Scudo Sports

6 Haziran Ürgüp/Kapadokya Dağ Bisikleti yarışı

Scudo
Bilal antreman yapar gibi kazandı. Zaten Ürgüp'te yaşamaya başlamış. Belki d hergün gittiği bir parkurdu. Hiç zorlanmadı desem yalan olmaz.

Geçen seneki yarışlarda 5 farklı uyruktan sporcular vardı. Yarış için uluslarası demek uygun değil. Bu yıl için ulusal kapadokya mtb yarışı desek daha uygun olurdu. Esra Kürkçü de pek zorlanmadı. Yarış sırasında dahi konuştum. :D Çok rahattı

@Ali ALTIN

yo parkur sunun surasında bir haftada yapıldıı fazlada bir antreman yaptıgı sanmıyorum rahat kazanmasını nedeni yabancı olmayışı.

hala kardeşlikten bahsediyosunuz tamam müslümanlar hep herkesle kardeştır ama müslümanları oldurenlerle kardeş olamayız bız o ölenler sizin annenız babanız olsaydı aynı düşünecekmıydınız yine kardeşlık dostluktan bahsedermıydınız adamlar bizi oldurmuş siz hala yarışlarımıza gelseler onun suçu yok bunun suçu yok adamlar bizim ulkemızı yok etmeye çalışıyolar daha onları desteklıyorsunuz bumu sızın vatan sevgınız türklügünüz

• Beğen
Tepkiler: _kartal_
yunus u23 için ayrı kürsü yapıldı mı? bu arada tebrikler :)

bu arada dağ bisikletimi kan kaybediyor yoksa ürgüpmü hadi yabancıları geçelim bir çok elite bisikletci gelmedi bu sene yarışa.

@nuriaktürk

Bilal zaten bu kadar basit bir parkurda antrenman yapmıyordur...

teknik iniş sadece kum olduğu için teknik adını almıştı sert zemin olsa orası çok basit parkur olurdu, daha sert ve zor parkurlara ihtiyacımız var sonra kızılalan ve benzeri parkurlarda yabancılara veriyoruz puanları... (bilalin tekniğine lafım yok zaten)

Geçen sene düşülen 2 yerlde neden iptal oluyor anlamış değilim sen önelmeni al yastıkla destekle offenburg houffaileze her sene he şart da oluyor adamlar bu sene yağmurda yarıştı kökler kayalıklar hepsi olduğundan daha fazlaydı ama önlemler daha fazlaydı yastıklar daha büyük ve daha kalın koyulmuştu (fotolardan belli oluyor ) biz ise o bölümü iptal edip düzleştiriyoruz : (

@nuriaktürk

Nuri abi çoğu üniversitede finaller var okuyan arkadaşlar gelememiştir. bende bu yüzden gelemedim kısmetse bir dahaki yarışa...

vay bee gidememişiz kürsü kaçtı :/

ama gördüğüm kadarıylan az kişi yarışmış:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: ali çakas
@YUNUS TERKİN

Kardesim insallah lastiklerinle cok sorun yaşamamıssındır giderken aklımda hep sen vardın Kayserili Mustafa :)

@ysnymn

işin tadı zaten orada tekniş inişlerde...Hiç inmeden geçilen bir parkuurdu...Sanki geçen seneki odtü parkuruna benzer bir drum vardı YOL-DAĞ karışımı bisikletle girsek yeriymiş yani...

İsmail abartma istersen :D..Odtü tamam dümdüzdü ne teknik iniş nede çıkış vardı..Bence Ürgüp'te herşey vardı ama zorlayıcı değildi..

Merak ettim hangi sene Ürgüp'te gerçekten teknik bir parkur gördünüz? (Göreme demiyorum).

@ysnymn

O verilen puanlar bence teknik üstünlükten çok kondisyon ve güç eksikliğinden dolayı. Teknik biyere kadar ama tempolu ve güçlü tırmanış her zaman büyük avantaj. Ayrıca bizim yarıştan hemen sonra elite leri izlemek için bahsettiğin yere gittim ve birkaç tur orada kaldım. Parkur çok kolaydı diyen arkadaşları gördük, Bilal hariç hepsi oradan kız gibi indi, paso arka fren :D
Daha zor bir parkur istemeden önce frenleri daha az kullanmayı da deneyebiliriz. :)

• Beğen
Tepkiler: Ali ALTIN
mtbtrden baska fotografların oldugu siteler varmı dünyanın fotografı cekildi sitede sadece bir kısmı var :(

Geri