Scudo Sports

" 6 Aralık " Pazar...Erikli Şelalesi + Delmece.Y Ekşııın (:

Gezimize ilişkin hava değişim raporuu;)

İstanbul
(link)
Cloudy, becoming breezy in the afternoon with occasional rain and drizzle. Winds from the NNE at 20 km/h.Realfeel®: 12 °CHigh: 16 °C

Yalova
(link)
Cloudy. Winds from the NNE at 12 km/h.Realfeel®: 11 °CHigh: 12 °C

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Scudo
@ilhami yücel

arkadaşlar gördüğüm kadarıyla yukardaki amcalar güney amerika yerlileri olabilir dünyanın her yerindeki yerliler dikkatimi çekmiştir avustralyada abırciniler kuzey amerika yerli kavimleri tam 500 kavim ve güney amerika yerlileri
bu adamlara her vakit saygı duymuşumdur ben zati bu karbonu satıp yukardaki bisiklete geçeceğim
yerli bisikleti

:D :D :D

İstanbul

Cloudy, becoming breezy in the afternoon with occasional rain and drizzle. Winds from the NNE at 20 km/h.Realfeel®: 12 °CHigh: 16 °C

yalova
http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/07.gif
Cloudy. Winds from the NNE at 12 km/h.
Realfeel®: 11 °C
High: 12 °C

yalova -akşam

(link), Dec 6
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/18.gif
Rain and drizzle. Winds from the N at 16 km/h.
Realfeel®: 3 °C
Low: 7 °C

1-Mert (sports-man),Kudret,apaçi kudu robocop (arka takım kaptanı);)
2-Gökhan;)
3-İlhami;) -yeni jant gelirse :(
4-celasin telli;)
5-Caner;)
6-Cemil;)
7-Reşat (Yalova'dan katılacaak);)
8-Muazzez (Yalova'dan katılacaak);)
9-Metin;)
10-Okan (yağmur yağmazsaa):)
11-Toygar;)
12-6500
13-kaşif
14-bumerang
15-elina
16-uğur
17-gogogo-kesin olmasa bile büyük ihtimal
18-Daha var amaa bellii diiiil:D

Pedal Sesi İst Temsilcisi
Mert Arsan

bibibip bibibip bibibip bibibip
alo alo alo mert ordamısın tamam
bibibip bibibip

önemli çok önemli
top secret top secret

konu kartepe konu kartepe

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

evet topik için aşağıdaki tarihlerden birini seç konsey kararı topiği sen açacaksın
bibibip bibibip bibibip

ocak-3-10-17-24-31
şubat-7-14-21-28

çok önemli çok önemli
otelin oradan teleferik operasyonu yapılacak
çıkış ve iniş teleferikle

@G. Akpınar

bak geldiğine pişman olmayacaksın arkada kalanları zati bekleyeceğiz mecburen mecburen mecburen -mecburiyetten
çok çetin olacak çift kat giyineceksin
tabi önce mert topik açacak

:D :D :D

önemli bir telsiz mesajı
bibibip bibibip bibibip bibibip
alo alo alo mert ordamısın tamam
bibibip bibibip

önemli çok önemli
top secret top secret

konu kartepe konu kartepe

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

evet topik için aşağıdaki tarihlerden birini seç konsey kararı topiği sen açacaksın
bibibip bibibip bibibip

ocak-3-10-17-24-31
şubat-7-14-21-28

çok önemli çok önemli
otelin oradan teleferik operasyonu yapılacak
çıkış ve iniş teleferikle

@kudu

apaçi kudum hayrolaaa beaw:D

Okii toki:) .....ama ÖNCE 1 şartım varrr;)

Kesinlikle : ÖN ve ARKA aydınlatıcılarını almaz isen topik açmam ve gelmeeeem işteeee o kadarrrr:boese157: :boese157: :boese157:

Not: Her ikisini aldığına dair de kanııt istiiiom...bisikletin üstünde ki aydınlatıcılar ile birlikteeee:D :p :D hele 1 numara yap kendinizz gidersinizzz:rolleyes:

bipp bip bipppp biriiippp biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip :rolleyes: :mad: :boese157:

seeesssssss gelmiiooo muu beaw:D

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
@G. Akpınar

görkem kapı dağı yarımadası dağ değil adı kapı dağ yarım adası gideceğimiz yerler paso sahilden 100 km sonra erdeğe geliyoruz geçen sene iki günlüğüne gittik 26-27 aralık

@G. Akpınar

Woowwwwww seni çook istekli görüüom Görkemcim:D Kartepe ye gelirsiiiin de;) Kapıdağ Organizasyonu na zorrr:( hemen alınma çümküüüm ben,robocop ve kendine güvenen az sayıda pedalsever ile 1 gün de geçicezzzzzzz :cheer: Gece kurtlar,ayılar,domuzlar ve yılanlar karşımıza çıkabiliiooo:D :p :D

Not : Gece uzuuuun ve sürüş için yüksek dikkat ve aydınlatma şart:)))

Değerli Pedalsever arkadaşlar,dostlarım...

Gezimiz de Güvenlik için en ÖNEMLİ şart KASK dır.

Diğer husus ise hava erken karardığı için ÖN ve ARKA aydınlatıcılardır.Bu hususları ÖNEMLE belirtmemin sebebi,çıkış için gerekli olmasa da,iniş sırasında meydana gelebilecek kazaları ÖNLEME çabalarımdandır.Göstermiş olduğunuz ilgi ve hassasiyete teşekkür ederim;)....sevgilerrr

@sports-man

valla arkadaş karanlığa kaldık kafamda mertin getirdiği sağolsun kafa lambası ile
etrafı dikkatlice bakarken bir anda sağ yanımda beliren simsiyah bir yaratıkla karşılaştım kocaman kafası vardı önümden gelmiyordu sağ yanımdan geçti ve gitti yaban domuzu idi

@sports-man

evet katılıyorum bu delmece inişi karanlıklara kalacaktır hemen yarın ön ve arka aydınlatıcılar tedarik edilecektir efem bu iş şakaya gelmez
yahu mert senin turlar kışın uzun tur oluyor yahu bak ben kısa tur yapıyorum neyse başa gelen çekilir hiç sevmiyorum bisiklete lamba takılmasına ama ne yapalım çaresiz yapacağız erikli ve delmece hatırına

@volkii

alemsin volki yahu
kocaman deniz feneri takacam bisiklete sonunda

:D :D :D :D :D :D

@kudu
kudret abi bisiklete deniz feneri taktırırsan o bisiklet köşeleri bi döner , bi döner bir daha döner hayran kalırsın :p :D :)

@karaburga

valla karaburga dostum yarın bir adet deniz feneri alacağım çok ciddiyim

:D :D

Geri