Scudo Sports

" 7 Haziran " Dünya Bisiklet Günü Kutlamaları

Scudo
dostlarım
sabahtan bir işim olması dolayısıyle kadıköyden 10,15 vapuru ile beşiktaşa geçeceğim taksimde sizi bulurum
görüşmek üzere

Kanlıca'dan sonra nereyeeeee gideceğimize oyyyyy birliği ile karar vericezzzzz:D

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
Tepkiler: cagan0403 ve sado
taksimde toplanacak arkadaşlarımın dikkatine sunulur
aşağıdaki alıntıyı bisikletliler derneğinin resmi sitesinden aldım
alıntı :bayrak:
7 Haziran 2009 çevre haftası etkinlikleri çerçevesinde planlanan Taksim buluşma noktası, hergün önümüze konulan sorunlardan yeni bir tanesi nedeni ile Sirkeci arabalı vapuru önü olarak değiştirilmiştir!
bisikletliler derneği :bayrak:

:Skull-175 bir engel konulduğu anlaşılıyor (taksim için ) gelişmelerden sizi haberdar ederim katılım çok olursa özetle toplananlar taksimde çok olursa bu durum her zamanki gibi trafikte sorun teşkil edebilir her ihtimali göz önüne alarak önceden yine trafiği uyarmakta fayda vardır derim
saygılarımla

Ehhh Gerçekten Galata Koprusunden gececez gibime geliyor hatta olmadı, Yuksek kaldırımdan istiklal caddesine oradan taksime oradan Ortaköye gidelim:D Ortaköyden uskudaara oradanda kanlıcaya gidelim:D

bence bulusma yerinin neresi oldugu veya nereye gidilecegi gercekten cok da onemli degil(tabi bende herkes gibi taksimde bulusup kopruden gecmek isterim) onemli olan butun bisikletliler olarak beraber bisiklete binmek ve keyifli zaman gecirmek

bakıyorum çoştunuz bence topuklayıp hindistana gidelim yetmedi evereste çıkalım yetmedi
ayın karanlık tarafında mangal yapalım :D :D :D :D

hmmmm pisiklet,kutlama,kanlıca,yoğurt bence olur. olur dimi. olur olurrr

Ayın karanlık tarafında mangal önerisini ise şiddetle destekliyorum. Pink Floyd'un bile aklına gelmemiş şahhane bi fikir buuu

@çirkin

pinkle büyüdük pinkle öleceğiz hala meddle albümünü dinliyorum 1972 den kalma

bu buluşma yeri sirkeci mi taksim mi bir karışıklık yaşıyorum şuan ?

sevgili pedalşörler

topiğin başlarında mert beşiktaş iskelesinde buluşacağız diyor

derimki son sözü o söylesin
darub

Bisikletliler derneği' nin 7 Haziran pazar Çevre Haftası organizasyonunda son durum:
Alıntı:
" 2001-2002-2008 Yıllarında STK olarak gerçekleştirdiğimiz ÇEVRE HAFTASI BİSİKLET TURU organizasyonumuzu 14 STK nın katkısı ile tekrar gerçekleştirmek üzere izin bekliyoruz, her yıl olduğu gibi bu yılda önce bakanlık nezninde 3 ay önce başlayan müracaatlarımızdan malesef şu ana kadar olumlu bir cevap çıkmamıştır.
ÇEVRE HAFTASINI çevreci aracımız bisikletimiz ile kutlayabilmek için son müracaatımızıda il dernekler müdürlüğüne yaptık ve cevap beklemekteyiz. GEÇEN YIL ÇOK BAŞARILI GEÇEN BU ORGANİZASYONA HALA İZİN ÇIKMAMASINA ANLAM VEREMİYORUZ.

7 Haziran 2009 Pazar saat 10:00 da Sirkeci arabalı vapur iskelesi önünde buluşmak üzere hazırlıklarımıza devam etmekteyiz duyurulur.

Güzel şehrimizin tüm bisikletsever dostlarına sesleniyorum :

Bisiklet için, bisikletliler için,
varlığımızı daha görünür kılmak için,
gücümüzü göstermek için işte yeni bir fırsat daha...:)

Gerçekten çevreci misiniz…?
Gerçekten doğayı seviyor musunuz…?
Gerçekten bisikleti önemsiyor musunuz…..?
Çevreye zarar vermeyen tek araç olan bisiklet
ve bisikletçiler için anlamlı bir olaya katılmak istemez misiniz…?
Bisikletlerimizin çevre ve insan sağlığı için önemini vurgulamak istemez misiniz…?

Siz gerçekten “ bisiklet” i seviyor musunuz…..?

Yanıtınız : EVET ise

Tarih :7 Haziran 2009 Pazar
saat : 10
Yer : Sirkeci Arabalı Vapur iskelesi önü

İster , dernek, topluluk, gurup üyesi , istersen ferdi kullanıcı ol...
Sen
Çevreci bir bisikletseversen
Sen
Bisiklet için bisikletkardeşliği için ,ben de varım diyorsan
Bisi.ne tak flamanı…Giy üzerine yeleğini…Bas pedallara
Gel….Katıl….Birlik olalım…Destek olalım…Kardeş olalım…
Bu güzel günü coşkuyla, neşeyle, keyifle doyasıya yaşayalım…

Haydi, pedalşörler bu gün bizim günümüz…..

Anadolu yakası pazar sabahı kadıköy-Eminönü iskelesinde buluşarak
toplu geçiş yapabiliriz..

Kadıköy - Eminönü ( pazar ) vapur kalkış saati : 09:30 varış : 09:50

Bu okyanusta bir damla olmak isteyenler toplanın...

• Beğen
Tepkiler: sado
Geri