Şimdiii sen giderr onu da yaparsıın biliiiom wallah gezi öncesi control warr onaa göreee :rolleyes: Umarım herkes ÖN ve ARKA aydınlatıcılarını ve iniş için FREN ayarlarını yapıp gelirr sınavvv varr yaniiiii ))
alo alo deniz fenerini bulamıyacağım için ben kendimi cezalandırıyorum veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
şile 180 km ye kendimi ışınlıyorum
kalın sağlıcakla
be yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
evet arkadaşlar
deniz fenerini bulamıyacağımdan ötürü kendimi cezalandırmış bulunuyorum bu nedenle aranızda bulunamıyacağım için özür dilerim bu pazar non stop pedals a destek vereceğim bir günde şile 180 km
esen kalın
İstanbul
(link)
Cloudy; rain and drizzle in the morning followed by a shower in spots in the afternoon. Winds from the NNE at 20 km/h.Realfeel®: 12 °CHigh: 16 °C
Yalova
(link)
Cloudy with rain and drizzle in the afternoon. Winds from the NNE at 14 km/h.Realfeel®: 9 °CHigh: 11 °C
Diğer husus ise hava erken karardığı için ÖN ve ARKA aydınlatıcılardır.Bu hususları ÖNEMLE belirtmemin sebebi,çıkış için gerekli olmasa da,iniş sırasında meydana gelebilecek kazaları ÖNLEME çabalarımdandır.Fren tertibatının gözden geçirilmesi (pabuçlar),Yağmur'da pedal basacağımız için gerekli ÖNLEMLERİ anlamanız yerinde olacaktır.Göstermiş olduğunuz ilgi ve hassasiyete teşekkür ederim....sevgilerrr