Kesinlikle haklısın bu konuda. Ustume de alınmadım fakat sadece bizim toplumumuzda Hanımlara karşi pozitif ayrımcılık babında , arada saygıyı ve samimiyeti yansıtıcı bir hitap şekli olarak " Abla, hanım abla, hanım ağa " gibi hitaplar kullaniliyor . Bence bu cok tepki gosterilecek bir durum degil ( Bana göre tabi ) , bazen bir alisveriste falan Tezgahtar Hanım oluyor mesela, yaşlarimiz birbirine yakin iken benim ona "abla", onun bana " abi" diye hitap ettigi oluyor. Simdi ben ne yapayim mesela o Hanımefendiye " Bana abi diye hitap edemezssin" gibisinden kaba bir çıkış mi yapayim. Oda var
Evet öyle bir durum da var ama "pozitif ayrımcılık" sandığımız bu şey o kadar da "masum" değil aslında. Fakat bunu burada konuşamayız, başka başlık bulmamız lazım. Ben gidip el feneriyle başlıkları bir kolaçan edeyim, yarın akşama kadar dönmemiş olursam polisi arayıp kayıp ihbarı yapın
Konuya döneyim: Kendisi İstanbul'da geziye bir hafta ara verip ailesini ziyaret edecekmiş. Bisikletli dernekleri kendisiyle iletişime geçip gerekli desteği verebilirler. En azından herhangi bir desteğe ihtiyacı var mı diye sorabilirler. Güvenlik endişesi varsa gerekirse ona eşlik edebilirler. Bu başlık da keşke böyle bir iletişim sürecinin başlamasına vesile olsa.