Scudo Sports

6 haziran da Boğaz köprüsü

Benim bildiğim yok ama organizasyonu bisikletliler derneği yapıyor. Onların sayfasına bakabilirsin dostum. Yine de şahsi tavsiyem kaskın yoksa mutlaka bir kask edin. Bu şartlara bağlı olmadan sadece senin hayatın için gerekli olan bir şey.

Scudo
@çirkin

Cirkin

Cok tesekkur ederim.Kask ile ilgili soylediklerine tamamen katiliyorum. Bisikletlilerin sayfasinda herhangi bir bilgi verilmemis.O yuzden belki bilgin olabilir
diye sana sordum.Ben sahsen bisikletle bakkala bile giderken kask takiyorum.Ancak benimle beraber katilmak isteyen ve maalesef kaski olmayan arkadaslarim var.Onlar adina sormustum.Tavsiyelerini onlara da aynen
forward ettim.Benim tavsiyelerim ise yaramadi umarim seninki ise yarar :)))

Pazar gunu gorusmek uzere

• Beğen
Tepkiler: sehnaz karabulut
Burada amaç karbon salınımını engelleyebilmek adına bisikletin alternatif bir ulaşım aracı olduğuna dair bir farkındalık yaratılması. Bence arkadaşların kasksız da olsa gelip bu güzelliği yaşasınlar. Orada diğer kasklı kişileri görünce eminim onlar da kask almak isteyeceklerdir. Selamlarımla.

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/7_int.jpg
21°C
RealFeel®
21°C
Rüzgarlar
NNE 21

Accu hava durumunu böyle gösteriyor. Bayağı rüzgar var gibi görünüyor.

(link) Meteoroloji ise gök gürültülü sağanak yağışlı gösteriyor. Bisiklet tanrıları bizi sevmiyor mu acaba?

@çirkin

Ogun bolgesel kuvvetli yagmur gorunuyor... Eger yagmur yagacak ise bence beni cok seviyor:D

@OrionForEver

Evet karbonlarıyla aramızda salınmalarına engel olalım. Olanı var olmayanı var kardeşim. Bi tarafımız şişecek töbe töbe:D :D :D

• Beğen
kaçirilmamasi gereken bir fırsat inşallah hava güzel olur arkadaşlar :D

Merhabalar,

Daha önce köprüden Avrasya maratonunda koşarak geçmiştim ( 15 yıl kadar oluyor ) o zamanlar genç ve zayıftım :) şimdi bu etkinliği görünce karçırmamam gerektiğini anladım.
Kısmetse pazar sabahı 10:00 da Taksimdeyim bende.

Saygılar
Erkan

• Beğen
İnsan hissettiği yaştadır. Rakamlara veya yıllara fazla takılmamak lazım. :)

@OrionForEver

doğru yahu benim bisiklet karbondu
ben bunu hiç düşünmedim kendimi protesto ederek bu etkinliğe katılmayayım bari ne edek

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :( :( :(

Hocam daha çok yaşıycaz biz kazık çakacaz merak etme. En azından kalpten gitmeyiz:D :D

@çirkin

taksimin neresinde bu buluşma yeri kardeş meydan da mı?

@Kudret Kurtcebe

Sözün var bana bıracan o makineyi unutma ha:D :D :D

Geri