Scudo Sports

7000 TL yol bisikleti

(link)

heh buldum tamam

• Havale(%7) : 8,327.66 TL (KDV Dahil)

şunun karbon jantlısı vardı, o sandım panik yaptım
(link)

Scudo
evet anladım. ilk kez gördüm aktif pedalın bunu sattığını. sadece kadro 5-6bin çünkü. jantla grupseti alt seviye kullanıp fiyatı düşürmüş. alınır aslında. ilerde parça yükseltilir

Ben olsam specialized tarmac alırım yanınada kaliteli bir jant seti lastik olarak continental 4000 s II alırım bisikletin üzerinde gelenleri antreman için kullanırım diğerlerini yarışırken kullanırım.

Venge harika bir bisiklet. Bir yandan konuyu dağıtmak istemiyorum ama 18 yaşında olsam kesin böyle bir bisikleti üreten ekipte yer almak isterdim.

(link)
TÜRKİYE'DE yol şartlarına ve yarışa da uygun bir bisiklet fırsat olsa da alsam.

@MURAK
Video için teşekkürler fakat arkadaş yarış koştuğunu belirtmiş ve videodaki iki bisiklet arasında yaklaşık 4 dakika gibi büyük bir zaman farkı açılıyor.

Bisikletin üstünden hiç inme, plates gibi alternatif sporlar yap kasların bisiklet için uygun hale gelir.

Arkadaslar 10000 liralik bisiklette 105 ve tiagra ekipman olması kabul edilemez.Biraz daha makul oneriler lazim.11-23 53-39 kullanacağım sonuçta.Dayanabilmesi gerekiyor.Tek kadroyuda bulamadim,propel veya venge nerden temin edebiliriz ?

Fuji Transonic Serisine Gözatmanı Tavsiye Ederim

Önerilen bisikletler 10.000 değil 7.000 - 8000 civarı.105 grupset var ve satıcı işine gelirse diyor.Neden mi? Çünkü markaya da para veriliyor.Ha diyorsanız ne işim olur isimle, Ultegra di2'li Salcano alabilirsin.Ya da yine Ultegra donanımlı 'lapierre' var o bütçe'de.Ya da az bi indirimli Addict falan alınabilir.En son 8000 civarına bir modeli vardı Kaçkar'da.Giant Propel'e Giant Türkiye pahalı fiyat veriyor.Kaçkar'da stokta kaldıysa bakın.Venge zaten aktif pedal'da.

bundan 20 sene önce de böyleydi
ilkokul 5- orta1 yılları
vitesliler yeni yeni ayağa düşmüş
sene 95-96
bmx ve klasik bisandan sonra vitesli bisiklet
ne diyorsun abi bisiklette vites var

halbuki ondan önce vites nedir bilmez, 3 tekerli bisikletlerde pedal çürütmüş bir beyin
sonra 21 vites çıktı
21 vites deyince zaten akar sular duruyordu.
sram diye bir marka yok
shimano var o da sis modeli

şu anda vitesi olmayan bisiklet sürüyorum
çok mutluyum

sevdirtmeyin bana kapitalizmin 105 setlisini

http://www.fiataccompli.com/bike/photos/univega2_rd.JPG

Vengeyi kadro olarak 2000 euro'nun biraz üzerinde getirtebilirsiniz ama sizin 7000 TL sınırını geçer bu defa da bisikletiniz

Yarış koşacak kapasitede isen, böyle de bir bütçen varsa olabilecek en iyi seçeneği senin bilmen gerekir. İfadelerim senin şahsına yönelik değil ancak bu tip konular bana çocukça geliyor, inandırıcı gelmiyor.

Dostum,hali hazirda degeri yuksek bisikletlerim var zaten.Zaten dikkat edersen tür belirttim.Model tavsiyesi istedim.Aero bir yol bisikleti ariyorum.Kullanici yorumu onemlidir bu tür hususlarda.Karalama yapmazsak sevinirim.

Yani asıl ilgimi çeken torkuya destek diyorsun burda ülkesi için birşeyler yapmak isteyene,laf çarpıtıyorsun.Anlamadım yani..Hani gorduk boyle konular çocuk anlattığına göre kaslı biriydi ama sonradan yalanı ortaya çıktı,bizde inanmadik.Sen benim fiziğimde yanlış birşeymi farkettin veya beni alt tabaka olarakmı nitelendirdin kafanda ?

@Erkin Kalender alt tabaka olmakla ne ilgisi var? bugün alt tabaka olarak nitelendirdiğin insanlar taksitle 30-40 bin tl lik arabalar alıyor. "alt tabaka" bir insan bunu karşılayabiliyorsa araba almaz taksitle çocuğuna bisiklet alır , yarışabilsin , diğer yarışçılarla aynı seviyede olabilsin diye. yani alt tabaka olmak pahalı şeylere ulaşamamak değildir ki bu bahsettiğiniz bütçe alt tabakadan bir insanın gözüne çok büyük gelen bir para değil belki "bisiklete verilebilecek büyük para" olabilir ama asgari ücretle çalışıp çok güzel bisikletlere binen insanlar var bunu bilmen gerek eğer bisiklet camiasının içindeysen. Dediğim gibi bu yalnızca bir seçim , kimisi bir arabaya/eve yatırır parasını kimisi bisiklete.

• Beğen
Tepkiler: Strelok
Geri