Scudo Sports

6 Temmuz Pazar "Vivaa Riva” Rampa-Deniz-Irmak

merhaba
ya benim makinenin fotograf kalitesi cok kotu ama olsun diyerek facebook'a album olarak ekledim.:rolleyes:
(link)

• Beğen
Tepkiler: epica2006
Scudo
@epica

yok zaten güneş yağı sürmüştüm acı yok ama hafif bi karartı var
önerin için sağol:D:D

Haftaya pazar günü dikey geçiş sınawı var hiçbiyere gidemem :( şu gezinin fotograflarını eklesek artık MUMUTUM burdamı ???? :D:D

aA mustafa abide burdaymış :) abi benim msn i eklermisin konusuruz felan

tabe burdayım yavv
hemen eklim konuşmaktan öte şeylerde yaparızz:D:D

Islak baslayip, kuru ve mutlu biten bu geziye katilan herkese cok tesekkurler.
Bazi kararsizliklara ragmen secilen tur guzergahi ile mesafe odukca guzel ve bisiklete binmeye son derece uygundu diye dusunuyorum.

O kadar yogurttan sonra kimsenin midesinin bozulmadigi bu gruba ancak "bagisiklik mucizesi" denebilir.
Bu guzel gun icin Ayhan'a ayrica cok tesekkurler.

Mayis ta uye olan biri icin fena degil, ne dersin ? (Inaniyorum lafim yerine ulasmistir.)

5 10 kez teşekküre layık bi mesaj aynen katılıyorum yoğurt kısmı hariçç
biz o zevke varamadık
ama mayısta üye olan biri için aşırı güzel bi gezi

• Beğen
Tepkiler: epica2006
@Cevat_Genc

sınavda başarılar,
olsun daha önümüzde çok pazar olacak inşllah :)

@oekizler

Ali Bahadır Köyü'nde çınar altındaki çaylar da güzeldi ama değil mi? :)
bundan sonra yogurtları fıçıyla söyleyecegiz :D :D :D

merhabalar,,

Haftaya pazar günü dikey geçiş sınawı var hiçbiyere gidemem şu gezinin fotograflarını eklesek artık MUMUTUM burdamı ????

mumutum burada:) ,, kusura bakmayın,, uzaklardan misafirlerimiz geldi dün akşam, aslında dün gece resimleri yükleyebilirdim ama teker teker onları upload etmek düşündüğümden uzun zaman alıcaktı :),,,gece yorgunluğa dayanamayıp uyudum,,,
bugün de misafirlere istanbulu gezdirdik tüm gün,,ama şimdi buradayım ilk iş resimleri foruma yükleyeceğim,,,

gezi çok güzeldi, seçilen yol çok güzeldi, ekip çok keyifliydi..bu güzel pazar günü için öncelikle ayhan'a ve diğer herkese çok teşekkürler..hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum..

epica'nın foruma giriş tarihi nedeniyle gezi düzenlemesini yadırgayan arkadaşlara verilecek en güzel cevap bu keyifli gezilerin devamı olacaktır diye düşünüyorum..deneyimli(!) ark lar da katılıp fikirlerini tekrar gözden geçirebilirler belki..

bu arada Zeynep, Ayhan abiye yazılan o ilginç mesaj hakkında çok güzel söylemiş,,,söylenilebilecek en güzel sözler,, Zeynepe katılmamak elde değil ,,bu mesaj için çok teşekkürler,,

İyi akşamlar,,,

arkadaşlar yoğurt kendini bir gün sonra akşam saat 20.00 sularında hissetmeye sonrada gerçek yüzünü göstermet başladı.
saat 23.08 hem hissediyorum hemde gerçek yüzünü görüyorum,
inşallah yiyenler benim gibi olmamıştır......:)

çooookkkk acccııııııııı.................................:boese157:

@epica

Teşekkürler Ayhan Kadir BORA abicim :) Teşekkürler bisikletforum..!

acele etme rahat ve sakin ol
unutma
en güzel doğru sağlılı düşünülen doğru

Arkadaşlar bendeki resimleri nihayet foruma yüklemeyi başardım:),,
sadece kuru kuru resim koymak içime sinmedi altına birşeyler karalama ihtiyacı da hissettim,,,resimlerin altına yazmam/silmem gerektiğini düşündüğünüz birşey varsa lütfen bana mesaj atın,,zaten birçok eksiğim var,,,yardımlarızla daha da iyi yapmayı umuyorum,,,

BURADAN

herkese cok tesekkürler pazar günü için..nice gezilere katılmak üzere hep birlikteyis insallah :):)

:) simdi onu bunu bırakın da haftaya pazar ( 13 . 08 . 2008 ) tarihinde ne yapıyoruz? nereye gidiyorus :)

Geri