Scudo Sports

" 6 Aralık " Pazar...Erikli Şelalesi + Delmece.Y Ekşııın (:

@G. Akpınar

Özelden göndermiş olduğunuz özür mesajınız için teşekkür ederim. Bence bu zamanda çok büyük nezaket örneği. Dilerim ömrünüzde hep saygılı kişilere rastlarsınız.

Scudo
Keyifli, balıklı-tavuktu-turşulu, sulu-selli, 3 teker 4 çeker bir gezi oldu.
Bayağı bir yorulmuşum. akşam 21:20'da eve geldim(yada gittim) duştu, yemekti, çaydı cumburlop yatağa. Yastığa 20 cm kala uykuya geçmişim. Bir de sabah alarmın sesine uyandım.
Fotoğrafları akşam siyete yüklerim.

@Gürsel BARANLI
Abi sorma bizde unuttuk fotoğraf çekmeyi:(

@ilhami yücel

Valla İlhami Çınarcık'ta birlikte yaptığımız alışverişten sonra yanımıza aldığımız erzaklarla yayla çıkmayı planlamıştık. Nitekim çıktıkta ama yayla çıktığımızda yağan yağmurdan korunmak için başımızı sokacak bir yerler ararken bir grup dosta denk geldik. Mangalda balıkları, tavukları pişirip lüpletirken açlıktan bitap düşen ben hemen yanlarına sokuldum. Oldukça da misafirperver ve sıcak kanlıydılar. İkram ettikleri sıcak sıcak balık ekmek, turşu suyu ve şalgam suları beni kendime getirdi. Tekrar teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Unutulmaz bir an oldu benim için.

Bize niye denk gelmez böyle şeyler, Ortaköyde kazıklanırız anlamam.

Böyle zaiyat yok zaten zefal pompam yere düştü almadım unuttum, kaldı yerde. Salomon taytıma kocaman delik açılmış, 120 liralık tayt. Ben anlamıyorum, giymediğim bir tayt nasıl yırtılıyor ?

Neyse ki 3 adet iç lastik almıştım, adam 24'lük veya 26'lık jant için verdi diye şüphelenmiştim. Doğru çıktı, 28'lik. Günün tek iyi haberi bu.

Selam Grup,

Sabah yine her zaman ki gibi uykuuu tutmadı:)))05:30 ayaktayım.06:45 Acıbadem'den pedal basmaca 07:20 Bostancı'dayım.Dostlarım ile buluşarak D.O ile önce Kartal ardından Yalova'dayızzz:) Her yönden gelenler ve Yalova'lı dostlarımız ile Çınarcık'a pedal bastık:cheer: Teşvikiye köyünden Erikli Şelalesi'ne tırrrmandık Hava karardığı için şelaleyi göremedik ama Yalova Kent Ormanı'nında bize mangal hazırlığı yapan dostlarımız ile lüüplettmeceleri gerçekleştirerek:D aynı istikamaetten geri dönüp,bizlere güzel imkanlar sağlayıp,çayları da ikram eden İrem Köfte Salonu'na uğrayıp,çayları lüüüplettikten:p sonra 18:30 Turyol ile (Kadıköy-Eminönü) dönüşümüzü gerçekleştirdiiik.Gezimize katılan,paylaşımda bulunan,güler yüzünü,tatlı dilini eksik etmeyerek Grup Disiplini içinde pedal basan,Yalova'daki ve diğer Tüm arkadaş ve dostlarıma,İrem Köfte Salonu sahibi Ali beye teşekkür ederim;) Birlikte Nice Renkli,Mesajlı,Anlamlı ve Keyif dolu Gezilere İnşallah....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

@guvencgungor

40 dakikada Kadıkoy'den Pendik'e rahat rahat geliriz diyen Mühendislik eğitimi almış, Lojistik üzerine Master yapmış bir arkadaşın hesap hatası yüzünden böyle oldu, napalım öğrenmiş olduk en azından ne kadar sürdüğünü :)

@ilhami yücel

süpermiş. gerçi aldığı bisikletin teknik özellikleri de neredeyse aynı. hatta bu daha estetik:p

• Beğen
Tepkiler: ilhami yücel
Geri