Scudo Sports

60 Saniye Heyecan Yarışı! (Ankara)

Scudo
@gokdaltercume

Metro'da sorun çıkarmıyorlar. Zaten bisikleti görünce direk en son vagona yönlendiriyorlar.:D Ama Ankaray için birşey diyemem ne de olsa yönetmelikleri ayrı.

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
ödül varmı peki? bide lisans olayına bir netlik getirelim ona göre bende istanbuldan kalkıp gelicem... ceaplarını bekliyorum berkaycım... :)

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
ULAŞIM KROKİSİ.

Referans Noktaları:
Optimum Outlet
Büyükşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi

İzlemeye gelmek isteyenler için; adliye önünden kalkan Eryaman otobüsleri ya da (yeni-küçük) halk otobüsleri

ULAŞIM KROKİSİ.

Referans Noktaları:
Optimum Outlet
Büyükşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi

İzlemeye gelmek isteyenler için; adliye önünden kalkan Eryaman otobüsleri ya da (yeni-küçük) halk otobüsleri

http://i492.photobucket.com/albums/rr287/m9e10r11/etimesgutyariskrokicopyey1.jpg

HERKESİ BEKLİYORUZ

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Türkiye Bisiklet federasyonu Ankara İl Temsilciliği'nce düzenlenen ve Sıradışı Bisiklet(SDS), Sıradışı Sporlar Derneği ve 9-artı Doğa Sporları'nın katkısıyla gerçekleştirilecek olan, 60 Saniye Heyecan adlı bisiklet yarışına, tecrübeli-tecrübesiz tüm Ankaralı bisiklet severleri, davet ediyoruz. .Yarışmaya katılım ücretsiz ve her yaştan bisiklet ve doğa severe açıktır. Valilik ve Etimesgut belediyesi onaylı resmi bir yarıştır. Yarış sonunda kazananlara süpriz hediyeler verilecektir

@d.berkay

bende hepten şenlik tadında bişey olacak diye düşündüm hemen eğitim ardından yarış falan :)

@freeridedrk

Doruk adamım yarışı il temsilciliği düzenlediği için lisans gerekecek, lakin şu sıralar benimde kafam biraz karışık ödülleri falan tam bilemiyorum, o konuda yetkililerle görüşme şansım olmadı malesef..
Ama eğer bu yarışa gelemezsen de sizleri düşünerek ilerde bir yarış daha düzenleyeceği ve sizin tarzınıza daha uygun olacak ;)

@gökdaltercüme:
Abi lastik olarak dişli mtb lastiği bence daha uygun ama eğer ben tecrübeliyim sorun olmaz dersen şehir içi kullanıma uygun az dişli veya dişsiz lastiklerle de yarışabilirsiniz ama ben tavsiye etmem...;) Lisans konusu ise tamamen bizim dışımızda bisiklet il temsilciliği tarafından getirilen bir şart ama belki halk yarışı türü bir şey düzenlenebilir siz yine de gelin, aramızda olun.. Önemli olan bir arada olmak "bisiklet" adına yeni etkinlikler yapmak ve onu sevdirmek, ne kadar kalabalık o kadar iyi :)

Yarış günü kar yağdı bakalım ne olacak bugün fotoları merak edenler merak etmesın başkomiser onur studios orda olucak :D yarış sonrası resımler anında yayında ;)

İl temsilcimizi aradım saat 9 gıbı 10.30 - 11.00 dogru netlesecegını soyledı...

Yarış iptal değil sanırım çok eğleneceğiz :D

Geri