Scudo Sports

" 8 Haziran " Pazar Kınalıada....Ekşııın + Denizzz (:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

sports-man

Forum Bağımlısı
Tepki
3.653
Selam Grup,

Yine keyifli...bol paylasimli bir Gezi olmasi dileklerim ile.Bu Organizasyonumuz hem pedalimi basarim,
hem de sicaklarda serinlerrr keyif yaparim diyenlereeee:p

Etkinlik Tarihi : 8 Haziran Pazar

Bulusma Saati : Kabatas 08:30 - Kadikoy 09:00 - Bostanci 07:50

Bulusma Noktalari : Kabatas - Kadikoy - Bostanci

Vapur Sefer Saatleri : Kabatas-Kinaliada 09:00-09:50,Kadikoy-Kinaliada 09:20-09:50,Bostanci-Kinaliada 08:10-08:35

Parkur: Kinaliada

Program : Her 3 noktadan vapura binerek Kinaliada'da bulusuyoruzz.Gunesin etkisi hissedilene kadar kadar pedal basmacaa ve sonrasi Deniz de serinlemek isteyenler,orada bulacagimiz uygun
yerdeee cuuupppppppppp denizeee:D ,girmek istemeyenler golgeyee,yada ne arzu ederler ise,12:00 - 13:00 yemek ve ihtiyac molasi sonrasi isteyenler 15:00 -15:30 aaa kadar Deniz ve digerr alternatifler...Ve bu saat den sonrasi icin konusulup fikir birligi icerisinde donus saatimiz kararlastirilacaktir.;)

Ayni Duygu ve Heyecani Paylasan............................Tum Spor ve Pedalseverleri
Gezimize Beklerizz.........sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedalli Gunler "

Not: Tum Etkinliklerimizde Eldiven ve KASK takilmasi ONEMLE belirtilir.
Hava raporlara gore az-bulutlu 26*C civarinda gerekli onlemleri (ic lastik,yagmurluk,mayo,havlu,gunes kremi vsss) almaniz faydali olacaktir.

Complete
Sports*-Man
0533 263 21 69

Scudo
Aynı gün Bogaz köprüsünden geçiş diye bir başlık var. Ne kadar ciddi bilmiyorum ama geçen sene 2000 katılımcı olmuş. Bisikletliler Derneği tarafından düzenleniyormuş.
Bizim ekibimiz de çok güzel. Güzel bir topluluk olduk. Açıkçası iyi bir fırsat. Mert bizim gezimizle o geziyi birleştirsek mi? Çünkü birine gitsem diğerim de aklım kalacak.
Rumuz: the last one two three. :D

@ers

Yalnız bu pazar diil kii dostum:) aynı günde 1 çook Gezi olabiliyoo beaaa:D biz tercihimizi denizzz ve ekşıın dan yana yaptıık abi;) oraya katılmak istersen tercih seniin...ama sonrasiii mutlaka serinleticii 1 şheylerr olsuun deriim:p ......sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
Tepkiler: MUSTİYSL ve ers
slmmm tum arkadaslara ıyı aksamlar guzel bır gezı sonrası yıne harıka bır gezı haberı daha aldık MERT KAPTAN dan poyrazın tadı damagımızda kalmışken gene sıkı bır organızasyon daha katılımın bol olması dılegıyle guzel bır gezı olmasını umıt ederım bu gezıde kacmaz arkadaslar........

@ers
Aynısını ben de düşünmüştüm. Sonuçta adalara her hafta gidilebilir, boğazdan ise bisikletle geçişine yılda bir iki kere veriliyor(avrasiya maratonunda da geçilebilir:D:D)

@mosertu

Yahu köprü kısacık bisi gecip ordan direk gelebilirseniz...Bence boyle yapın ...Zaten ada ya gdiyolar kaçtıkları yok :D Orda bulursunuz. Saatlerine bir bakın uyum sağlamaya calısın.

Ayrıca mert abi bende büyük ada yapim diyorum kendim . :D illa terslik yapcam :D büyük adada takılırım ole iste.Hani büyük adad biraz gezerim tozarım sonra kınalıya gecerim. bisiler yaparım iste. simdi büyük ada doludur gitme demiyin bizde biliyoruz..:D genede süpriz olabilir... görüsürüz...

