Süleyman Abi ve arkadaşları yaşlı olabilir ama kesinlikle ihtiyar değiller.Yaptıkları gezilerle biz gençlere çok iyi örnek oluyorlar.Allah gücünüzü eksik etmesin.
walla süleyman abi seni her gördüğümde her aklıma geldiğinde takdir etmeden duramıyorum böle önünde saygıyla eğilesim gelio her seferin de..
kaçkarda karşılaşınca 1 fotoda benle çekseydiniz be napcan yusufu :d
emekli falan demişin ama bu forumdakilerin %90 ınına taş çıkartırsın sen walla...
ewet geçen hafta 3-4 gün istanbul da hawa harikaydı.. bende sizi gördüğümüz o gün pisleti yıkattırdım, ride on kablolarımı taktım ama cuma gene çamur içinde kaldı alet... neyse kısmet...
bu güzel gezilerinizin dewamını bekliyoruz... bisikletin ayağının altından eksik olmasın abicim...
Gerçekten birlikte hiç resmimiz yok Duygun... Bir dahaki sefer unutursam, sen hatırlat... Arkadaşlar tüm iyi dileklerinize teşekkür ediyorum... Havalar ısındığında inşallah hep birlikte bir tura çıkar, bsiklet sürmenin keyfinin çıkarırız...
Belki aynı geziyi yapmaktan sizi sıkarız ama, sizinle birlikte Çatalca turunu yapmak istiyorum.Eğer sizin için sorun olmaz ise, vakit olarak sıkıntıya girmemek açısından Çatalca'da bir gece konaklamalı bile yapabiliriz.
Evet havaların biraz ısınmasıyla böyle bir gezi yapabiliriz... Kemerburgaz, Terkos, Yeniköy, Karaburun, Kocaali, Kestanelik, Gökçeali ve Çatalca... Trenle dönmek zor olduğu için, Çatalca'da bir gece konaklayıp, aynı güzergahtan geri dönebiliriz...
Oh be şükr kavuşturana, geç cevap için kusuruma bakma Süleyman Ağabey.. O gün aradığında nasıl sevinmiştim, bana uğramadan şirketin önünden geçmeyin abiler Dee malum benim kursum, havaların haftasonları bozması filan derken nerdeyse aylardır seninle bisiklet sürmek nasip/kısmet olamadı. Ama boş zamanlarda bisikleti ufak ufak modifiye ediyorum. Haziran için verdiğin tur sözünü unutma.... Ha bir de şu SPD ayakkabı ve pedallar hala işyerinde dolabımda seni bekliyor..
Değerli kardeşim, senin yaptıklarını forumda hayretle izlemekteyim bravo gerçekten, senin bu yaptıkların senin için belki fazla bir şey değil, senin yaşam biçimin olmuştur yanılmıyorsam.. ama sanırım bir çok kişi için en azından benim için gıpta edilesi şeyler bilmeni isterim.. yaşamayı bir sanat kabul edersek eğer, sen bunu kanaviçe işler gibi işlemektesin buna emin ol.. seni en içten duygularımla takdir ve tebrik ediyorum.. ha birde sormak istiyorum, bunu nasıl beceriyorsun? varmı bir formülü acaba? bende senin gibi düşünüyorum ve hayata geçirmek istiyorum; bunun içinde yeterli donanımımın ve altyapımında olduğunu sanmaktayım; bende yaşamım boyunca sporu hiç bırakmadım tabi üç yıl önce halı saha maçında dizimden sakatlanana kadar, ee.. dersen, e'si sigaram içkimde yok neden olmasın.. gençliğimde bende bisiklete bindim, koştum GS genç amatör küme ve Alibeyköy Adalet profesyonel takımda futbol oynadım; hatta bu foruma giriş sebebimde artık futbol ağır bizim yaştakiler için sakatlık falan zor; nasıl bir spor yapabilirim düşünceleri içersinde nette araştırma yaparken tesadüfen rastlamamdır belki bisiklet sporu yapabilirim, bisiklete binebilirim düşüncesiyle hemen üye olmuştum.. ama bir türlü kendimi kafa olarak hazırlıyamadım.. gerçekten takdire şayan yaptıkların ve hemen organize olup hayata geçirişin, bravo dostum sen süpersin.. İnşallah bir gün beraber pedal çeviririz.. bu düşünceler ile sana ve arkadaşlarıma bol pedallı günler dilerim.. Allah yolunuzu açık etsin.. SEVGİLER..