Scudo Sports

8. Aksa Kupası Denizçalı Dağ Bisikleti Yarışı 04.10.2009

Scudo
@ŞENTÜRK

Teşekkürler Gürkan abi,ellerine sağlık.

@Turgut Kılıçaslan

fotoğraf makinası Zeynepteydi o çekti bende Videolar var .
kardeş kusura bakma :D

• Beğen
Tepkiler: cesar çakas
@cesar çakas

nasıl oldun ali yarıştan sonra görüşemedik iyimisin ?

• Beğen
teşekkürler abi şimdi gene çok iyiyim 1 gün hastanede kaldım işte koluma 15 dikiş felan attılar omuzumda baya bi soyulma var kolumdada aynı ,yüzümdede 2 tarafında 3er dikiş bulunmakta abicim bu kadar ama şuan acı çekiyorum:D

@cesar çakas

çok geçmiş olsun kardeşim aman dikkat et kendine

• Beğen
Tepkiler: heng
@cesar çakas
Geçmiş olsun kardeş! Allah şifa versin!

Yukarıda okuduğunuz gibi ,ALi ÇAKAS DENİZÇALI YARIŞINDA KAZA GEÇİRMİŞTİ.

http://img7.imageshack.us/img7/4192/dscn0005z.jpg

http://img29.imageshack.us/img29/5777/dscn0008u.jpg

http://img40.imageshack.us/img40/435/dscn0007y.jpg

Resimde görmüş olduğunuz kask olmasa büyük ihtimalle Ali komada kalacaktı yada daha önemli bir durumla karşılaşılacaktı.

Camiden sonra aşağı yüksek süratlerde inilen bir yer var,orayı herkes hatırlar.

Deneyimli olmama rağmen çok kontrollü gittim.

Ali ve diğer ismini hatırlamadığım bir kaç sporcu kaza yaptı.

Yarışta bile olsa kontrolün ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.

Deneyimlerimden kazandığım tecrübe ile yarıştan önce size söyleyeceğim.

PARKURDA MUTLAKA TANIMA TURU ATIN.

Ali , ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN.

En kısa zamanda aramızda olman dileğiyle.

teşekkür ediyorum bora abi gerçekten yeni yeni anlıyorum kask takmamızın ne anlama gelebilceğini yani gerçekten ama gerçekten hiç düşünemiyorum o kaza yaptığım inişte kasksız gidebilceğimi yani %100 derim ki orada kaskımı takmamış olsaymışım kimbilir ne görülcekti oracıkta... kafatasım yada yüzümde ;beyin tramvasımı desem,beyin kanamasımı desem,kafatasımın çatlak veya parçalanabilceğinimi desem gerçekten bişe diyemiyorum doğrusu çünkü görüldüğü gibi değil ...çok dayanıklı bir kaska sahip olduğum halde içerisindeki kolon ve köpükler parçalanmış çatlamış,çok sert bir malzemeye sahip olduğu halde... halime çok şükrediyorum...:(:(

ve diyorum ki bu borcumu bora abiye borçluyum... bir insan başına bir bela gelmedikçe o insan oğlu hep ölüm ciriti atmaya çalışır...ama ben şanslı olabildiğimi düşünüyorum en azından bora abinin uyarılarından ibaret. bu bana gene az bir darbeyle beni uyardı.ve diyorumkı yarış dışıda kask takmayada başlıyacağımı düşünüyorum...normalde takmıyordum :( lanet olsun neden hiç büyüklerimizin sözünü hiç dinlemiyoruz ...

bora abi gerçekten sana çok teşekkür ediyorum... hakkınını helal et abi... bana hep diyordun ali kaskını tak ,ali kaskını tak ...takmadan yanıma gelme:(:( senden özür diliyorum

• Beğen
Tepkiler: heng
Öncelikle cesar cakas'a (abi) çok geçmiş olsun.

Ben kendimi korur kafamı çarpmam gibi bir düşünce ile sürüşe çıkarsanız çok hata etmiş olursunuz.Beklemediğiniz bir anda düşüp kaskı kafanızda kıracak kadar büyük bir darbeye maruz kalabilirsiniz buna bende dahil pek çok kişi malesef şahit oldu.Ne kadar kendinize güvenseniz dahi kaskınız kafanızda olsun.Kasksız çıkıp oh be rahat ediyorum demektense,düşerken kaskım kafamda demek daha iyi.

Ayrıca Kategorisinde 1. olar Bora abiye,Junior kategorisinde 4.olan Mert'e arkasından gelen Turgut'a ve diğer ter döken tüm sporculara tebrikler.

ali sana büyük geçmiş olsun kazayı anlattılar.Valla geçekten kask hayat kurtarmış.bazı arkadaşlarımız antremana parkura çıkarken uyarılarıma kulak asmadı. özellikle kask uyarısını yaptım bana bişey olmaz diyor.işte sen bize,hepimize biir ders.

• Beğen
Geri