Benim bildiğim yok ama organizasyonu bisikletliler derneği yapıyor. Onların sayfasına bakabilirsin dostum. Yine de şahsi tavsiyem kaskın yoksa mutlaka bir kask edin. Bu şartlara bağlı olmadan sadece senin hayatın için gerekli olan bir şey.
Cok tesekkur ederim.Kask ile ilgili soylediklerine tamamen katiliyorum. Bisikletlilerin sayfasinda herhangi bir bilgi verilmemis.O yuzden belki bilgin olabilir
diye sana sordum.Ben sahsen bisikletle bakkala bile giderken kask takiyorum.Ancak benimle beraber katilmak isteyen ve maalesef kaski olmayan arkadaslarim var.Onlar adina sormustum.Tavsiyelerini onlara da aynen
forward ettim.Benim tavsiyelerim ise yaramadi umarim seninki ise yarar ))
Burada amaç karbon salınımını engelleyebilmek adına bisikletin alternatif bir ulaşım aracı olduğuna dair bir farkındalık yaratılması. Bence arkadaşların kasksız da olsa gelip bu güzelliği yaşasınlar. Orada diğer kasklı kişileri görünce eminim onlar da kask almak isteyeceklerdir. Selamlarımla.
Daha önce köprüden Avrasya maratonunda koşarak geçmiştim ( 15 yıl kadar oluyor ) o zamanlar genç ve zayıftım şimdi bu etkinliği görünce karçırmamam gerektiğini anladım.
Kısmetse pazar sabahı 10:00 da Taksimdeyim bende.