Scudo Sports

500 lira bütçem var

Tepki
0
bianchi argon mu bianchi wind mi bianchi aspen mi bianchi star mı alayım?

veya bütçeme göre tavsiyeleriniz neler?

Scudo
@kaankağnıcı

arkadaşım forum da geotech var kırmızı renkte barısAkan_56@hotmail.com bu arkadaşla görüş güzel bisiklet

iyi güzel de 900 lira demişsin bn maksimum 600 e bakıyorum
bide çift amortisörsü olması daha iyi

Geotech Fun veya Sedona borla alabilirsin..

Çift amortisörlü derken ki düşünceniz ne? Genelde çift amor. bisikletler ağır olacağı gibi fazladan efor sarfetmenize yol açacak. Sadece önden amor. olan modellerde ise gücünüzü hissedecek ve ağır olan çift amor. göre daha çok verim alacaksınız... Tabiiki sadece görüntü derseniz ona bişey diyemem ama elli bir zaman geçince ne demek istediğimi anlayacaksınız. Oyüzden yolun başındayken araştırmasını yaparak alın derim... Çünkü satmaya kalktığınızda zara edeceksiniz...

benim şuanki bisikletim tek ön amor.lü ama bnm gezdiğim yerlerin yolları pek düz gün değil o yüzden bsiklet bazı yollarda çok sallanıyo ve yüksek kasislerden geçerken inişte bay sıkıntı yaşatıyo

@Burak Yılmaz
peki neon ların lock out amor. lü olanı mı iyi diğerimi ,internet sitesinde stokta yok diyo mağazalarda olabilirmi veya temin edile bilir mi ?

bu arada kadro boyunun uygun olandan büyük olması nası sorunlara yol açar

@kaankağnıcı

Merhaba...

Şu an Geotech Neon mağazamızda bulunmakta...maşası rst markalı ve rebound ayarı yapabiliyorsunuz.Size uygun olan kadro boyu belirlenir ve ona göre seçim yapılır.

X force modeli ise çift amortisörlü bir modeldir.Asvalt ağırlıklı kullanıcaksanız kesinlikle Neon tercihimdir ;)

evet mertcanın bisikleti oldukca güzel bir görünümü var ben kefilim bütcenin neredeyse yarı fiyatına alabilirsin mertcanın bisikletini %50 acera donanımlı full shımano bisiklet çizikler mevcuttur ama görünümü harikadır ortalama 14 - 15 civarı yeni başlayanlar için çoookkk ideal ve şiddetle tavsiye ettiğim bir bisiklet özellik olarak acera nikelajlı fren vites kolları acera fren bacakları tourney arka ve ön attırıcılar var sr suntour aynakol var omega çift katlı sağlam jant seti var amoeba borla gidon- gidonboğazı var sonun kadar çookk çok rahat esneyen süper bi maşası var ama bboşluk mevcuttur alloy mavi beyaz kadrosu var cst 2.0 lastikleri var :) aldıktan sonra birtek orta göbeği değişmesi gerek amortisörün boşluğu çok fazla derseniz onuda aldıktan soonra aynısı elimizde sıfır olarak mevcuttur bütcenizin geri kalanına bisikleti n parçalarını full olarak değiştirebilirsiniz örneğin tam acera donanımlı yapa bilirsiniz teşekkürler :) iyi forumlar :)

hocam tavsiyem çift amörtisörlü almayın o fiyattaki bi çift amörtisörlü bisikletlerin amörtisörü bi işe yaramaz o fiyata sedona borla çok işnizi görür şubatın sonlarına doğru yeni modellleride gelecek bekleyip onu alırsnaız çok memnun kalacaksınız

• Beğen
Tepkiler: umutkahraman
sedona borla ile xc2000 karşılaştıramamam fiyatlar hemen hemen aynı fakat kaliteli olan xc2000.

Geri