Scudo Sports

6 Temmuz Pazar "Vivaa Riva” Rampa-Deniz-Irmak

@zekixx

tabiki olmaz bizlerde getireceğiz
kask-eldiven-yedek lastik(yoksa sorun diil bizde var)-havlu-mayo yeterli olacaktır

• Beğen
Tepkiler: epica2006
Scudo
Gezimize katilacak arkadaslarin listesi...
1) Ayhan
2) Aytekin
3) Ersen
4) evrim

1) Ayhan
2) Aytekin
3) Ersen
4) Enis
5) Cemil
6) Onur
7) Cevat (buyuk bir aksilik olmazsa)
8) mustafa
9) ferdionat
10) mumutum=(Ümit)
11) afd92(Faruk)
12) zeynep
13) evrim hehe liste daha uzunmus
14) ...

• Beğen
1) Ayhan
2) Aytekin
3) Ersen
4) Enis
5) Cemil
6) Onur
8) mustafa
9) ferdionat
10) mumutum=(Ümit)
11) afd92(Faruk)
12) zeynep
14) zeki
15) ...

bende geliyorum.

• Beğen
@enis57

6 Temmuz Pazar Riva Gezisi Bilgilendirme (zaman-yer-buluşma-saat )

Etkinlik Tarihi : 6 Temmuz Pazar

Bulusma Saati : Avrupa Yakasi 06:15 – Anadolu Yakasi 06:30

Motor Kalkis : Besiktas-Usküdar 06:25

Bulusma Yeri : Avrupa Yakasi: Besiktas Motor Iskelesi
Anadolu Yakasi: Usküdar Motor Iskelesi

Bakirkoy’den gelecek arkadaşlar icin...
Saat 05:30’da Bakirkoy Tren Istasyonu’ndan Sirkeci’ye tren kalkiyor.
Saat 05:15’te istasyonun onunde bulusup bisikletleri trene atabiliriz.

Parkur : Usküdar-Riva

Hareket Saati : 06:45

Program : Besiktas'ta bulusarak Dentur motoruyla Usküdar’a gecilecek. Usküdar’da toplanan arkadaslarla beraber Cengelkoy, Vanikoy ve Kucuksu uzerinden Kavacik Yokusu cikilacak. Herkes yokusun bitiminde toplandiktan sonra; Goztepe Ormanlari’nin muhteşem cam kokulari arasinda ve harika Bogaz manzarasi esliginde ilerleyerek, AcarKent uzerinden Riva Sapagi’na gelinecek. Buradaki benzincide su ve diger ihtiyaclar icin ufak bir mola verilerek, muhtesem inis-cikisli asfalt yollariyla dogru Riva’ya...

Herkese iyi gunler
Tum Arkadaslarimizi gezimize bekleriz
Sevgiler

Not : Tum Etkinliklerimizde Eldiven ve KASK takilmasi ONEMLE belirtilir.
ayrıca gunes kremlerinizi, bronzlastirici yaginizi yaniniza almaniz tavsiye edilir.
Rahatlikla “Yol Lastigi” kullanabilirsiniz

Ayhan Kadir BORA (epica)
0 532 402 07 33

Kavacik Yokusu cikilacak,,,
size kavacıktaki benzincide(mola yeri olarak kararlaştırılmıştı sanırım) katılacağım,,:)
beni üsküdarda aramayın sakın :),, kavacıkta oturuyorum zaten,,,
yarın daha da netleştiririz herşeyi,,,
Ayhan Kadir BORA 'ya da sonsuz teşekkürler , böyle bir gezi organize ettiği için,,

görüşmek üzere,,,

bir aksilik çıkmazsa ben ve 2 arkadaşım katılmayı düşünüyoruz..görüşmek üzre ..katılamazsak size iyi pedallar

• Beğen
bende katılamk isterdim ama daha bisikletim ve ben tam hazır değiliz (kask eldiven v.s) size iyi pedallar bir ay içinde tüm herşey tamam olur o zaman bende gelmeye başlarım

1) Ayhan
2) Aytekin
3) Ersen
4) Enis
5) Cemil
6) Onur
8) mustafa
9) ferdionat
10) mumutum=(Ümit)
11) afd92(Faruk)
12) zeynep
14) zeki
15) Eren... ( TIRSAN TREYLER )

• Beğen
ben de fenerde oturuyorum...biri yardım etsin lütfen...nasıl gideriz

bende katılamk isterdim ama daha bisikletim ve ben tam hazır değiliz (kask eldiven v.s) size iyi pedallar bir ay içinde tüm herşey tamam olur o zaman bende gelmeye başlarım

en kısa zamanda seni de aramızda görmek istiyoruz!!,,gerçi ben de oldukça yeniyim,,bildiğimiz rotaların dışına çıkmazsak nasıl tecrübe edinebiliriz?

• Beğen
ben de beyaz kilisenin orada oturuyorum...nasıl gideriz...buradan giden varsa birlikte yola cıkabilir miyiz?

ben de fenerde oturuyorum...biri yardım etsin lütfen...nasıl gideriz

Fener nerede?:)

istanbul avrupa yakası - fatih balat \ fener...

eminönü ve beşiktaştan sürekli olarak üsküdar'a seferler düzenleniyor,, bisikletinizi de vapurlarla taşıyabiliyorsunuz, ya da bulunduğunuz semte en yakın boğaz hattı ile anadolu yakasına geçebilirsiniz,,ama sizin o tarafları hiç bilmediğim için boğaz hattının olup olmadığından emin değilim,,:)

• Beğen
Tepkiler: ieren34
benim istediğim; benim bulundugum mekanda oturup yarın saat 06:45 den hareket edecek olan gruba katılan kişilerin yardım etmesi =( katılmayı cok istiyorum...lütfen bana mesaj atın...fener ve haliç sakinleri :(
0 538 674 19 20
0 545 280 22 69

Bazi alternatif yollar konusuluyordu, en son hangisinde karar kilindi ?
Ilk belirlenen sekilde Kavacik uzerinden mi gidilecek ?

Bazi alternatif yollar konusuluyordu, en son hangisinde karar kilindi ?
Ilk belirlenen sekilde Kavacik uzerinden mi gidilecek ?

2 tane yol var,,biri kavacık üzerinden,diğeri ise çubuklu ve paşabahçe üzerinden geçen yol,,
diğre yol bir ara gündeme geldi fakat pek beğenilmedi sanırım,, her iki yol da oldukça güzel ve zevkli,,,ama paşabahçeden geçen yol daha fazla engebeli ve yorucu sanırım,,

• Beğen
benim istediğim; benim bulundugum mekanda oturup yarın saat 06:45 den hareket edecek olan gruba katılan kişilerin yardım etmesi =( katılmayı cok istiyorum...lütfen bana mesaj atın...fener ve haliç sakinleri
0 538 674 19 20
0 545 280 22 69

umarım istediğin gibi olur eren!!
direkt sizin orada oturan arkadaşlar bulamasan bile, avrupa yakasından buraya gelecek arkadaşlarla eminönünde veya beşiktaşta buluşup birlikte geçebilirsiniz karşıya,, sabahın o ilk saatlerinde vapura binmek bir başka güzel olur hani :)

Geri