merhabalar,,
Haftaya pazar günü dikey geçiş sınawı var hiçbiyere gidemem şu gezinin fotograflarını eklesek artık MUMUTUM burdamı ????
mumutum burada

,, kusura bakmayın,, uzaklardan misafirlerimiz geldi dün akşam, aslında dün gece resimleri yükleyebilirdim ama teker teker onları upload etmek düşündüğümden uzun zaman alıcaktı

,,,gece yorgunluğa dayanamayıp uyudum,,,
bugün de misafirlere istanbulu gezdirdik tüm gün,,ama şimdi buradayım ilk iş resimleri foruma yükleyeceğim,,,
gezi çok güzeldi, seçilen yol çok güzeldi, ekip çok keyifliydi..bu güzel pazar günü için öncelikle ayhan'a ve diğer herkese çok teşekkürler..hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum..
epica'nın foruma giriş tarihi nedeniyle gezi düzenlemesini yadırgayan arkadaşlara verilecek en güzel cevap bu keyifli gezilerin devamı olacaktır diye düşünüyorum..deneyimli(!) ark lar da katılıp fikirlerini tekrar gözden geçirebilirler belki..
bu arada Zeynep, Ayhan abiye yazılan o ilginç mesaj hakkında çok güzel söylemiş,,,söylenilebilecek en güzel sözler,, Zeynepe katılmamak elde değil ,,bu mesaj için çok teşekkürler,,
İyi akşamlar,,,