Scudo Sports

55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2019) Presidential Cycling Tour Of Turkey

Bence TUR her yıl ayrı bir bölgede yapılmalı. Türkiye ayrı ayrı tanıtılmış olur. Üzerine ufak profil değişiklikleri yapılarak, katılan bisikletçilerin de farklı özellikleri ön plana çıkarılabilir.

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
Scudo
geçen sene takımlar 1 aydan biraz daha uzun bir zaman kala açıklanmıştı. bu sene 10 gün kalmasına rağmen hala açıklanmadı.

@justbasicfacts
Acabaa bahar klasikleri zamanına denk geldiği için mi böyle oldu???:kötü: Bisikletçilerin durumuna bakıp son anda belirlerler belki:suspus:

@alper52
Ve hala yarışa hangi takımlar katılacak hangi yarışçı gelecek bilmiyoruz. Instagram sayfasında bugün Astana ve Bora katılacak diye paylaşılmış sadece. Gerisi yok. Seneye gitti artık güzelim WT klasmanı.

Bu sene tura sadece 6 World Tour takımının katılacağı kesinleşti.

Emirates
Dimension Data
Astana
Quickstep
Bora Hansgröhe
Lotto Soudal

• Beğen
Tepkiler: seko35.50 ve :DDD
Just the basicc fatttttts. :D

@justbasicfacts
Aynen Instagram sayfasinda katılacak WT takımları paylaşıldı ve sadece bunlar var. Ben bisiklet yarışları takibinde yeniyim
@SpeedHunter

Cidden daha iyi olur mu tecrubeliler daha iyi bilir tabi bakalım seneye ne olacak

Toplam da katılacak takım ve yarışçı sayısı da çok az olacak galiba

Çok güzel düzenleyemiyorlar turu bence. Çok daha organize bir şekilde yapılmalı bu işler.

@:DDD
Valla bu turu yapanlar İki yıldır yapılan Tour of Antalya'ya bakmalilar bence çünkü iki yıldır Antalya turunun organizatorleri çok iyi iş çıkarıyor keşke onlar yapsa bunu da

@drsalihsert
Antalya yarışı argeusun kendi yarışı, Türkiye yarışı ise federasyonun ve kimin yapıcağına ihaleyle karar veriliyor. Böyle olunca devamlılık sağlanamıyor. Yarış wt takımların ilgisini çekmiyor, e conti takımlar da yarış statüsünden dolayı katılamıyor, bu yüzden yarış keyifsiz geçiyor. Aslında harcıyacağımız paranın yarısına kadın wt si düzenleyebiliriz, ilgi daha fazla olur

turu da eskiden argeus düzenliyordu, fakat ihale şartlarında yapılan değişiklikten sonra ihalaleri ceo event kazanmaya başladı. ceo event'in düzenlediği turlar bir türlü argeus seviyesine çıkamadı.

Bir öncekine katılım göstermiştim. Gayet güzel ve keyifli bir tur olmuştu. Kısmet olursa bu senekine de dahil olur yerinde izleriz.

Daha önceden katılanlara sorum olacak. 16 Nisan'da İstanbul'a gelmeyi düşünüyorum. Yarışçılarla tanışabilme, görüşme imkanı oluyor mu yarış öncesi ?

Muhtemelen olmaz da bir yolunu bilen vardır belki :hrkbuya:

@Rhodiumm

Bursa da birebir içlerinde olarak fotoğraf ve tanışma fırsatımız olmuştu. Bursa'dan başlayıp İstanbul'da biten yarıştı.

Bence en iyi yer Haramidere rampası olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: galen ve :DDD
Silivri dönüşü de var. Ama rampa olarak evet. Ben Selimpaşa-Silivri sapağının orada izlemeyi planlıyorum.

Peki yol yarış bitene kadar tamamen kapalı olacak değil mi?

Bu nasıl bir organizasyondur. Türkiyenin güzellikleri vs diyorlar yağmurlu ve 30 km lik rüzgar günü başlatıyorlar! Amaç nedir acaba? Neyse sırıl sıklam olsak bile izleyecez.

Son düzenleme:
Sarkoy yolu , hem virajlari hem de yokuslari ile guzel bir etap olacaktir diye dusunuyorum . Kirici gecmesi muhtemel bir 33 km izleyecegiz.
Devaminda , Gelibolu - Eceabat bolumu de , gayet heyacanli gececek bir guzergah diye dusunuyorum. kisa sureli ancak guzel yokuslari ve inisleri bulunan bir bolum.
Cok gitmek istiyordum bu etaba ancak ne yazik ki islerim nedeniyle gidemeyecegim .

@Rhodiumm
Başlama çizgisinde fırsat oluyor diye biliyorum:harika: Ben de orada olacağım insallah:)

Geri