Scudo Sports

700-1400 tl aralığında- maksimum 12 kg- şehir bisikleti tavsiyesi

içine sıkılıyormuş, iyi ve kötü diyen var.

ayrıca içeriden dış lastiğe yapıştırılan lastik şeritleri varmış. bant gibi düşünün. maraton deseni tarzındaki lastikler işinizi görür bence birde vittoria roadrunner var sanırım

Scudo
Galiba bunu alacağım (link)
2 gündür sürekli inceliyorum bütün yollar bu bisiklete çıkıyor umarım lastik patlama sorunum olmaz olursada çözerim artık.

@Kürşad BAŞARAN

Güzel bisiklet.
Fit 500'den niye vazgeçtiniz?

Ben de speeder t1 almayı düşünüyorum. Sizce t1 ve t2 arasında 400 liralık fark var mı arkadaşlar?

@Bilal Demir

Fit 500 de güzeldi fakat vites geçişleri ile ilgili bir yorum ve ardından merida çok daha iyidir yorumu aldım. İkisi de hoş duruyor ama merida ağırlık olarak da iyi. Bu bilgiler doğrultusunda kararımı merida dan yana kullanmak istedim.

Fotoğraf atıp izlenimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Foto cektim koymayi ögrenip paylasacagim. Bugün ilk kez yola çıktım dün yasin arkadaşımızla bisikletleri aldik o sedona aldi ben merida. Cok cok memnunum düzlükte yağ gibi akıyor vites geçişleri kusursuz. İlk günüm sabah çağlayan ~sanayi mah. ~ levent ~beşiktaş ~ortaköy sarıyer dönüşte biraz mola verdim oturuyordum aklama forum geldi. Çok ham çıktım ilk yokuşun ortasında midem bulandı ama vazgeçmedim bacaklar kopacak gibi şu anda. Ama buna değerdi çok eğlenceli tek takılıyorum simdilik. Beni hafif, amortisorsuz, v frenli bisiklete yönlendirenlere ayriyeten, kalan herkese de cok tesekkur ederim

• Beğen
Tepkiler: Uğur Ç.
Guzel surusler
Hizliresim.com yada imagevenue.com sitelerine yikleyip forum yazan linkleri kopyalayin resimler tamamdir

LG-P500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Kürşad BAŞARAN
Kazasız keyifli sürüşler dilerim

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Kürşad BAŞARAN
Merhaba Arkadaşlar. Bisiklet hakkında çok fazla fikrim olmadığı için öğrenmek istiyorum. 1000 TL ye kadar bisiklet alacağım. mosso alv 201 v dağ bisikleti 13 kg, 1000 Tl ye kadar olan şehir bisikletleri de 12-13 kg. Şehir bisikleti hafifliği için tercih ediliyorsa dağ bisikletiyle aynı kiloda. Bu noktada kafam katıştı. şehir bisikletinin avantjlarını soyleyebılır mısınız?

@orhen41

kadro yapıları farklı oluyor, bisiklet üstünde oturma şeklini etkiliyor.
sizin nerede kullanacağınızda önemli. şehir bisikletleri dağ bisikletlerine göre daha ince ve çok az dişli lastikler kullanır, buda sürüş konforunu olumlu etkiler daha az yorulursun

Ben genelde asfaltta ve bisiklet yolunda kullanacağım. Nadiren toprakta kullanacağım. Onerebılecegın sehırıvıne bısıkletı var mı.gecen hafta ıkıncı el terk 7.3 U 975 tl yr

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

temizse alınabilir o size kalmış, ikinci el biraz değişken bir durum.

ben yeni mosso 771 DMV aldım. fiyat aralığınız 1000tl civarlarındaysa merida crossway lerede bakabilirsiniz.

vites sistemi shimano altuv yada acera olan birşey alırsanız evladiyelik kullanırsınız.
(tourney<altus<acera<alivio<deore) sıralama bu şekildedir ve fiyatta buna göre artar

mosso 771 DMV den memnun musun?internette nakit 1000 tl ye buldum. sen ne kadarda almıştın?

ben son kalanı aldım 900 tl 9 taksit
memnunum 27 vites full acera donanım var ve bisiklet 11,50 kg.
inceleme konum var dostum bulabilrsin forumda

nereden aldın diye soracaktım ama son bisiklet demişsin. kadro boyu kac aldın. ben 1.71 boyunda 72 kg yum.biirde topra yollarda veya kaldırımda kullandın mı hiç?

175 cm boyum var 16" kadro aldım rahatım. lastikler 700x40C olduğu için çakıllı yollarda sıkıntı yok. mtb gibi kaya vb gibi zeminlerde ve hoplama zıplama yapmadım. kaldırımdan inme vb gibi şeyler yaptım sadece
lastikler patlarsa yada aşındğında schwable marathon mavi korumalı lastiklerden düşünüyorum

Mosso 771 Smv ile mosso 771 dmv arasında ne fark olduğunu biliyor musun?

Geri