Scudo Sports

73 yaşındaki İngiliz gezginin Türkiye'ye ulaşması

Kesinlikle haklısın bu konuda. Ustume de alınmadım fakat sadece bizim toplumumuzda Hanımlara karşi pozitif ayrımcılık babında , arada saygıyı ve samimiyeti yansıtıcı bir hitap şekli olarak " Abla, hanım abla, hanım ağa " gibi hitaplar kullaniliyor . Bence bu cok tepki gosterilecek bir durum degil ( Bana göre tabi ) , bazen bir alisveriste falan Tezgahtar Hanım oluyor mesela, yaşlarimiz birbirine yakin iken benim ona "abla", onun bana " abi" diye hitap ettigi oluyor. Simdi ben ne yapayim mesela o Hanımefendiye " Bana abi diye hitap edemezssin" gibisinden kaba bir çıkış mi yapayim. Oda var

Evet öyle bir durum da var ama "pozitif ayrımcılık" sandığımız bu şey o kadar da "masum" değil aslında. Fakat bunu burada konuşamayız, başka başlık bulmamız lazım. Ben gidip el feneriyle başlıkları bir kolaçan edeyim, yarın akşama kadar dönmemiş olursam polisi arayıp kayıp ihbarı yapın :)

Konuya döneyim: Kendisi İstanbul'da geziye bir hafta ara verip ailesini ziyaret edecekmiş. Bisikletli dernekleri kendisiyle iletişime geçip gerekli desteği verebilirler. En azından herhangi bir desteğe ihtiyacı var mı diye sorabilirler. Güvenlik endişesi varsa gerekirse ona eşlik edebilirler. Bu başlık da keşke böyle bir iletişim sürecinin başlamasına vesile olsa.

Scudo
ben yardımcı olmak isterim kendisine. ulaşma imkanı olan varsa habersin verin lütfen.

(link)

Bayağı aktif kullanıyor , sınırdan geçtikten sonra ki sürece bakıyorum da bu milletin içinden insana taş atan çıkamaz diyesim geliyor ,sonra içimizden neler çıktığını hatırlayınca susuyorum.

(link)

Bayağı aktif kullanıyor , sınırdan geçtikten sonra ki sürece bakıyorum da bu milletin içinden insana taş atan çıkamaz diyesim geliyor ,sonra içimizden neler çıktığını hatırlayınca susuyorum.

Nazarımız değmiş kadıncağıza. Düşüp yaralanmış.

@Cem Coşkun şimdi baktım hesabına, düşme ile ilgili bir haber yok. Kaynağınız neresi?
Burnundaki yara izi çocukluğundan kalmaymış, onu taze sanmış olmayın?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Cem Coşkun şimdi baktım hesabına, düşme ile ilgili bir haber yok. Kaynağınız neresi?
Burnundaki yara izi çocukluğundan kalmaymış, onu taze sanmış olmayın?

Twitter hesabında. Biraz aşağıda kalmış. O yüzden görememişsinizdir belki.

IMG_20191204_142456.jpg

• Beğen
Tepkiler: Özcan
IMG_20191205_151205.jpg
İnanılmaz. Bu yaşta bu kadındaki mücadele azmine hayranım. Gerçi şimdi kaldatogiller damlar ajan/misyoner şeklinde buram buram hamaset kokan yazılar döşer. Takipteyim rosie. Buraya geldiginde kapımız açık.
Yolu kayseri den geçecek olursa kendisinde şimdiden evlerimizin kapısı açık

Son düzenleme:
Kadın o yaşına rağmen oldukça dinç ve sağlam görünüyor. Zayen öyle olmasa bu maceraya kalkışamazdı.
Umarım başına birşey gelmeden hedefine ulaşır. Dünyayı hala yaşanabilir kılan insanlar bu insanlar işte.. Gezegen dostları..

hiç bir güç beni bu kadının 73 yaşında olduğuna ikna edemez.
not: akranlarının bir ayağı çukurda olarak nitelendirildiği topraklardan bildiriyorum.

@emir yakup bulut gittiğim spor salonunda 86,5 yaşında bir abiyle birlikte egzersiz yapıyoruz. eski bir dağcı ve bisiklet turcusuymuş. onun yaşında onun gibi olmayı hayal ediyorum. fiziksel hareketlilik insanı çok değiştiriyor.

Geri