Scudo Sports

55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2019) Presidential Cycling Tour Of Turkey

Scudo
@yeyu
Evet doğru world Tour yarışlara tüm wt takımlarının katılma zorunluluğu değiştirilmişti ve yeni wt kategorisine geçen yarışlarda ilk iki yılda on wt takımın katılımı sağlanmazsa yarışın kategorisi düşülecekti. Bu kuralda bir değişiklik yok takip ettiğim kadarıyla o yüzden bu sene 10 wt takımı katılmazsa seneye işimiz zor bu kategoride kalmak için.

Yazık ya keşke ikna edilebilseler

@thewickerman

Şu saatten sonra sayının artmasının mümkün olmadığını düşünüyorum.

Mevzuata göre, 2017 ve sonrasında WT takvimine giren yarışların organizatörleri tüm WT takımlarını davet etmek ve onlardan gelecek yanıtlara göre Pro Continental takımlara davetiye göndermek zorunda (Strade Bianche gibi tüm WT takımlarının katılmak isteyecekleri yarışların organizatör tarafından yerel pro conti takımlar ile doldurulmasını engellemek için).

(link) 'da 6 WT, 11 de PCT gözüküyor. Bir ay kadar önce bu 6 WT takımının yanı sıra CCC ve Trek-Segafredo da vardı diye hatırlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Kittel ve Katusha’nin gelmemesi ilginc. Form tutmak icin iyi bir firsat olurdu diye dusunuyorum.

@Murat B.
Caleb Ewan ve Sam Bennett dışındakileri tanımıyorum bile..... :acpsnr::kötü:

@vetohan

Kartepe tırmanışı Kittel gibi adamlar için form tutma fırsatı değil, eziyet olur. O eziyete bir tek Champs Elysees'de sprint atabilmek için TdF'da katlanıyorlar...

@Emre Yönlüer
Evenepoel de büyük yetenek, şimdi tanımıyor olsanız bile 5 sene sonra mutlaka tanırsınız :D

@Murat B.

Kittel bu sene dogru duzgun sprint bile atamadi. Takvimde alternatif yaris da yok. Ben hala anlamis degilim. Eger Kartepe ise problem, en kotu ihtimal o etaba cikmazsin. Ya da zaman limiti konusunda bir seyler ayarlanir, burasi Turkiye. Yapariz abimize bir kiyak.
Saka bir yana Katusha’nin ciddi sprint treni idmanina ihtiyaci oldugunu dusunuyorum. Eger Kittel’i son 200-300 metreye 60km hizda birakamayacaksalar 2000 watt sprintinin bir anlami kalmiyor. Bunu calismak icin bizim turdan baska alternatif goremiyorum ben.

O değilde,şurada kaç gün kalmış resmi sitede takımlar falan belli değil :kötü:
Kaç gün kala belli oluyor kesin olarak???:kötü::hihi:

@Emre Yönlüer
Instagram paylaşımı yaptılar yakında hepsini paylaşacağız diye

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
@thewickerman
Niye 2 kişi!!!??? 7 Kişi olması gerekmiyor mu???:krktm:

@Emre Yönlüer
O 2 kişi takımın hangi yarışçılar üzerinde yoğunlaşacağını belirtiyor. Yani takım 2 kişi ile gelmiyor :)

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Sağ olsunlar, hiç bir heyecanı kalmadı turun. Bu turun turistik merkezler de olması neden rahatsızlık yarattı, rotalar neden bu derece keskin değiştirildi hala anlayabilmiş değilim. En azından insanlar turistik merkezler de kalmak adına plan yapıp hem yarışları izliyor hem de bir kaç gün bu merkezler de tatillerini yapabiliyordu. İyi giden bir işi kötüye çevirmek de üstümüze yok. İstediğiniz kadar maddi imkanlarınız olsun, görevi teslim ettiğiniz insanlar da vizyon yok ise o işten hiç bir zaman hayır gelmiyor. Tur iyi bir ivme yakalayıp gelişmekte iken son iki yılda geldiği noktayı gördükçe insan üzülüyor.

Bence turun Marmara'da olması lojistik açısından ve turun tarihsel özellikleri bakımından olumlu. Bunun yanı sıra izleyici sayısı da fazla olacaktır. Kartepe'de pro tırmanış izleme şansı olacak.

Arkadaşlar parkur tam evin önünden geçiyor. Yol kapandığı gibi bir 60 Km gitsem sıkıntı olur mu? Yasak mı? Fan olarak katılacağım da.

Ve yolun her tarafı 13-15 arası kapalı değil mi?

Son düzenleme:
Lotto Soudal takımını da geri silmişler...!!!
Neler oluyor???:kötü:

@muhammedbensi

Geçen sene peloton Manisa'ya iyice yaklaştığında kapatılan yola girip finish e kadar gezmiştim. Kimse de bir şey demedi ama benden başkada güzergaha giren yoktu. Üzerimde yeşil rüzgarlık vardı, belki görevli gibi algılanmış olabilirim. Polisler dahil herkes dönüp bir bakıyor ama ben çaktırmadan tın tın yola devam ediyordum. Finish teki heyecanlı kalabalığı geçerken daha bir tuhaf hissettim :D Bitişteki hengameden de sakince geçip ilerden bulduğum boşluktan dışarı çıktım, ben de pelotonu beklemeye başladım :) Oluyor yani ;)

@Emre Yönlüer
Procycling verilerine göre Lotto katılıyor

Competing teams

1Astana Pro Team (Kudus, Gregaard)
2BORA - hansgrohe (Bennett, Großschartner)
3Deceuninck - Quick Step (Evenepoel, Jakobsen)
4Lotto Soudal (Ewan)
5Team Dimension Data
6UAE-Team Emirates
7Neri Sottoli - Selle Italia - KTM (van Empel)
8Burgos-BH (Langellotti, Sessler)
9W52 / FC Porto (Rodrigues)
10Team Arkéa Samsic
11Caja Rural - Seguros RGA
12Sport Vlaanderen - Baloise
13Rally UHC Cycling
14Nippo Vini Fantini Faizanè
15Manzana Postobon
16Euskadi Basque Country - Murias
17Delko Marseille Provence
18Turkey

@Abdülkadir Ergin
Finishe gidemeyeceğim fakat elimde 2-3 tane gel var. Silviri sapağında uzatmayı düşünüyorum. :D (Bu arada Büyükçekmecede oturuyorum.)

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
Geri