@drumbanger tur konusunda katılıyorum. rotalar konusu çok az. paylaşanlar da tur boyu kendini, ovaları, çorba gevrek fotoğraflarını koyuyor.
zaten bu forumda kaliteli içerik üreten 3-5 kişi var maximum. 5 i asla geçmez.
kaliteli içerik üreten yerli ve yabancı bisikletçileri, misal ben, benim gibiler, başka mecralarda zaten takip ediyorum, ediyoruz. okuyoruz, izliyoruz. forumun bu insanları buraya çekmek gibi bir derdi de yok. bu da beni bağlamaz.
kısaca konulara takılmayın kardeşim bırakın isteyen istediğini açsın, yazsın, beğenmezsen okumaz görmezden gelebilirsin. senin hoşuna gitmedi diye yok banlansın yok atılsın gibi faşizan düşünceleri bırakın.
önünde geleni atarsan veya atılsın dersen ve sana uyarlarsa, 5-10 tane taytlı yol bisikletçisi ile kalakalırsın forumda. ondan sonra bol bol gelsin bin dolarlık jantlar, gitsin, bilmem ne kadarlık kadro muhabbetleri.
36 yaşındayım, benden küçük olan kardeşlerim, büyüklerim, yaşıtlarım ve sevgili romalılar;
mevzu bisiklet ise yazın kardeşim yazın takılmayın kimseye. aklına ne geliyorsa yaz, yaz ki hep beraber doğruyu bulalım.