Scudo Sports

7 eylül cumartesi adalar

Scudo
Bende katılmak ıstiyorum program hakkında bilgiyi kimden alacağım ?

@Nbaşar

8 de Bostancı iskelesinden vapura bineceğiz. Yani 8 olmadan orada olmanız yeterli. Konunun tamamınıda okursanız yapılacaklar hakkında detaylı bilgi edinirsiniz. Her mesajda yenilikler eklendi ;)

@Murat Ekmekçi

Bana uyar, Cumartesi 7:15 de oradayım ;)

@Nbaşar
Gördüğüm kadarıyla Levent tarafındasınız. Sabah 08:00 sorun olmaz derseniz, Kabataş'a kadar gelip oradan, uygun bir saatteki adalar vapuru ile direkt olarak Büyükada'ya geçebilirsiniz. Orada buluşulur bir şekilde.

Ya da taleplere ve katılıma göre buluşma saatinde ufak bir oynama yapabilirler, orasını ben bilemem. :)

@Adem Demir

adem başarılar ,adada sadece şu faytoncuları hiç sevmiyorum deli gibi sürüyorlar yokuş aşağı bi de ehliyetsiz adamları alıyorlar ucuza çalıştırıyorlar ,evet kurtdoğmuş offroadda arka takım kaptanı olacağım hiç kimse arkada asla bırakılmayacak,

@orhan0911

orhan dostum,
ekibe uyarak olayı 15 eylüle attık birde bu pazar hatırı sayılır rüzgar var 37 km fazla şile yollarında azap olur 15 eylül hava iyi yağmur yok rüzgar 26 km koşullar iyi olmalı çünki sıkı bir etap kurtdoğmuş offroad evet arkada kimse bırakılmayacak turun sonuna kadar,,

@Kudret Kurtcebe

kudret abi çok çok gelmek istiyorum ama kendime güvenemiyorum 100-120 km yapıyorum bir günde ama molalarımız biraz sık oluyor siz tahminim nevar neyok yapıştırcaksınız benim yüzümden kimsenin geride kalmasını istemem aslında performansım kötü degil ama buaralar deli kilo aldım

plan bostancıdan 8 vapuru ile büyük adaya geçiş. sonrası isteğe bağlı olarak değişir ama denizede gireceğiz gelen hazırlıklı gelsin

@Nbaşar

kabataştan 6:30 binerim dersen aynı saatte adada oluruz. ama biraz erken sanırım
8:30 biner 10:05 adada olursun heberleşir buluşuruz.
duruma göre geleceğin tam kesin ise biz çıkış saatimizi 09:30 da yapabiliriz.hem aynı saatlerde adada oluruz hemde murat ile adem sabah antremanlarını daha rahat yaparlar

@Soner sevinç

Ben de sıkıntı yok. Saat 04:00da çıkıp biryerler gidelim diyen varsa gidelim. Yarın aklımdaki plan şu. Maltepe-Kartal-Aydos-Kartal-Bostancı-Büyükada-Heybeliada-Bostancı-caddebostan-ÇAY. isteyen olursa zeynep kamil de yapabiliriz.

Pazar hava yağmurlu. Yağmur gelmeden önce kuvvetli rüzgar çıkar ki o da yolda. Kuzeydoğudan 25km ile esecek cumartesi günü. Akşam çok esebilir, hava soğuyabilir. Sanki kış erken gelecek bu sene. Bu benim canımı sıkıyor malum askere gitmeden kamplı turu yapmak istiyorum.
Ama şimşek yok, orasını garanti ediyorum :cool: -Thor

@Murat Ekmekçi

Ankarada ne yaptın sen murat abi ? :)

@Adem Demir

Sadece alışkanlık yıllarca gidince insan bir anda bırakamıyor :)

Ankara nın dikmeni birdaha gelirsem ... misali :)

@orhan0911

Orhan abi baksana murat abinin yorumlara :) yarın durduramayız gibime geliyor aydosa çıkacak, Zeynep Kamil isterseniz, 2 ada, sahil turu diğer konudada kadıköye heybe bakmaya gelirim fazla PEDAL olsun diye eklemiş :D

@Adem Demir

Power fazla kacirdi yada aksam kici acikta kaldi malum havalar serinledi :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Ekmekçi
@orhan0911

Hahaha :D iyi ama böyle gelişmemiz lazım. bu arada abi yarın sende 7:15 de tam aydos zirvede ol istersen ? bisikletle geleceksen kartala murat abi orada olacak beraber bostancı iskeleye gideceğiz ? ( aydos inişindeki üst geçidin altında buluşuruz sanırım)

• Beğen
Tepkiler: Murat Ekmekçi
Sebeb mi istiyorsunuz? İşte bana 2 level birden atlattıran sebebi :)
Yarın çaylar benden(1er bardak ona göre)
http://imageshack.com/a/img208/7527/rx5c.jpg

• Beğen
Tepkiler: orhan0911
imza yok mühür yok kağıt parçası bunun oksfort olanınıda gördüm ben

@Soner sevinç

Hahahahahahahha :D soner abi çok tehlikelisin ya :D:D:D İlk gördüm gözlerm büyüdü vaov dedim resmen alttaki yoruma bak :D:D:D:D:D

Geri