark vardır. şuan ki kullandığın 7linin diş sayılarını ve kasetlimi vidalımı olduğunu belirt sonra geçmek istediğin 8linin diş sayılarını yaz....

hiç mi fikri olan yok? bu jant setini alırsam tak kullan yapabilir miyim?yoksa değiştirmem gereken parçalar mı olur? olursa bu parçalar nelerdir?

son olarak soruyorum (link)
bisikletim e uyumlu mudur?
uyumlu değil ise bisikletim üstündeki göbekleri bu jant setindeki göbekler yerine kullansam sorun olur mu?

(link)
Bu linkteki göbek kaset sistemli rubleler için uygundur. 8li den ziyade 9lu sistem kurmanı tavsiye ederim. Sekizli vites kollarını bulmak epey zor, sistemde keza 9a göre yetersiz.
8li sistem kaset dişlin varsa bunda kullanabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: observer
Geri