Scudo Sports

7 eylül cumartesi adalar

gogole mapstan bakınca büyük adanın en güney ucunda ufak bir kumsala benzer bölge var oraya bisikletle ulaşmak mümkün gibi görülüyor. bilen varmı ?

Scudo
saat cok erken bide cumartesi çalısıyoruzzz :D şu gezileri pazar yapsanız olmuyormu :D

@CenkJK

Pazar olunca da Pazartesi iş var dinlenmek gerekiyor. Cumartesi yapsanız olmuyor mu ? Deniyor :)

pazar yağmur geliyormuş diye haber geldi.

@Soner sevinç

vapur gidiş dönüş tam plan yapın ona göre plansız olmasın soner sen işini bilirsin denizi gördükmü atlarız 2 saat te ada bence biter olmadı 3 saat daha sonra başka adaya geçme şansımız olurmu bunuda bir incele adadan adaya ulaşım varmı buna da bakmak gerekli

adem kudret abi çamura gircem demiş sen sadece asfaltdan gidip döncem diyorsan bende takıla bilirim şile yapar döneriz asfaltdan

@Soner sevinç

şşimşek murattanmı haber geldi bize bir güzellik yapsın ? :)

@orhan0911

Abi yağmur yağmaz girmeyiz diye düşünüyorum. Gel sende bizim için güzel bir deneyim olur. Performansımız artar zaten kudret abi son mesajındada belirtmiş, arkada olacağım eşlik edeceğim diye. Sonuna kadar kasarız ;)

bostancı ada jeton 5 tl istanbul tam ( istanbul karttan bahsediyo heralde) 3.50
adalar arası jeton 5 tl istanbul tam ( istanbul karttan bahsediyo heralde) 2.50
hee şimşek murat fısıldadı :D

sabah 10 yada 11 gibi yapalım bostancı iskelesinden biner en geç yarım saat ordayız.biraz turlar yemek yer denize girer uyuruz. bidaha denize gireriz. biraz gezer döneriz.(canımız ne zaman isterse )

arkadaşlar, kısmetse yarın akşam saatlerinde istanbul da olacağım( eşimle 4-5 gün gezmek maksatlı). planlarımızda adalara da gitmek var( tabi gittiğimizde denize de girmek istiyorum). yalnız hava durumuna bakılırsa pazar ve pazartesi günleri maalesef yağmurlu görünüyor :( bu sebeple adalara gitme işini cumartesi yapmak istiyorum. hangisine gideceğimiz belli değil ama eğer büyükadaya gidersek ve oralarda bisikletle gezen bir grup yani sizi görürsem mutlaka konuşur, tanışırım(aranızda benim bisikletimden kullanan arkadaş olursa, direkt anlarım siz olduğunuzu zaten) yalnız sizlere sorum şu: gezip, güzel fotolar için hangi adayı, denize girmek için hangi adayı tavsiye edersiniz? sizlere keyifli bir tur dilerim :) teşekkürler...

@Soner sevinç

Abi erken sürmek daha iyi okur öğlen sıcağında serin denizimizde yüzeriz ;) 11 gibi gitsek tam güneş tepede rampalar kavurur bizi ?

@Adem Demir

Adalarda öğlen saatlerinde sürmek pek sıkıntı olmuyor aslında. Ağaçlar ve denizden gelen esintiler yeterli gölgeyi ve serinliği sağlıyor, zorlayan tek şey adanın eğimli yolları. Biz geçen hafta 11:00 vapuru ile geçmiştik ve sıcak bakımından pek bir sıkıntımız olmadı.

Ama madem deniz, kum, güneş gibi bir plan da düşünülüyor, 11:00 vapuru bence geç olur. 09:00 ya da 10:00 ideal gibi.

@erphan

Büyükada her şeyi ile size yeterli olur ama orada bu gruptan birisi ile karşılaşabilir misiniz daha doğrusu denk gelebilir misiniz orası meçhul. :D
Büyükada'nın bisiklet kullanıcısı açısından yüksek bir nüfusu var. kendi bisikletini getirenler, oradan kiralayanlar derken ipin ucu kaçıyor. Ama olur da 225'li birini görürseniz hiç durmayın gelin. Tanışmış oluruz. :)

Kilise ve Rum yetimhanesine çıkmak ortalama 45 dakika sürmektedir. İniş ise 3 dakika :p

@Sefa. yeni arka lastik siparişim geldi. %17 eğimli rampayı rahatça çıkardım çıkmasına da mazeretim var :D

Gençler, Return of the King gerçekleşti. İlk defa adaya ilk vapurla gideni duyuyorum. Saat 08:00 bile erken. Eğer 2 adayı da gezecekseniz bile erken.
Ama büyükada da yüzeceğiz güneşleneceğiz diyorsanız o ayrı tabi.... demek isterdim ama gene erken :)
Ben geliyorum ama nasıl. Sabah erken çıkıp Sanayi caddesinden Aydos'a tırmanacağım, Adem seni oradan alırım. Beraber ineriz,Bostancı'ya geçeriz.
Gelelim adalara.
Şekil şemal mekan olarak en güzel ada Burgaz ada'dır. Offroad orman yolu psiko rampa olarak en güzel ada Heybeliada'dır. Ama bu ikisinin rotaları çok kısa. En uzun rota Büyükada. Faytonlar ve süper amatör bisikletçiler en tehlikelileri. Adada asfalt yol olarak bir yerde kısacık bir rampa var. Kiliseye çıkan arnavut kaldırımı ise rampasından değil yolun bozukluğundan ötürü zor çıkılır cinsten. Taşlar bi inmiş bir çıkmış o rampa amartisörle çıkılır. Ha bu arada eğimi de iyidir hani, baya iyi!

@Murat Ekmekçi

Vay abi istersen akşam dönüşte hep beraber tırmanışım Orhan abide var siz geri dönersiniz ? :)
Biz gezmece eğlenmeye düşündük, gider biraz turlar sonra yüzer dinleniriz falan ?

Akşam gene tırmanırız sıkıntı yok ;)
Tura kaça ayarladınız ona göre ben Aydos'a gelirim ormanın orada buluşur beraber gideriz bostancıya.

@Murat Ekmekçi

8 demiştik ama ? Senin işin çok erken olur sanırım ?

ben daha erken çıkarım 6 gibi evden çıkarım. Aydos'a molasız gelirim. zaten oradan roket gibi iner, bostancıya sahilden 30la gideriz. Bizim aydostan oraya gidişimiz kısa sürer. 07:15de Aydostan inişe geçeriz, buluşma yeri de en üstteki kapı olur oradan çevre yoluna bağlanır ineriz, ok?

Geri