Scudo Sports

6 haziran da Boğaz köprüsü

abi bu iş Reha Muhtar programına döndü acı varmı acı gibi evirip çevirip ayni şeyleri yaziyoruz bu kadar büyütmeyelim yaw dün herkes söyleyeceğini söyledi diye düşünüyordum ama bu gün gördümkü halaaaa çemşit pilavi gibi ısıtıp çevirip önümüze konuyor mesele önümüze bakalım derim arkadaşlar yoksa iş seviyeli tartışma platrofmundan çıkıp seviyesiz muhabbetlere dönecek :D :D :D

Scudo
@çirkin

kardeş nick off side - avatar off side yakısıklı değilim ama sempatiğim gazı artık işlemiyor bu ülkede sen boşver bu çirkini filan yoksam daha çoook aranırsın :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: çirkin
@TOYGAR YONTGAN

evet 7 senedir burda o adam yiğidi öldürdüm ama hakkınıda verdim
her koyun kendi bacağından asılır herkes kendine yapar kimse kimseyi değiştiremez
benim turlar biraz farklı olacak daha zor etaplar şeklinde olacak özellikle offroad alanlar topcular istikametinden gölcük taraflarına offroad yollara dalacağım eskihisardan topçulara gelirken tam karşımda gördüğüm rakımı 400 metre olan tepelere doğru toprak yollar gördüm işte benim mekanlarım oraları olacak daha çok gemlik tarafları gündeme gelecek

@Kudret Kurtcebe

aşağısı seni kurtarmaz kudret abi :D

@Caner AYDIN

"çemşit pilavı" nasıl bir pilavdır yahu. O temcit pilavı değil midir? :D:D

@Caner AYDIN

Benim ki ondan değil be kardeş. 10 yıldır kullanırım ben bu ismi. Eskiler ismiyle müsemma derler ya bizimki o hesap:D
Resmi de feysbooktan buldum hoşuma gitti.

• Beğen
Tepkiler: OrionForEver
Cumartesinden beri yazılanları tek tek okudum. Ben sadece derneğin bana güzel gelen bir uygulamasını paylaşmak istedim. Açıkçası ben derneğin yöneticisi olsam nasıl davranırdım insanlara nasıl ulaşabilirdim diye düşününce ben de pek cevap bulamadım. Bu tür organizasyonlar için hep avrupa v.s. örnekleri verilir ciddiyet anlamında ama avrupa genel olarak bizim gibi duygusal değil akılcı düşünür. Eğer farkındalık yaratmak ve eğer insanların bizim sorunlarımızı umursamasını istiyorsak daha kalabalık olmalıyız. Kadın erkek çoluk çocuk hep beraber köprüden geçmeliyiz. Ben kendi şahsıma pazar günü köprüde olacağım. Herhangi bir yere tur düzenleyince insanlar bizim sorunlarımızı farketmiyor maalesef. Şikayet edeceğimize lütfen hep BİRLİKolalım. Ayrıca herhangi bir sorun konusunda çözümü olan bunu sadece foruma yazıyor ve en fazla iki teşekkür alıp mesaj sayısını artırıyor. Bunun için mutlaka egolarımızı bir kenara bırakıp örgütlü ve BİRLİK olmamız gerekli. Pazar günü egonuzu evde bırakıp bisiklet gücüne güç katın.
Dernek üyesi değilim ve eğer birazcık emeklerinden rol çaldıysam affola.

Arkadaşlar bu konu başlığında çok fazla tartışma ve öfke olduğu için 13 Haziran başlıklı yeni bir konu açtım. Umarım bir katre dahi olsa faydam dokunur.

• Beğen
Tepkiler: bisikletcanavari
@Kudret Kurtcebe
@Kudret Kurtcebe

Türkiye'de ki bisiklet severlerin sorunlarını çok güzel bir şekilde sıralamışsınız sıralamasınada hem bisiklet kültürü olduğunu anımsatacak faaliyetlerin azlığından dem vururken, köprüyü geçmek gibi üstelik geçtikten sonra değil geçmeden önce öncede "dayı, dayı" diye bağırabilecekken; niye aynı gün içersinde iki başlılık oluşturup offroad turu düzenliyorsunuz ki? Size "Bu ne pehriz, bi ne turşu suyu" demezler mi? Madem birlik olmak gibi bir şansımız var basın ve ünlülerin desteği halihazır olacakken siz niye bilmem kaç kere geçtim diye bu "Sosyal Sorumluluk" projesini hiçe sayıyor, görmezden geliyorsunuz anlamakta çok zorlanıyorum doğrusu.

