Scudo Sports

7 Ağustos_09 / Anadoluhisarı - Salacak

@Nuri Kongur

Merhaba,
hem makinadan hemde pcden çeşitli uygulamalar sonucu bu tarz fotoğraflar çıkıyor,
Örnek olarak: Dynamic-Photo HDR ve Ps Cs3 gibi programlarda fotoğrafların renklerinde kısmi düzenlemeler yapıyorum.
Fakat fotoğrafları çekerken yapılan cambazlıklar en önemli efekt oluyor benim için :)
bol pedallar.

Scudo
oo fotografcı bır arkadasımız var kız kulesını gorunce bızım serkan geldı aklıma her gün gıder ceker kız kulesını elınde d200 makınesı olan bırını gorduysen kesın odur :D hehe gercekten cok guzl fotograflar basarılı buldum guzel yerlerı pedallamıssın ayagına saglık

• Beğen
Tepkiler: mert deniz
Fotoğraflar gerçekten çok güzel. Kız kulesi harika. Genelde bu tür gezilerde ayakların dert görmesin derim ama istisna olarak senin için ellerin dert görmesin diyeceğim. Arkası gelir artık :)

• Beğen
@ali karagönlü

Merhaba teşekkürler,
beğenmeniz beni mutlu etti,
yola çıktığım anda kendimi hep yeni bir kompozisyonun içinde buldum:)
yolunuz açık olsun,başarılar.

@gokhan erdogan

Merhaba, teşekkürler,
o gün sanırım benden önce siz çektiniz
yada benden sonra gelip çektiniz
sizleri göremedim :D
Yolunuz açık olsun, bol pedallar.

@Yunus Emre POLAT

Merhaba, teşekkürler
sizinde elleriniz dert görmesin bu güzel yorumunuz için.
Yolunuz açık olsun, bol pedallar.

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
yok mert ben cekmıyorum serkan var bı tane o cekıyor hergun kız kulesını :D ben ıstanbulda oturmuyorum onun evı kız kulesının karsında :D adama sankı orda yatıp kalkıyor:D

• Beğen
@mert deniz

Sevgili Mert,
Nazım Hikmetin şiirlerini mesajlarınla birlikte bir kaç satırlada olsa gonderirsen onu tanımayanlara sevdirmiş ve tattırmış olursun şiir zevkini.Senin bunu yapacagına inanıyorum.Çok sık olmasada bir kaç gunde bir yapabilirsin. sevgiler sana.

Geri