Scudo Sports

" 7 Haziran " Dünya Bisiklet Günü Kutlamaları

Scudo
Çok keyifliydi.. İnşallah tüm katılımcılar evlerine sağ salim varmıştır.. Zira Sibel hanım şu saatte hala yolda..

@sports-man

Sevgili Mert,
Bugün Beşiktaş iskelesinde yanıma gelip sohbet kapısı açtığın kişi benim. İlgine çok teşekkür ederim. Belirttiğim üzere çok acemiyim,ancak bugün size katılamasam da senden sonra buluştuğum bizim arkadaşların bisiklet sporuna olan merakını biraz olsun kıpırdattığım için üzerime düşen görevi biraz olsun yapmış sayıyorum (vay be helal olsun, evden buraya bisikletle mi geldin? kaç para bu alet? nerden aldın, vay çakal, demek geçen hafta bunun için sattın bizi, bana bak sen kilo vermişsin görmeyeli, ben de alıcam ama site içinde şimdilik, büyükadada bisiklet kiralıyorlarmış haftaya gitsek ya, muratın zaten var o da getirir vs vs vs...). Tabii çok acemi sorulara elden geldiğince mütevazi ve açıklayıcı cevaplar vermeye çalışıyorum,ama bence biraz zaman ve sabır isteyen bir iş. Kabul etmek gerek, hayatı araba muhabbeti üzerine kurulu, spor yapmaya vakti olmayan, bisiklete 400-500 lirayı bile çok gören, ama arabasının tamponundaki çizik için 200-300 lirayı gözden çıkaran bir toplumuz. Çok sık dile getirildiği üzere, sesimizin duyulmasının, ülkemizde bisikletin tanınmasının ve sevilmesinin yegane yolu, ortalıkta görünmek, göz önünde olmak, merak uyandırmak. Organizasyonların hedefindeki amaçlardan birinin bu olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Bundan sonraki organizasyonlarda olmaya gayret edeceğim. Görüşmek üzere...;)

Oncelik ile bu organizasyonu duzenleyen ve gercekten cok guzel geçmesine yardımcı olan herkese cok tesekkurler.

Gercekten cok cok keyifli ve anlamlı bir turdu. Bu arada BMX'leri ile cok guzel gorsel sov yapan dostlarımada cok cok teşekkürler.

Sevgili MERT kaptan gercekten turun devamında kadıkoy'de yedigimiz yemekler hatta daha onceden yediklerimizden geriye pek bir sey kalmadı. Bundan oncesinde defalarca kanlıca'da yogurt yemis olsamda bu işin merkezini gormemişim.:) Bu organizasyonu duzeneleyen bizler ile bilgilerini paylasan sana ayrıca cok teşekkurler.

Sanırım en son ben geldim:) Herkese bu keyfili pazar günü için teşekkürler. Umarım diger etkinliklerde yenide bulusuruz.

Herkese her sey için tesekkurler

Çok güzel, keyifli bir organizazyon oldu. Heleki sonrasında Kanlıcaya gidip o güzel yoğurtları lüpletmek süperdi. Tüm katılımcı arkadaşlarıma yeni tanıştığım dostlarıma herkese teşekkürler en kısa zamanda görüşmek üzere

Tüm katılımcılara teşekkürler.Çok güzel bir gündü. Umarım aynı kalabalıkla şöyle güzel bi piknik organizasyonu da olur.

• Beğen
Tepkiler: OrionForEver
@OrionForEver

Tabi olmaz olur mu. H.İçlerinide boş geçiremeyiz heleki bu sıcaklarda akşam serinliğinde pedallamak lazım :)

Geri