Scudo Sports

8. Aksa Kupası Denizçalı Dağ Bisikleti Yarışı 04.10.2009

Açmaları gerekiyor bizde yarış yapınca sporcu gelsede gelmesede kategoriyi açıyoruz ve ona göre değerlendirmede bulunuyoruz.Zaten kaç tane bayan var.Ondan sonra olimpiyata kimi götürcez diye ararlar.Ozamanda ellerim bomboş şarkısını dinlesinler.(Fatih Erkoç'tan) Benim zorum neki Türkiye sporcu kazansın diye uğraşıyorum ?

Scudo
slm millet iyi haberle karşı karşıya geldim bu sevindirici bir haber oldu şu yalova yarışını bekliyordum ne zamandır, ha olucak... ha olucak :D sonunda olumlu haber geldi, bilmiyorum ama geçen senede bu tarihlerdemi olmuştu yarışş ??? yoqsa ben yanılıyormuyum ... geç oldu gibi yarış

bende yakın olması ve yarış ortamını çok merak ettiğimden dolayı gelmeye çalışacağım bi aksilik olmassa ALLAH'ın izniyle..:D

bu senede o yurt gibi olan yerde kalabilecekmiyiz acaba?

ortam çok sıcak muhabbetide güzel oluyor o yüzden şey ettirdim :)

Merhaba

Bu sene 7.si koşulacak YALOVA AKSA KUPASI yarışına herkes gelsin.İzleyicileri ve sporcuları güzel bir hafta sonu bekliyor.

Şimdiden herkes programını yapsın.

Alanya öncesi herkesin bir form durumunu görelim.:cool:

Yalova yarışında görüşmek üzere.

http://img33.imageshack.us/img33/9294/2977217015db41b5d21c.jpg

@Bora TİRKİ

valla ben çoktan kışa hazırlandım kaptan bacaktaki kıllar uzadı yağlar birikti üşümüyorum artık :D :D :D

acaba kayıt pazar günüde yapılıyormuymuş ,,, çünkü pazar günü gidebilcem yalovaya yoksa lisansımı 1 gün önceden giden arkadaşıma vercem beni kayıt edicek anca bunu yapabilrim oluyormu acaba ??? bilgilerinizle ...

Selamlar,
Arkadaşlar sizlerin mücadelesini seyretmek ve heyecanınıza ortak olup desteklemek için Serhad k. ile birlikte pazar günü pedallayarak Denizçalı'ya geleceğiz. İzmit'teki diğer arkadaşlarada duyuracağım.
Yolunuz açık olsun...

arkadaşlar bu hafta iki ayrı ilde yarış olduğu için (ankara yalova) takımımız iki ayrı yarışa katılacak ama ben yol yarışına gidiyorum.Yalovada herkese başarılar dilerim.......

Geri