Scudo Sports

500-1500 TL arası yol bisikleti önerisi

Xrs060 aldım başlangıç için fazla para vermemeye karar verdim. Elden sıfır aldım. Ancak sol vitesi cubuk gibi olan sertti kırmayayım diye fazla ellemedim sevise gönderdim acaba modelden mi kaynaklanıyo ya da sert mi
Bu arada olumsuz yorum yapmayın ancak bunu değiştir filan diyebilirsiniz

Scudo
İkinci el xrs 030.. Daşş! hele mavick jantlısı denk gelirse geçen bir arkadaş 2014 ünü satıyordu.. Ön karbon maşa .. full tiegra.. Mavick aksiyum jant seti. ama bir daha denk gelir mi bilmem.. ! Sıfır olarak b'twin tirban serisi yada salcano xrs 040 larda gezersin.. daha ucuzu da can sıkar yolda.. benim tavsiyem çıkar bütçeyi 2000 tl civarına al bir yeni xrs 030 devam.. ama yenileri r501 jant seti ile geliyor.. internette yazan fiyatlara bakma .. bayii indirim yapıyor.. ama şu aralar ki dolar avro yükselmesinden dolayı yapmayabilir.. Bir de yk bisiklet te 2014 modelini 1890 tl ye satıyordu. kaldıysa bir bak derim.. xrs 040 iyi ama parça değiştirmek zorunda kalıyorsun.. maliyet artıyor..

Almasaydın xrs 060 ı be ya.. bir baksaydın foruma biz xrs 040 larda o kadar parça değiştirip biniyoruz.. eminim o iyicene can sıkar.. salcano da xrs 030 dan aşağısına binilmez.. genel yol bisikletinde de aynı durum.. iyi bir başlangıç yapıp senelerce bisiklet değiştirmek istemiyorsan tiegra lı bir makinadan başlamalısın.. ;)

Geri