Çok sevgili bisiklete gönül vermiş güzel insanlar;
Gerek bu forumda gerekse diğer forumlarda bulunmamızın ortak bir sebebi var... Ortak bir AŞK... BİSİKLET! :in:
Herkes fikirlerini, bilgilerini, tecrübelerini, başından geçmiş iyi veya kötü olayları bu sayfalarda kendisi ile aynı görüşe, aynı aşka sahip arkadaşlarıyla paylaşıyor. Belki de bu forumun yarısı birbirlerini tanıyor. Belki uzunca km'ler pedallamıştır, belki de küçük bir gezide beraber çay çorba içmişliği vardır. Bir kardeşlik, bir dostuk ortamı var bu forumda. Abilik yapanda var babalık yapanda var aramızda. Her konuda destek te var yardım da. Arada olabilir fikir, görüş ayrılıkları da. Ama dostluk, kardeşlik, arkadaşlık ön planda.
Çocukluğumdan beri isteğimdi bisikletle köprüden geçebilmek :rolleyes: Geçenlerde haberi aldığımda çok sevindim fakat havanın yağmurlu olacağını görünce hava tahminlerinden yıkıldım! Çünkü hiç yağmurlu havada bisiklet kullanma tecrübem yok. Disk fren, termal içlik, yağmurluk vs. falan da yok. Bu tura katılamayacağım için çok üzülmüştüm ama ertelendiğini duyunca yeniden sevindim. Çünkü bir hayalim var gerçekleşmek üzere beni bekleyen ve bir dost kitlesi var tanışılması gereken

Genelde pazar günleri çalıştığım için organizasyonlara katılamamıştım ama bu sefer ne yapıp ne edip izin alacağım ve orada olacağım. Ben bunları düşünürken fikir ayrılığına düşmüş dostların birbirlerini "neredeyse kırmasına" şahit olmam oldukça üzdü ve şaşırttı beni açıkçası
Keşke demeyi hiç sevmem aslında ama erteleme kararı keşke daha erken haber verilebilseydi. Keşke onlarca kişi orada gerçekleşmeyecek bir şeyi beklemeseydi. Ama umuyorum ki onlar günlerini en iyi şekilde değerlendirmiştir :in:
Abilerim, ablalarım ve kardeşlerim;
BİSİKLET AŞKINA 13 Haziran Pazar günü orada olacağım. Sizlerle tanışmak için, fikir ayrılığına düşmüş dostların birbirleriyle kucaklaştığını görmek için!!!
İmkanı olan herkesin orada olup bu AŞKI herkese göstereceğimizi biliyorum. Sevdamız için birlik ve beraberlik içinde olduğumuz zaten kaçınılmaz bir gerçek :in:
Pazar günü görüşmek ümidiyle herkese selamlar, saygılar ve sevgiler