Scudo Sports

6 haziran da Boğaz köprüsü

evet bu güzel organisyona tam desteğimi veriyorum çünkü yarınlarımızda rahat bir şekilde köprüden geçsin bisikletle, taksimdeyim

Scudo
şu anda yağmur başladı bu önemsiz bir çiseleme şeklinde anadolu yakasında başladı

saat saat
6 haziran

sabah
saat -10.00 - yağmur normal
saat- 11.00 -bulutlu
saat -12.00 -yağmur -normal
saat -13.00-yağmur -normal
saat - 14.00-bulutlu
saat -15.00-yağmur -normal
saat -16.00-yağmur-normal
saat-17.00-bulutlu
saat- 18.00-bulutlu
saat 19.00-yağmur -normal

yağmur tipinin son şekli normal bir yağmur sağanak alacak yerler ormanlık bölgeler artı yüksek yerler olabilir

Boğaz köprüsü veya ada turunun yağmur dolayısıyla iptal edilme gibi bir durumu yoktur inşallah. Bu konuda bir bilgi veya düşüncesi olan arkadaşlar var mı aramızda?

Yarın sabah uğur ve Yunusla birlikte Takimde olacağız. Bu anlamlı günde bu organizasyonun gerçekleşmesi için emeği geçenleri kutluyorum. Pekçok kez geçtiğim köprünün üzerinden bu sefer bisikletle geçecek olmanın heyecanını yaşıyorum.

• Beğen
Tepkiler: çirkin
@ufuk_

bisiklet foruma da bütün akşam boyunca gireceğim ve herkesi gerek bu topikten vede diğer benim topikten bilgilendireceğim evet şimdilik iptal söz konusu değil

aşağıdaki linkten bd forumunu takip edebilirsiniz yazışmaları aynı anda görebilirsiniz

(link)

gopedal grubu olarak yarın taksimdeyiz görüşmek üzere

@Kudret Kurtcebe

abi selamlar hürmetler ama link görünmüyor buda bürokrasiye takıldı heralde :D havanın böyle olması çok üzücü yaaaa :(

@Caner AYDIN

caner abi *********** ın yerine bisikletliler . org yaz açılır site :):) . yarın sabah görüşmek üzere

Bu akşam 05.06.2010 Cumartesi Ntv ' de saat 22:00 - 24:00 arası Yeşil ekranda Dünya çevre günü programında Bisikletliler Derneği yönetim kurulu başkanı Murat Suyabatmaz konuk.Şimdi yayında

• Beğen
Tepkiler: çirkin
Çevre haftası nedeni ile düzenlenen gezimiz 2010 organizasyon komitesi tarafından alınan karara göre ; gök gürültülü sağnak yağış nedeni ile Boğaz Köprüsü geçişi haftaya ertelenmiştir.

şaka yapıyor olmalısınız :( tüm hazırlıklarımızı yapmış, uyumaya çalışacaktık, bu haberle yıkıldım adeta :/

• Beğen
Tepkiler: çirkin ve ufuk_
@marule

bende çok üzüldüm. 3 tane zorlu final atlattıktan sonra biraz olsun keyif yapacaktım yarın. oda ertelendi :(:( . 1 hafta bekleyecez artık

yağmurdan korkan bir çevre aktivitesi biraz komik oldu. bu hafta olmalıydı. böyle son dakka vazgeçilmez bir aktiviteden. 3 gündür belli yağmurun geleceği. inadına durur sabaha yağmur. ben inadına bineceğim yarın

@sehnaz karabulut

Heyoo yiii huuu :D yaşasınn. Güneşli bir günde köprüyü geçelim tabi. Hem katılım daha çok olur. :) :winkenlux :winkenlux :winkenlux :cheer:

@canelmas

ya bisiklete her zaman binilir binilmesine de köprüden her zaman geçmek kısmet olmuyor işte :rolleyes:

kısmet işte bu hafta işi olup da gelemeyecek olanlar sevindi :) biz ise üzüldük. hayırlısı olsun.

Şeker değilizki eriyelim. Böyle bir karar alınması çok saçma. Bu kararın alınmasında güvenlik nedeni ile şehri yönetenlerin yönlendirmesi olabilir. Haftaya da ben yokum. Hevesim başka bir bahara kaldı yine.

• Beğen
Tepkiler: marule
senenin 365 günü bu köprüyü bisiklete açmayan zihniyetlerin alayını forum nezdinde protesto ediyorum ben tek başıma anarşiştlik yaparak köprüye girdim yarıya kadar geldim bisikletle sonra ekip otoları beni çevirdi 150 ytl dediler yarın şeytan diyor git o köprüye dal yine aynı şeyi yap 150 ytl yi öde biz daha susarsak daha çok birileri kafamızda boza pişirir bu millet asla isyan edemez

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

Geri