Scudo Sports

7 Hazİran DÜnya Bİsİklet GÜnÜ...

Scudo
hay allah derim
nasıl unuttum kartepe galba iptal evet
evet evet
dostum gerçekten biri konuyu açarsa iyi olur artı nerde toplanacak kaçta ?

Anlaşılan o ki, 7 haziran için kimsenin bir planı yok.Madem öyle bende buradan İstanbul için planlanan bir etkinlik olursa sizlere 7 hazirandan önce sizlere haber veririm...

Herkese Merhaba,
Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK) üyesi olarak 2 kişi (ben ve Gökhan Balcı)
7 Haziran günü Edirne'den yola çıkıp Çanakkale üzerinden Bursa'ya pedallayacağız..
Tur ile ilgili detayları henüz kesinleştirmediğimiz için Forum da paylaşamadım..Güzergahımız kesinleştiği gibi paylaşacağım..
7 Haziran büyük gün :D
Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Volkan Bilirli
@sureden

+1:winkenlux :winkenlux :winkenlux :winkenlux :winkenlux :winkenlux

İstanbul için beklemedeyim bir etkinlik olursa ben de katılırım.

önemli bir gün bizler için...pazar gününe denk gelmesi de bir fırsat bence...güsel bir tur hazırlansa...ve katılım yüksek olsa...ayrıca basına haber edilse...mesela 100'ü geçsek ve bisiklet sürebilsek...süper olurdu...hatta ayarlayıp okanın sade vatandaş programına katılıp konuyu iletişim dünyasına taşıyalım...

gerçekten güzel olur ya..
düşünsenize start boğaziçi köprüsü-beşiktaş-sahilden sarıyere kadar-tüm trafik 12 ye kadar kapalı...
ve binlerce bisiklet.. (çok pis hayal kurdum yine :p)

60 km üzerinde olmamak ve aşırı performans gerektirmeyecek şekilde her türlü tura varım

Hohohoho Ne şanslı adamım ha 7 Haziran doğum günüm bi bisiklet altırsınız artık :D

7 haziran çok uzak bi tarih değil... dernekleri, platformları ya da grupları kimin planladığının bir önemi yok...Kim planlarsa planlasın bir tur yapılmalı...Boğaziçi köprüsünden Beşiktaştan başlamalı...Ne yapmalı bir bir beyin fırtınası açalım buradan arkadaşlar...Herkes fikrini belirtsin...Ben hiç tur düzenlemedim...Katılımcısı olduğum Barışapedala da çağrı gönderdim...Bu gün için ortak bir şey yapılması adına...

• Beğen
arkadaşlar hep birlikde istanbulda toplanalım

ve burada medya ve diğer haber organlarına bilgi verelim

birde ne kadar grup, dernek, topluluk varsa bu konuda gerekli reklamları yapmaları lazım

• Beğen
BENCE BU KONUDA BİZ BİR ŞEY YAPAMAYACAĞIZ...Öyle görünüyor...
En azından o gün için sabah Beşiktaş barbaros heykeli önüne gelebilenler olarak buluşup Sarıyere kadar bisiklet sürmeyi ya da o gün dünya bisiklet günü ile ilgili bir etkinlik olursa hep beraber oradan etkinliğe gitmeyi öneriyorum...

@Ayhan_Işık

ılk defa duyuyorum :) ama bugun sağlam bir organızasyon yapılmalı bence !

Bana uyar çok önemli bi işim çıkmadığı sürece sabah Beşiktaş'tayım. Bir de saat belirlemek lazım buluşma sati kaç olsun?

Derneklerden ricam...

Valilikden bogaz içi koprusunden geçiş için izin alınması...

Uskudardan baslayıp avrupa yakasına besiktasa pedallayalım oradanda guzergahımızı belirleyelimmm...

O gün kudret abim ile kartepe cıkısı vardı ama iyi bir organizasyon olacak ise eminimki programı kaydırılabilir

Geri