Mossonun Claris grup seti ile 1300 civari yol bisikleti mevcut diye biliyorum onun dişinda kronda ayni şekilde bide tourney var ama onu okuduklarımdan kaynaklı onermiyorum ve yol bisikletine hic gitmez bence. Ben de yol bisikleti almayi düşünüyorum 1 sene içinde 1 sene içinde ne olur bilinmez ama triban değişik bir bicimde gelebilir microshift yerine tekrar shimano setle piyasaya cikabilir beklemek lazim onun dişinda kron mosso tribandan daha iyi gibi geldi bakin derim
@ProKiller
Kullanırsın fakat konforlu olmaz.
Bisiklet olarak bu fiyat aralığında alacağın en iyi sıfır bisiklet 040 soradır. Fakat gidon değiştirmek zorunlu
Kron RC 1000'in Tourney setlisi mevcut.Yeni 2015 modelde compact gidon, sarı gidon bandı ve farklı sele kullanılmış.Önceki seriden var bende dediğiniz gibi sorun çıkaran bir model.Mosso Claris ise 900 TL ile pazarlık ile alınabilir hocam.Yani ben 1 ay önce o fiyattan alacaktım ancak şimdi doların hâli malum.
@ProKiller ben sana triban 500 öneririm 1200 ama ben microshift istemiyorum sora olsun diyosan bütçene 250 lira ekleyip 1750 liraya triban 520 alabilirsin ayrıca karbon maşası da var triban 3 de 800 liraya inmiş indirimde
@big bike a katılıyorum triban güzel microshift te güzel bende 2014 xrs 040 var kullanıyorum 125 kiloyum hala daha orjinal hali ile kullanıyorum tövbe gidonu değiştim süper oldu sıkıntı yaşamadım. tribanda ömür boyu kadro garantisi var diye biliyorum.
ekleme yapayım xrs 040 alırsan latiklerini ve gidonunu değişmen yeterli gelecektir.
@big bike bende ondan düşünüyorum 2. bisiklet için şahsen soralısını almam sora olan 1750 tl 2015 xrs 040 oda soralı 1400 e alınır. bence tam f/p sizinki
Triban 300 ü ben kullanıyorum, eğer temiz bir ikinci el bulabilirsen güzel bir giriş seviyesi yol bisikleti, sana 54 kadro boylu olanı uygun olur, tavsiye ederim. Bunun dışında kesinlikle tayt, forma, kask, spd pedal ve ayakkabı almalısın. Bütçenin hepsini bisiklete verme. Verebileceğin maksimum bütçeden 500 TL düş, kalan parayı bisiklete ayır. Üzmüycek ekipmanları 300-500 arası bi fiyata halledebilirsin. Bu ekipmanların hepsi çok gerekli, bir süre bu işle uğraştıktan sonra bunu farkedersin, keşke bütün paramı bisiklete harcamasaydım deme diye diyorum
1500 liralık bütceniz haricinde kask, ışık gibi ihtiyaçlarınız için ayrı bütçeniz vardır umarım. Ben Bianchi SLR 400 kullanıyorum temmuz ayının başından beri gayet memnunum fiyat olarak indirimli 1200 liraya alabilirsiniz