Hee şunuda söyleyim ben hiç bir derneğe, kurum ve kuruluşa internet dışında bir üyeliğim söz konusu değil tamamen amatör ve tarafsız bir ruhla hissettiklerimi yazma ihtiyacı duyuyorum. Ne Murat Bey'i tanırım, ne Şehnaz'ı ne Çinkin'i :) ama sizi bu forumda yüzlerce kişi tanıyor ve bir çok kişinin Kudu Babasısınız. Harekete geçmeden önce bunu bir daha düşünün lütfen...

Çok sevgili bisiklete gönül vermiş güzel insanlar;

Gerek bu forumda gerekse diğer forumlarda bulunmamızın ortak bir sebebi var... Ortak bir AŞK... BİSİKLET! :in:

Herkes fikirlerini, bilgilerini, tecrübelerini, başından geçmiş iyi veya kötü olayları bu sayfalarda kendisi ile aynı görüşe, aynı aşka sahip arkadaşlarıyla paylaşıyor. Belki de bu forumun yarısı birbirlerini tanıyor. Belki uzunca km'ler pedallamıştır, belki de küçük bir gezide beraber çay çorba içmişliği vardır. Bir kardeşlik, bir dostuk ortamı var bu forumda. Abilik yapanda var babalık yapanda var aramızda. Her konuda destek te var yardım da. Arada olabilir fikir, görüş ayrılıkları da. Ama dostluk, kardeşlik, arkadaşlık ön planda.

Çocukluğumdan beri isteğimdi bisikletle köprüden geçebilmek :rolleyes: Geçenlerde haberi aldığımda çok sevindim fakat havanın yağmurlu olacağını görünce hava tahminlerinden yıkıldım! Çünkü hiç yağmurlu havada bisiklet kullanma tecrübem yok. Disk fren, termal içlik, yağmurluk vs. falan da yok. Bu tura katılamayacağım için çok üzülmüştüm ama ertelendiğini duyunca yeniden sevindim. Çünkü bir hayalim var gerçekleşmek üzere beni bekleyen ve bir dost kitlesi var tanışılması gereken ;) Genelde pazar günleri çalıştığım için organizasyonlara katılamamıştım ama bu sefer ne yapıp ne edip izin alacağım ve orada olacağım. Ben bunları düşünürken fikir ayrılığına düşmüş dostların birbirlerini "neredeyse kırmasına" şahit olmam oldukça üzdü ve şaşırttı beni açıkçası :(

Keşke demeyi hiç sevmem aslında ama erteleme kararı keşke daha erken haber verilebilseydi. Keşke onlarca kişi orada gerçekleşmeyecek bir şeyi beklemeseydi. Ama umuyorum ki onlar günlerini en iyi şekilde değerlendirmiştir :in:

Abilerim, ablalarım ve kardeşlerim;

BİSİKLET AŞKINA 13 Haziran Pazar günü orada olacağım. Sizlerle tanışmak için, fikir ayrılığına düşmüş dostların birbirleriyle kucaklaştığını görmek için!!!

İmkanı olan herkesin orada olup bu AŞKI herkese göstereceğimizi biliyorum. Sevdamız için birlik ve beraberlik içinde olduğumuz zaten kaçınılmaz bir gerçek :in:

Pazar günü görüşmek ümidiyle herkese selamlar, saygılar ve sevgiler

Nezaket üslübu çerçevesinde bisiketçilerin sorunlarının muhatap bulması açısındn her türlü eleştiri elbette kabulümüzdür. Bizler tartışacağız bizler doğruyu bulacağız ve yine bizler sefasını süreceğiz.

• Beğen
Tepkiler: BSD-Murat
Ne Murat Bey'i tanırım, ne Şehnaz'ı ne Çinkin'i :)

Çinkin diil o bildiğin ÇİRKİN.:D Ayrıca bana biçtiğiniz rol ne yazık ki benim değil. Organizasyonun sahibi Bisikletliler derneği ve Murat beydir. Benimki gönüllü tellallık.:D

• Beğen
Tepkiler: BSD-Murat
@Serap Erdogan

Peee. Ne diyeyim ben de aynasız sazan olarak tarihe geçeyim bari.:( :D

Ne oldu şimdi.
Ben ipin ucunu kaçırdım.
Anladığım;

1) 13 Haziranda karşıya bisiklet ile geçiyoruz.
Ahha neden Avrupa - Asya da Asya - Avrupa (yeni bir muhabbet çıkar bundan)

2) Taksimde en az 5000 kişi olacağız.

3) Galiba Murat bey bazı konuları, bu forumda da bizlerle paylaşacak.

4) Ben de katılacağım.

5) Bu arada rahmetli AZİZ NESİN i andık. %30 %70 muhabbeti, baştan söyleyeyim ben azınlıkta olmayı sevmem.

6) Baktık olmadı, başka bir başlıkta devam ediyoruz.

7) Galiba hepsi bu (değilse buradan itibaren devam edin.)

Sağlıcakla kalın.

Geri