Selamlar..

tşk..mert abi kınalı baska guzel tarafı diger adalara gore bisikletten keyıf alınması sakın olması yanı egzoz gazı cigerlerimize cekmeyecegızzzz bi nebze olsada bence bu ada olayını artırmalıyız:D
kınalı burgaz heeybelı bykada sedef avşa da kaplı olabilir :D forum ailesi olarak hem fikirsek neden olmasın ilaç gibi olur ama katılımcı şart derimki cümbür cemeat toplanalım festıval gibi olsun gırgır samata kahkaha müzik eglence dans tabiki bisikletsiz olmazsa olmazz

:( evyah gitti mesaj, kendisi mi sildi? yoksa biri mesajı beğenmemiş? :bilmiom:

@mzkaraaslan

Ohhh ohhh yaaptıın genee 1 atraksiyoon:p Köprü,Ada bahaneee:) bisiklet,dostluk şahanee beaaa;) isteyeeen vapur seferlerinee göre,bakar gelebilirr dimiii abii:D başkaa bahanee warsaa onu bilmeem

Köprüüden geçtiiii geliiiinn diloyyy loyyyyyyyyyyyyyyyyy:D

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
Tepkiler: mzkaraaslan
Gezimize ilişkin katılım listesiii...

1. Mert (sports-man)
2. Kudret (Robocop)
3. Salih
4. Merve (%65):D
5. bixekolik
6. Muhammet (köprüyü geçerse gelceeek):vroam:
7. Taner & Müniş (Belki):)
8. Ersen (köprüyü geçerse gelceeek):vroam:
9. Tunay & Necla (Düşünüo):)
10. Ahu (Belki):)
11. Melike
12. Tülin (Eve erken dönmezse mutlaka);)
13. Aytaç
14. Özlen (Düşünüo):)
15. ...

• Beğen
Tepkiler: ers
soyle lısteye bır goz atıyım dedım sahane bır gezı olucak yıne arkadaslar kacırmayın bence nede olsa mert kaptan ımzası var ,herkeze bol pedallı gunler dılerımm

• Beğen
Tepkiler: sports-man
tunay&necla malesef gelemiyor:(ama bir sonrakini(garipçe) kaçırmıyor:)....size şimdiden kazasız ve eğlenceli(orası kesin) bir tur diliyorum.

1. Mert (sports-man)
2. Kudret (Robocop)
3. Salih
4. Merve (%65)
5. bixekolik
6. Muhammet (köprüyü geçerse gelceeek)
7. Taner & Müniş (Belki)
8. Ersen (köprüyü geçerse gelceeek)
9. Tunay & Necla (Düşünüo)
10. Ahu (Belki)
11. Melike
12. Tülin (Eve erken dönmezse mutlaka)
13. Aytaç
14. Özlen (Düşünüo)
15. KoraY (%50)
16. ...

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Merhabalar mert bey bu siteye yeni üye oldum ama ne zaman baksam sürekli bisiklet ile ilgili bir gezi düzenliyorsunuz maşallah diyorum. yanlız hep beraber olsakta bu bisikletliler derneginin gezisinde hep beraber olsak ne kadar güzel olur istanbulda bisikletin cogunlugunu görmeleri lazım hadiyin mert bey bu hafta sonu hep beraber taksimde olalım işte bisiklete binenlerin birligi desinler ve istambulda özelikle avrupa yakasında olmayan bisiklet yolarının yapılmasınıda ne kadar çok istemiş oluruz ne dersiniz bogaz köprügeçişinden sonrada hep beraber anadolu yakasında güzel bir gezmiş oluruz.

yalçın yılmaz
istanbul/fatih

@parmakizi

bi el atıver ortalığa
hem suçlusun niye gelmedın, taşıttın çantayı bana:boese157:

1. Mert (sports-man)
2. Kudret (Robocop)
3. Salih
4. Merve (%65)
5. bixekolik
6. Muhammet (köprüyü geçerse gelceeek)