Scudo Sports

6 haziran da Boğaz köprüsü

pazar günü gidecek arkadaşlar yanınıza muhakkak yağmurluk alın şimşekli bir hava ağır yağmur sabahtan istanbulu vuracak akabinde öğleden sonra azalır gibide olsa yağmur yine çiseleme şeklinde devam edecek yerler kaygan olacaktır virajlarda dönerken kaymamaya dikkat ve ehemmiyet gösterilmesi ve fren mesafesinde gidilmesi ikili sıranın korunması
daha önce yapılan köprü geçişinde
trafik motorlu ekipleri solunuzda olacak ve trafiğin akışını kontrol edecekler köprüde ikili sıra halinde muntazam bir şekilde geçilirse sorun olmaz
cumartesi saat 16.00 da yağmurlu hava geliyor ve bütün pazarı yalayarak pazartesine kadar sarkıyor bu yıl bisiklet bayramı yağmurlu geçecek
bu akşam cumartesi için kesin sonuçlar belli olur yarın cumartesi akşamından pazar için kesin hava sonuçları belli olur

Scudo
@çirkin

Çekilişten bir bisiklet çıkması ile ( ki bedava olarak o bisiklet bana gelmiş olacak) parayla alınmış bir SPD farklıdır.
Her çakal benim gibi olsa keşke.

• Beğen
Tepkiler: çirkin
@cemal_007

O adamın sesine bayılıyorum.

Bu arada benim misafirim var uzaktan geliyor, 2 bisiklet var fakat o katılmak istemezse ısrar edemem. Gelemezsem benim için de pedallayın.

@cemal_007

vayyyy be ne güzel haberler bunlar pazarı iple çekiyorum

6 haziran pazar son durum şimdilik

accu

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/18_int.jpg
Pazar 06.06.2010
Not as warm but humid with rain
21 °C
(link)(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/12_int.jpg
Pazar Gece 06.06.2010
Considerable cloudiness with a couple of showers
17 °C
(link)(link)

underground
6 haziran pazar

http://icons-pe.wxug.com/i/c/a/chancerain.gifPazar
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 21 °C . Rüzgar KKD 25 KM/S . 30% Yağış Olasılığı (water equivalent of 5.25 mm).

http://icons-pe.wxug.com/i/c/a/nt_chancerain.gifPazar Gecesi
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Düşük: 18 °C . Rüzgar Kuzey 36 KM/S . 40% Yağış Olasılığı (water equivalent of 13.52 mm).

köprüden geçeceklerin dikkatine
rüzgarın km si ciddi boyutta sayılır kkd 25 km kuzey kuzey doğu yani poyraz köprüden geçerken kuzey doğudan oldukça kuvvetli rüzgar olabilir dikkatli olun

detaylar ve saatte bire tıklayın tarihleri ayarlayın durumu net şekilde görürsünüz

Abİ Bende Katilabilirim İsmİm Suat Enverin ArkadaŞiyim Burdan TaniŞtik Senİnlede TaniŞmak İsterİm Ve Adayada GeÇebİlİrİm Senİnle İstersen Zaten Cok KİŞİ Olur Ama Yanliz OlmamiŞ Olurum En Azindan

• Beğen
Tepkiler: çirkin
Yaz yağmuru kimi korkutur ki ;)
Biz bisiklet sevdalıları kış boyu 80-90 km. esen fırtınada 45 km Sapanca turu yaptık.Kar yağdı etkinlik yaptık..Sağnak yağışta kış boyu ıslandık..:D

Yaz yağmurunda ıslanmak eğlenmek olur bence..Kış boyu yağmurda evlerimize suya düşmüş kedi yavrusu gibi döndük yine vaz geçmedik...Çamurlara bulandık vaz geçmedik...Üstelik bundan keyif bile aldık...Bisiklet macera demek..Bırakın bu endişeleri ....
Kendinizi bu maceranın akışına bırakın....Hiç pişman olmayacaksınız..

son ana kadar bd etkinliği iptal etmezse ben yarın anadolu yakası köprü gişelerin ordan deklanşörü çalıştırmaya başlayacağım gelen kafilenin en iyi resimlerini almak için gerekirse köprüyü soldan geçerek bisikletle gelenleri çekeceğim polisin izin verdiği yerden çekimleri yapacağım yarın depremde olsa şimşekte çaksa ordayım
evet bu gün adaya gittim orda ki velostiğin çalışmaları takdir verici
ben sabahtan kısa bir tur yaparak geldim kafile çadırlı vaziyette bu akşam kamp yapacak ne velostiği nede bd yi yağmur durduramaz

@Mehmet Akif MALKOÇ

yahu çirkin dostum nerdesin bu topiğin sahibi neyse çirkin affet beni
mehmet dostum yarın saat 10.00 taksimde bd toplanıyor yukarda bir park var orda güzergah mecidiyeköy ordan köprü ve karşıda üsküdarda bitecek ve çekiliş yapılacak bisiklet çekilişi yarın anadolu yakasının gişelerinde ekibi bekleyeceğim isterse deprem olsun kimin umurunda

:boese157: :boese157: :boese157:

Siz bana taksimin tam neresinde buluşulacağını söyleyin de grubu oraya yönlendireceğim arkadaşlar :)

yarın sabah AVRUPA YAKASI PEDAL GRUBU da taksimde olacaktır.

@RSY Ersoy

o.k akşam gece yarısına kadar burdayım bir de benim 6 haziran topiğinde

dostlar bd nin forumdan an ve an olayları takip edeceğim şu anda iptal söz konusu değildir

2008de güzeldi, erken duyurulsa (özellikle uzaktan gelecekler için) daha güzel olurdu

ve geçen yıl neden yapılmadı?

Geri