Scudo Sports

6 Haziran Ürgüp/Kapadokya Dağ Bisikleti yarışı

gurol

Forum Bağımlısı
Tepki
2.758
Selamlar,

Parkuru dün sevgili Bilal ile birlikte netleştirdik. Güzel bir teknik kısım ekledik. Parkurun henüz profilini çıkarmamış da olsak detaylı haritasını sitemize ekledik.

(link)

Program:
5 Haziran 2010
14:00 / 17:00 - Kayıtlar ve numara dağıtımı
18:00 – Toplantı
Ürgüp Sinema Salonu
19:00 – Makarna Partisi
20:00 – Konser

6 Haziran 2010
10:00 – Start
Jr Erkek
Jr Bayan
Master 30-39
Master 40+
14:00 – Start
Elit Erkek
Elit Bayan
16:00 – Ödül Töreni

Tur sayıları ve diğer ayrıntılar henüz belli değil.

Önemli uyarı; aynı hafta bölgedeki oteller çok yoğun, dolayısı ile gelecekler şimdiden otellerini ayarlamalılar.

Scudo
ben geelmiyorum yol mesafesi uzun orada uçak yok sanırım artık bidahaki seneye kapadokya

Biz otel rezervasyonumuzu geçen haftadan yaptırdık :)
Benim C.tesi öğlen sınavım var ancak sınavdan hemen sonra yola çıkıp geleceğim.. Sanırım Akşam 7 gibi orada olurum.. 2008'de Kapadokya (Ürgüp) ile başlamıştım yarışmaya, tam 2 sene oldu :) benim için önemli bir yarış..
Orada görüşmek üzere..

İlhan Otel ancak fiyat konusunda bir bilgim yok..
(link) Burdan arayıp ulaşabilirsiniz..

İlhan Otel ile görüştüm.Bana 2 fiyat verdi
Yarım pansiyon:Sabah kahvaltısı+Konaklama 25 TL
Tam pansiyon:3 Öğün yemek+Konaklama 40 TL
Ayrıca biz İstanbul'dan ulaşımı Metro Turizm ile yapacağız malesef Kapadokya'ya daha düzgün bi firma gitmiyor onun da fiyatı 50 lira.Bilginize.

bizde ilhan otelde kalıyoruz 4 kısı herkeze 40 tl fıyat vermısler
kapadokyada gorusmek uzere

@cesar çakas

Spor Dostluk Ve Kardeşliktir.
Yarışmaya Gelecek Hiç Bir Sporcu Sırf israil Devletinin Yaptıgı Hareketlerden Dolayı Suçlanamaz.
Sonuçta O Sadece Ülkesinin Vatandaşı. İsrail Hükümeti Değil.

• Beğen
Tepkiler: Yunus K.
Uluslaarası bir yarış bu inşallah gelirler.:in: Yoksa uluslarası özelliği nerede kalır.

@Emirhan Atasöz

dediğime cevap vermeden önce hiç düşündünmü.. heralde bunu biliyoruz biri bi halt yiyiyorsa mutlaka öbürsünkünden hesab sorulmamalıdır. burda olay farklı dikkatini çekerim..bir hükümetin ne kadar suçu ve ne kadar hatası varsa bi okadarda halkının da var.hükümet kimin oylarıyla kürsüye çıkıyor.halkın değilmi.tmm diyelim halk aldatıldı. peki nerde gördün sen israilde bir halk topluluğu israile karşı protesto yaptı.hee cevap ver.yok değilmi.demek ki halkında varmış o hainliği. biz nasıl kendi ülkemizdeki hükümete olumsuz eleştiri yapabiliyorsak tepkilerini gösterebiliyorsak,neden israil de bu tepki yok . çünkü hoşlarına gittiklerinden emin ol ve rahatsız olmuyorlar,

şimdi gelip burda kendı halkına cevap ve eleştiride bulunuyorsun gerçekten yazık diyorum size seviyeniz çok düşük, ben çok gazete yazarların köşe yazılarınıda okudum ..böylesi olunmayacak davranışı nasıl sergiliyebiliyorlar..gerçekten lanet olsun. bunlar kimin savunucusu, bir diğer hain insanlarda bizim ülkeden.. helal helal

olaya çok dikkatli ve düşünerek bakın..rastgele sallama yapmayın ben rastgele yazmadım,tarttım ve yazdım :in:

sonuna kadar katılıyorum sıze adamlar bizim ınsanlarımızı oldurmuşler bız hala onları yarışlarımıza çagırıyoruz işallah gelirler dıyoruz ve hala peşlerinde dolaşıyoruz size elin gevurları kendi müslüman vatandaşlarınızdan daha tatlı gelıyo galıba israil kim gelse nolur gelmese neıolur sanki sporda çok ıyı bır ulke sanki biz onların ınsanlarını oldurseydık onlar bizi çagırırmıydı aaacaba siz gidebılırmıydınız israile sıkardı bıraz bızım korktugumuzu sanıyolar bız boyle yaparak savaş çıksa siz hala onları savunacaksınız galıba sporumuza zarar gelıcek dıyeceksınız bizim ulkemızde boyle hain insanlar olursa çok şey olur daha

@GEMWK1

hainlikle suçlamak bu kadar kolay mı, İsrail devleti bizim gemilere (ki aslında bizim değil komor bandıralı) saldırınca, israildeki hükümete oyunu vermemiş olan, belki de israil li yöneticileri hiç sevmeyen bir bisiklet sporcusunun günahı nedir? senin adalet anlayışın bumudur? hadi adaleti geçtim, insanlık anlayışın bu mudur.

@cesar çakas

Sevgili Cesar,
Bence umarım İsrailli gavur (!) sporcular gelir. Sen de anlarsın ki, dostluk, kardeşlik, sevgi millet, ırk, renk, din ayrımı yapmıyor.
"peki nerde gördün sen israilde bir halk topluluğu israile karşı protesto yaptı.hee cevap ver.yok değilmi." demişsin. Biraz basını takip ediyorsan Avrupa'da ve hatta İsrail'de karşı hareketlerin çıktığını fark edersin.
Umarım yüreğin sevgiyle dolar.
Sevgili GEMWK1;
Diplomatik sorunları halkların üzerine yıkmak bence aptalca bir hareket.
İsrail'deki tüm insanlar Türkiye'den nefret etmiyorlar. Bu düşünceyle gidilecek olsa tüm Iraklıların Türk halkından nefret etmesi gerekli idi. Ne de olsa İncirlik diye bir yer var değil mi?
Dostlukla...

Mustafa ÖZKARA

• Beğen
Tepkiler: gookmen ve herbil
@cesar çakas

Konunun ırzına geçme de, eğer çok tartışmak istiyorsan git uygun yerde konu aç.

Bu arada yarış bitti galiba, ilk foto ları ve sonuçları merak ediyoruz.

Geri