Scudo Sports

6 Temmuz Pazar "Vivaa Riva” Rampa-Deniz-Irmak

bi de hava yağmurlu :),, acaba diğerleri yolda mıdır şimdi??

umarım gezi iptal olmaz,,,

Scudo
@nighteagle1

merhaba;
tura gelen arkadaslar soyledi bu mesajın varlığını ve ne kadar rahatsız olduklarını... cevap vermeyi dusunmuyordum, ama...
birincisi vurgulayarak, bitirim agzıyla "kardes" vb. kelimeler kullanman pek hoş değil. ben bir sorun yaşadım ve bunu dile getirdim. gercekten sana cevap yazma niyetinde degildim, ama bu uslup canımı cok sıktı. pek hos degil. eger bir sorunun varsa bunu benimle paylasabilirsin. ama bir daha bana bu sekilde bir mesaj yazma ve sakın ne yapacağımı söyleme.

ben de buradayım,, gezi harikaydı,,böyle bir geziyi organize ettiği için Kadir abiye sonsuz teşekkürler,,
çekebildiğim fotğrafların içinde güzellerini foruma yüklemeyi düşünüyorum,,:),, ama bu iş bilgisayarım çok yavaş, benim de şu anda sabırsız ve yorgun olmam yüzünden biraz zaman alabilir,,

tabiki çok güzel bi gündü ayhan abi herşey için teşekkürler
resimler en kısa sürede eklenirse sevindirik olurum:D:D:D:D:D:

• Beğen
Tepkiler: epica2006
hadi bakalım arkadaşlar...
özel istekler var.
çektiğiniz fotoğrafları bir an önce eklemeniz dileğiyle...

evet gezi superdi. Bir miktar hirpalandim ama degdi.
Kondisyon/guc degerlerini artirmam lasim, rampada dil di$arda sarkik kaldik :mad:
Yalniz ben biraz fazla yanmi$im, sirtim gogsum kipkirmizi :boese157:

• Beğen
ilk uzun denemem yaklaşık 100 km(üsküdar-riva,riva-üsküdar,üsküdar-kadiköy,kadiköy-üsküdar)
nasıldım ama:D

• Beğen
faruk doping falan mı yapmıştın?hehe giderken seni hiç yorulmuş görmedim,, ilk uzun seferin değildi sanki :D
,, geri dönerken yanında olmadığım için tam birşey söyleyemeyeceğim,,,:)

Bu sefer kaçırdığım gezi çok güzel geçmiş,,, birdahaki sefere birlikteyiz inşallah.

• Beğen
Geri